Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 13:44

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Μεξικανικές παραδόσεις . Γυναίκες που έχουν μεταμορφωθεί στη γνωστή φιγούρα «La Catrina» συμμετέχουν σε παρέλαση στην Πόλη του Μεξικού. Με την παρέλαση είναι το προοίμιο των εορτασμών για την Ημέρα των Νεκρών, που θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.
EPA / Mario Guzman

Γυναίκες που έχουν μεταμορφωθεί στη γνωστή φιγούρα «La Catrina» συμμετέχουν σε παρέλαση στην Πόλη του Μεξικού. Με την παρέλαση είναι το προοίμιο των εορτασμών για την Ημέρα των Νεκρών, που θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.

Κυκλώνας στο Μπαγκλαντές. Το πέρασμα του κυκλώνα Sitrang από τη Ντάκα του Μπαγκλαντές.
EPA / MONIRUL ALAM

Το πέρασμα του κυκλώνα Sitrang από τη Ντάκα του Μπαγκλαντές.

Μάγδα Φύσσα: Τελικά σκοτώσατε τον Παύλο για τους στίχους του;. Την έντονη αντίδραση της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδας, προκάλεσαν οι επανειλημμένες ερωτήσεις συνηγόρων υπεράσπισης κατηγορουμένων στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής σχετικά με τους στίχους, τα τραγούδια και τη μουσική του θύματος.
INTIME NEWS / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Την έντονη αντίδραση της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδας, προκάλεσαν οι επανειλημμένες ερωτήσεις συνηγόρων υπεράσπισης κατηγορουμένων στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής σχετικά με τους στίχους, τα τραγούδια και τη μουσική του θύματος.

Λύγισε από την κούραση η Σάκκαρη. Η ταλαιπωρία του ημιτελικού που την ανάγκασε να παίξει δύο παιχνίδια μέσα σε λίγες ώρες κόστισε ακριβά στην Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε στον τελικό της Γουαδαλαχάρα με 2-0 από την Τζέσικα Πέγκουλα.
REUTERS / HENRY ROMERO

Η ταλαιπωρία του ημιτελικού που την ανάγκασε να παίξει δύο παιχνίδια μέσα σε λίγες ώρες κόστισε ακριβά στην Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε στον τελικό της Γουαδαλαχάρα με 2-0 από την Τζέσικα Πέγκουλα.

Καρτ ποστάλ από την Βόρεια Μακεδονία. Αεροφωτογραφία που τραβήχτηκε στο Μαύροβο της Βόρειας Μακεδονίας. 
REUTERS / OGNEN TEOFILOVSKI

Αεροφωτογραφία που τραβήχτηκε στο Μαύροβο της Βόρειας Μακεδονίας. 

Αντανακλάσεις στο Λονδίνο. Το Μπιγκ Μπεν, στο Λονδίνο, αντανακλάται στο νερό μιας λακκούβας καθώς κόσμος περπατά έξω από τα κτήρια του Κοινοβουλίου. 
REUTERS / HENRY NICHOLLS

Το Μπιγκ Μπεν, στο Λονδίνο, αντανακλάται στο νερό μιας λακκούβας καθώς κόσμος περπατά έξω από τα κτήρια του Κοινοβουλίου.