Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 15:22

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Μπαλέτο στην Αβάνα. Μικρές χορεύτριες που διδάσκονται μπαλέτο συμμετέχουν σε γκαλά του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μπαλέτου Alicia Alonso στο Εθνικό Θέατρο στην Αβάνα, της Κούβας. 
REUTERS / ALEXANDRE MENEGHINI

Μικρές χορεύτριες που διδάσκονται μπαλέτο συμμετέχουν σε γκαλά του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μπαλέτου Alicia Alonso στο Εθνικό Θέατρο στην Αβάνα, της Κούβας. 

Χαλοουίν στην Μπανγκόκ. Στιγμιότυπο από προωθητική ενέργεια για τον εορτασμό του Χαλοουίν  στο εμπορικό κέντρο Seacon Square Srinagarindra στην Μπανγκόκ, της Ταϊλάνδης. 
EPA / RUNGROJ YONGRIT

Στιγμιότυπο από προωθητική ενέργεια για τον εορτασμό του Χαλοουίν  στο εμπορικό κέντρο Seacon Square Srinagarindra στην Μπανγκόκ, της Ταϊλάνδης. 

Ιταλία: Στην τελική ευθεία ο σχηματισμός της κυβέρνησης. Η συντηρητική συμμαχία πρότεινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα την Τζιόρτζια Μελόνι για να αναλάβει ως πρωθυπουργός της Ιταλίας, δήλωσε η ίδια την Παρασκευή. «Είμαστε ήδη έτοιμοι, θέλουμε να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας που αναδείχθηκε πρώτο στις εκλογές.
EPA / FABIO FRUSTACI

Η συντηρητική συμμαχία πρότεινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα την Τζιόρτζια Μελόνι για να αναλάβει ως πρωθυπουργός της Ιταλίας, δήλωσε η ίδια την Παρασκευή. «Είμαστε ήδη έτοιμοι, θέλουμε να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας που αναδείχθηκε πρώτο στις εκλογές.

«Ατμίζει» απ
Action Images via Reuters / CARL RECINE

Ο Γιούρι Τίλεμανς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λέστερ εναντιόν της Λιντς. Η Λέστερ επικράτησε με 2-0.

Αποχαιρετισμός στον «Σούπερ Μάριο». Σαρλ Μισέλ και Μάριο Ντράγκι στη δεύτερη ημέρα εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.
Eurokinissi / POOL PHOTO/ European Union

Σαρλ Μισέλ και Μάριο Ντράγκι στη δεύτερη ημέρα εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Πανηγυρίζει η Σάκκαρη. Μια μεγάλη νίκη που της έδωσε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 2-1(5-7, 6-3, 6-3) επί της Κόλινς και στους
REUTERS / HENRY ROMERO

Μια μεγάλη νίκη που της έδωσε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 2-1(5-7, 6-3, 6-3) επί της Κόλινς και στους ''8'' θα αντιμετωπίσει την Βερόνικα Κουντερμέτοβα