Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 13:24

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Γιορτάζοντας το Νόμπελ. Ο γενετιστής Σβάντε Πάαμπο γιορτάζει το Νόμπελ Φυσιολογίας και Ιατρικής 2022 στο νερό, όπου τον πέταξαν οι συνάδελφοί του μετά την ανακοίνωση του Ινστιτούτου Καρολίνσκα.
REUTERS / LISI NIESNER

Ο γενετιστής Σβάντε Πάαμπο γιορτάζει το Νόμπελ Φυσιολογίας και Ιατρικής 2022 στο νερό, όπου τον πέταξαν οι συνάδελφοί του μετά την ανακοίνωση του Ινστιτούτου Καρολίνσκα.

Χαλαρές στιγμές στο Βερολίνο. Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε κατά τη διάρκεια κοινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου για το κλίμα Γερμανίας-Ολλανδίας στο Βερολίνο. 
EPA / Christian Marquardt / POOL

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε κατά τη διάρκεια κοινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου για το κλίμα Γερμανίας-Ολλανδίας στο Βερολίνο. 

Οι πιστοί του Πούτιν. Ένας άντρας έξω από το κτίριο της Ρωσικής Κρατικής Δούμας στη Μόσχα, κρατά τη φωτογραφία του Βλαντίμιρ Πούτιν που γράφει: «Είμαστε μαζί του. Εσύ; Για την κυριαρχία της Ρωσίας». Η Κρατική Δούμα, η κάτω βουλή της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας, επικύρωσε τις συμφωνίες για την προσάρτηση τεσσάρων κατεχόμενων ουκρανικών περιοχών στην Ρωσία. Η ενέργεια αυτή έρχεται μετά τα δημοψηφίσματα που διοργανώθηκαν και τα οποία τόσο η Ουκρανία όσο και η Δύση κατήγγειλαν ως καταναγκαστικά και παράνομα. 
EPA / YURI KOCHETKOV

Ένας άντρας έξω από το κτίριο της Ρωσικής Κρατικής Δούμας στη Μόσχα, κρατά τη φωτογραφία του Βλαντίμιρ Πούτιν που γράφει: «Είμαστε μαζί του. Εσύ; Για την κυριαρχία της Ρωσίας». Η Κρατική Δούμα, η κάτω βουλή της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας, επικύρωσε τις συμφωνίες για την προσάρτηση τεσσάρων κατεχόμενων ουκρανικών περιοχών στην Ρωσία. Η ενέργεια αυτή έρχεται μετά τα δημοψηφίσματα που διοργανώθηκαν και τα οποία τόσο η Ουκρανία όσο και η Δύση κατήγγειλαν ως καταναγκαστικά και παράνομα. 

Κατακαλού Ευβοίας. Στιγμιότυπο από τον Κατακαλού Ευβοίας. Ο Κατακαλός ή το Κατακαλού είναι χωριό του δήμου Κύμης-Αλιβερίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 107 κατοίκους και είναι κτισμένος σε υψόμετρο 130 μ.
Eurokinissi / ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Στιγμιότυπο από τον Κατακαλού Ευβοίας. Ο Κατακαλός ή το Κατακαλού είναι χωριό του δήμου Κύμης-Αλιβερίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 107 κατοίκους και είναι κτισμένος σε υψόμετρο 130 μ.

Το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά. Ο Γκατσίνοβιτς πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στην OPAP ARENA και πανηγυρίζει.
Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γκατσίνοβιτς πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στην OPAP ARENA και πανηγυρίζει.

Μποξ στο ηλιοβασίλεμα. Δύο άνδρες προπονούνται στο μποξ στο Κέιπ Τάουν.
REUTERS / ESA ALEXANDER

Δύο άνδρες προπονούνται στο μποξ στο Κέιπ Τάουν.