Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 13:38

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Χαιρέτισε ξανά ναζιστικά ο Κων. Πλεύρης δηλώνοντας υποστηρικτής του Μεταξά. Για ακόμη μια φορά ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού εμφανίστηκε προκλητικός στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Κατά την έναρξη της διαδικασίας, αμέσως μετά την εκφώνηση των ονομάτων, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαιρέτισε και πάλι ναζιστικά, καταφερόμενος με ύβρεις κατά της Αριστεράς και δηλώνοντας υποστηρικτής του Μεταξά.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για ακόμη μια φορά ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού εμφανίστηκε προκλητικός στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Κατά την έναρξη της διαδικασίας, αμέσως μετά την εκφώνηση των ονομάτων, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαιρέτισε και πάλι ναζιστικά, καταφερόμενος με ύβρεις κατά της Αριστεράς και δηλώνοντας υποστηρικτής του Μεταξά.

Στον ρυθμό του Χαλοουίν. Κόσμος συμμετέχει στο φεστιβάλ Theatre Bizarre, μια γιορτή του Χαλοουίν που πραγματοποιείται με φυσική παρουσία για πρώτη φορά μετά την πανδημία του COVID-19, στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν. 
REUTERS / DIEU-NALIO CHERY

Κόσμος συμμετέχει στο φεστιβάλ Theatre Bizarre, μια γιορτή του Χαλοουίν που πραγματοποιείται με φυσική παρουσία για πρώτη φορά μετά την πανδημία του COVID-19, στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν. 

Στρατιωτική τέχνη στο Πεκίνο. Μέλη του Κινεζικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA) περνούν μπροστά από φωτογραφία του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ, σε μια έκθεση στο Στρατιωτικό Μουσείο της Κινεζικής Επανάστασης του Λαού στο Πεκίνο. Το μεγάλο πολιτικό γεγονός της Κίνας κάθε πέντε χρόνια -το Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος- άνοιξε από χθες τις εργασίες του στο Πεκίνο. Στο 20ο συνέδριο δεν υπάρχουν στοιχήματα: Ο πρόεδρος Σι Τζιπινγκ θα επανεκλεγεί ηγέτης του κόμματος και κατ’επέκταση και της χώρας για άλλα πέντε χρόνια. 
REUTERS / FLORENCE LO

Μέλη του Κινεζικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA) περνούν μπροστά από φωτογραφία του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ, σε μια έκθεση στο Στρατιωτικό Μουσείο της Κινεζικής Επανάστασης του Λαού στο Πεκίνο. Το μεγάλο πολιτικό γεγονός της Κίνας κάθε πέντε χρόνια -το Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος- άνοιξε από χθες τις εργασίες του στο Πεκίνο. Στο 20ο συνέδριο δεν υπάρχουν στοιχήματα: Ο πρόεδρος Σι Τζιπινγκ θα επανεκλεγεί ηγέτης του κόμματος και κατ’επέκταση και της χώρας για άλλα πέντε χρόνια. 

Pet show στην Ινδονησία. Στιγμιότυπο από έκθεση κατοικίδιων στη Μπάντα Άτσεχ, στην Ινδονησία. Η έκθεσης είναι μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας σχετικά με τους τύπους ζώων που μπορούν να φροντίζουν στο σπίτι όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν κατοικίδια, αλλά και πώς να φροντίζουν σωστά. 
EPA / HOTLI SIMANJUNTAK

Στιγμιότυπο από έκθεση κατοικίδιων στη Μπάντα Άτσεχ, στην Ινδονησία. Η έκθεσης είναι μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας σχετικά με τους τύπους ζώων που μπορούν να φροντίζουν στο σπίτι όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν κατοικίδια, αλλά και πώς να φροντίζουν σωστά. 

Τα είπαν Λούλα και Μπολσονάρου. «Δικτατορίσκε», «εθνική ντροπή»: οι επιθέσεις επί προσωπικού διαδέχονταν η μια την άλλη χθες Κυριακή, στο πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ πρόσωπο με πρόσωπο των Ινάσιου Λούλα και Ζαΐχ Μπολσονάρου, δύο εβδομάδες προτού ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, την 30ή Οκτωβρίου.
REUTERS / MARIANA GREIF

«Δικτατορίσκε», «εθνική ντροπή»: οι επιθέσεις επί προσωπικού διαδέχονταν η μια την άλλη χθες Κυριακή, στο πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ πρόσωπο με πρόσωπο των Ινάσιου Λούλα και Ζαΐχ Μπολσονάρου, δύο εβδομάδες προτού ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, την 30ή Οκτωβρίου.

Η τέχνη επιβιώνει. Ένας Ουκρανός καλλιτέχνης ζωγραφίζει τον τοίχο ενός κτιρίου, στο Κουπιάσνκ. Ο τοίχος έχει ίχνη από σφαίρες και σκάγια. 
REUTERS / STRINGER

Ένας Ουκρανός καλλιτέχνης ζωγραφίζει τον τοίχο ενός κτιρίου, στο Κουπιάσνκ. Ο τοίχος έχει ίχνη από σφαίρες και σκάγια. 

Επίσκεψη Σολτς σε στρατιωτική βάση. Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς κατά την επίσκεψή του σε στρατιωτική βάση του γερμανικού στρατού στο Μπέργκεν.
REUTERS / FABIAN BIMMER

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς κατά την επίσκεψή του σε στρατιωτική βάση του γερμανικού στρατού στο Μπέργκεν.