Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 13:48

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Διαδηλώσεις στην Πολωνία. Στιγμιότυπο από διαδήλωση έξω από τη ρωσική πρεσβεία στη Βαρσοβία, μετά το μπαράζ πυραυλικών επιθέσεις στην Ουκρανία. 
REUTERS / KACPER PEMPEL

Στιγμιότυπο από διαδήλωση έξω από τη ρωσική πρεσβεία στη Βαρσοβία, μετά το μπαράζ πυραυλικών επιθέσεις στην Ουκρανία. 

Μετρό: Σε λειτουργία η επέκταση στον Πειραιά. Σε λειτουργία είναι από χθες οι τρεις νέοι σταθμοί του Μετρό που συνδέουν  τον Πειραιά με το δίκτυο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε λειτουργία είναι από χθες οι τρεις νέοι σταθμοί του Μετρό που συνδέουν  τον Πειραιά με το δίκτυο της Αθήνας.

O κυκλώνας Τζούλια «χτυπάει» την Ονδούρα . Στιγμιότυπο από το πέρασμα του κυκλώνα Τζούλια στην Ονδούρα. Ο δήμαρχος της Μπρους Λαγκούνα (δυτικά) Βίλμερ Γουντ ανέφερε πως δύο άνθρωποι πνίγηκαν όταν ανατράπηκε η βάρκα που τους μετέφερε, παρασυρμένη από τα ορμητικά νερά, το επίπεδο των οποίων ανέβηκε εξαιτίας του κυκλώνα. Άλλος ένας άνθρωπος αγνοείται.
REUTERS / YOSEPH AMAYA

Στιγμιότυπο από το πέρασμα του κυκλώνα Τζούλια στην Ονδούρα. Ο δήμαρχος της Μπρους Λαγκούνα (δυτικά) Βίλμερ Γουντ ανέφερε πως δύο άνθρωποι πνίγηκαν όταν ανατράπηκε η βάρκα που τους μετέφερε, παρασυρμένη από τα ορμητικά νερά, το επίπεδο των οποίων ανέβηκε εξαιτίας του κυκλώνα. Άλλος ένας άνθρωπος αγνοείται.

Καθημερινότητα στο Λονδίνο. Χήνες διασχίζουν το δρόμο μπροστά από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στο Λονδίνο.
REUTERS / HANNAH MCKAY

Χήνες διασχίζουν το δρόμο μπροστά από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στο Λονδίνο.

Ποζάροντας με τις πιπεριές. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν παρευρίσκεται στα εγκαίνια του θερμοκηπίου Ryonpho για τον εορτασμό της επετείου της ίδρυσης του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος, στη Βόρεια Κορέα. Δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κατά την οποία τραβήχτηκε η φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στις 11 Οκτωβρίου 2022 το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA).
via REUTERS / KCNA

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν παρευρίσκεται στα εγκαίνια του θερμοκηπίου Ryonpho για τον εορτασμό της επετείου της ίδρυσης του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος, στη Βόρεια Κορέα. Δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κατά την οποία τραβήχτηκε η φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στις 11 Οκτωβρίου 2022 το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA).

Κορωνοϊός στη Σαγκάη. Μια γυναίκα περνάει με ένα σκύλο μπροστά από μια περιοχή που βρίσκεται σε καραντίνα στη Σαγκάη, και ενώ η Κίνα αντιμετωπίζει ένα νέο ξέσπασμα του κορωνοϊού.
REUTERS / ALY SONG

Μια γυναίκα περνάει με ένα σκύλο μπροστά από μια περιοχή που βρίσκεται σε καραντίνα στη Σαγκάη, και ενώ η Κίνα αντιμετωπίζει ένα νέο ξέσπασμα του κορωνοϊού.