Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 13:46

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022

Επανεμφάνιση του... Μπάτμαν. Ο Άντριου Μπρίτζες περπατά μέσα από μια υπόγεια διάβαση με τη στολή του Μπάτμαν, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του New York Comic Con στο Συνεδριακό Κέντρο Jacob K. Javits στη Νέα Υόρκη.
EPA / JUSTIN LANE

Ο Άντριου Μπρίτζες περπατά μέσα από μια υπόγεια διάβαση με τη στολή του Μπάτμαν, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του New York Comic Con στο Συνεδριακό Κέντρο Jacob K. Javits στη Νέα Υόρκη.

Βασιλικά κοκτέιλ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κάθριν Μίντλετον φτιάχνει ένα κοκτέιλ κατά την επίσκεψή της στην υπαίθρια αγορά Trademarket στο Μπέλφαστ, στη Βόρεια Ιρλανδία.
EPA / PHIL NOBLE / POOL

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κάθριν Μίντλετον φτιάχνει ένα κοκτέιλ κατά την επίσκεψή της στην υπαίθρια αγορά Trademarket στο Μπέλφαστ, στη Βόρεια Ιρλανδία.

Φεστιβάλ θεάτρου και τσίρκου στην Κολομβία . Καλλιτέχνες του τσίρκου κατά την έναρξη του 17ου Φεστιβάλ Θεάτρου και Τσίρκου, στη Μπογκοτά της Κολομβίας. Το φεστιβάλ θα μεταφέρει την τέχνη σε όλες τις γωνιές της πρωτεύουσας της Κολομβίας με 85 έργα, πολλά από τα οποία θα παρουσιαστούν σε μη συμβατικούς χώρους, όπως αγορές ή βιβλιοθήκες. 
EPA / Carlos Ortega

Καλλιτέχνες του τσίρκου κατά την έναρξη του 17ου Φεστιβάλ Θεάτρου και Τσίρκου, στη Μπογκοτά της Κολομβίας. Το φεστιβάλ θα μεταφέρει την τέχνη σε όλες τις γωνιές της πρωτεύουσας της Κολομβίας με 85 έργα, πολλά από τα οποία θα παρουσιαστούν σε μη συμβατικούς χώρους, όπως αγορές ή βιβλιοθήκες. 

Θρήνος στην Ταϊλάνδη. Η μητέρα ενός από τα θύματα της χθεσινής επίθεσης σε παιδικό σταθμό στην επαρχία Νονγκ Μπούα Λάμπου της Ταϊλάνδης έξω από το σημείο της επίθεσης στην πόλη Ουτάι Σαουάν. 
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Η μητέρα ενός από τα θύματα της χθεσινής επίθεσης σε παιδικό σταθμό στην επαρχία Νονγκ Μπούα Λάμπου της Ταϊλάνδης έξω από το σημείο της επίθεσης στην πόλη Ουτάι Σαουάν. 

Σύνοδος Κορυφής στην Πράγα. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κατά την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Πράγα. 
newsroom.consilium.europa.eu

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κατά την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Πράγα.