Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 14:26

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας στο Βέλγιο. Ηλικιωμένη παρακολουθεί την παρέλαση μαθητών σχολείων, πολιτών  και εκπροσώπων οργανώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας στις Βρυξέλλες. 
EPA / STEPHANIE LECOCQ

Ηλικιωμένη παρακολουθεί την παρέλαση μαθητών σχολείων, πολιτών  και εκπροσώπων οργανώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας στις Βρυξέλλες. 

Ένθερμοι υποστηρικτές. Υποστηρικτές του  Ζαΐχ Μπολσονάρου προσεύχονται για την επανεκλογή του στη Μπραζίλια της Βραζιλίας.
REUTERS / UESLEI MARCELINO

Υποστηρικτές του  Ζαΐχ Μπολσονάρου προσεύχονται για την επανεκλογή του στη Μπραζίλια της Βραζιλίας.

Χρώματα. Φθινοπωρινό δειλινό πάνω από την πόλη των Τρικάλων.
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Φθινοπωρινό δειλινό πάνω από την πόλη των Τρικάλων.

Back to back για την Αλέξια Πουτέγιας. Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας της Μπαρτσελόνα, Αλέξια Πουτέγιας, κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Χρυσή Μπάλα Γυναικών.
REUTERS / BENOIT TESSIER

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας της Μπαρτσελόνα, Αλέξια Πουτέγιας, κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Χρυσή Μπάλα Γυναικών.

Ρωσική επίθεση στο Μικολάιβ. Μία κοπέλα έχει στην αγκαλιά της ένα σκυλί στην περιοχή στο Μικολάιβ όπου το πρωί της Τρίτης επλήγη από ρωσική πυραυλική επίθεση.  Το πρωί της Τρίτης αναφέρθηκε πλήγμαρα στις εξής ουκρανικές πόλεις: Κίεβο, Κριβί Ριχ, Ντνίπρο, Χάρκοβο, Ζιτομίρ και Μικολάιβ. 
REUTERS / VALENTYN OGIRENKO

Μία κοπέλα έχει στην αγκαλιά της ένα σκυλί στην περιοχή στο Μικολάιβ όπου το πρωί της Τρίτης επλήγη από ρωσική πυραυλική επίθεση.  Το πρωί της Τρίτης αναφέρθηκε πλήγμαρα στις εξής ουκρανικές πόλεις: Κίεβο, Κριβί Ριχ, Ντνίπρο, Χάρκοβο, Ζιτομίρ και Μικολάιβ. 

«Εκτός λειτουργίας». Ελλείψεις αντιμετωπίζουν τα βενζινάδικα στη Γαλλία, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας σε βασικά διυλιστήρια. Σήμερα μάλιστα η χώρα παραλύει από γερνική απεργία, με αίτημα την αύξηση μισθών απέναντι στην ακρίβεια.
REUTERS / GONZALO FUENTES

Ελλείψεις αντιμετωπίζουν τα βενζινάδικα στη Γαλλία, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας σε βασικά διυλιστήρια. Σήμερα μάλιστα η χώρα παραλύει από γερνική απεργία, με αίτημα την αύξηση μισθών απέναντι στην ακρίβεια.

Πανάξιος νικητής της Χρυσής Μπάλας. Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο μεγάλος νικητής της 66ης διοργάνωσης της Χρυσής Μπάλας. Ο Γάλλος είναι ο θριαμβευτής του 2022 και διαδέχεται τον Λιονέλ Μέσι (2021). Μάλιστα το τρόπαιο στον Μπενζεμά απένειμε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ένα από τα ποδοσφαιρικά είδωλά του.
REUTERS / BENOIT TESSIER

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο μεγάλος νικητής της 66ης διοργάνωσης της Χρυσής Μπάλας. Ο Γάλλος είναι ο θριαμβευτής του 2022 και διαδέχεται τον Λιονέλ Μέσι (2021). Μάλιστα το τρόπαιο στον Μπενζεμά απένειμε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ένα από τα ποδοσφαιρικά είδωλά του.