Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 13:42

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Ζαπορίζια: Πυραυλικό πλήγμα- 23 νεκροί. Μια οχηματοπομπή που μετέφερε Ουκρανούς πολίτες επλήγη το πρωί της Παρασκευής από ρωσικό πύραυλο κοντά στην πόλη Ζαπορίζια, της νότιας Ουκρανίας, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν τουλάχιστον 23 νεκροί και 28 τραυματίες.
REUTERS / STRINGER

Μια οχηματοπομπή που μετέφερε Ουκρανούς πολίτες επλήγη το πρωί της Παρασκευής από ρωσικό πύραυλο κοντά στην πόλη Ζαπορίζια, της νότιας Ουκρανίας, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν τουλάχιστον 23 νεκροί και 28 τραυματίες.

Ντεμπούτο της Porsche στη Φρανκφούρτη. Ο Oliver Blume, Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Porsche, και ο οικονομικός διευθυντής Lutz Meschke κρούουν το καμπανάκι κατά το ντεμπούτο των μετοχών της Porsche στη Φρανκφούρτη, σε μία από τις μεγαλύτερες δημόσιες προσφορές στην Ευρώπη.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο Oliver Blume, Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Porsche, και ο οικονομικός διευθυντής Lutz Meschke κρούουν το καμπανάκι κατά το ντεμπούτο των μετοχών της Porsche στη Φρανκφούρτη, σε μία από τις μεγαλύτερες δημόσιες προσφορές στην Ευρώπη.

Στο βάθος Λος Άντζελες. Ελικόπτερο της αστυνομίας πετά πάνω από ουρανοξύστες στο κέντρο του Λος Άντζελες. 
EPA / ETIENNE LAURENT

Ελικόπτερο της αστυνομίας πετά πάνω από ουρανοξύστες στο κέντρο του Λος Άντζελες. 

Σουρεαλισμός στη Σεούλ. Μια τεράστια φουσκωτή εγκατάσταση του Ολλανδού καλλιτέχνη Florentijn Hoffman επιπλέει στη λίμνη Seokchon στη Σεούλ, της Νότιας Κορέας. 
REUTERS / HEO RAN

Μια τεράστια φουσκωτή εγκατάσταση του Ολλανδού καλλιτέχνη Florentijn Hoffman επιπλέει στη λίμνη Seokchon στη Σεούλ, της Νότιας Κορέας. 

Στο έλεος του κυκλώνα Ίαν η Φλόριντα. Νεκρούς και μεγάλες καταστροφές αφήνει πίσω του ο κυκλώνας Ίαν που σφυροκόπησε τη Φλόριντα των ΗΠΑ. Αφού υποβαθμίστηκε σε τροπική καταιγίδα, ο Ίαν ενισχύθηκε και πάλι και πλέον θεωρείται κυκλώνας κατηγορίας 1 από το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ (NHC). Χθες το βράδυ κατευθυνόταν προς τη Νότια και τη Βόρεια Καρολίνα και τη Τζόρτζια.
REUTERS / SHANNON STAPLETON

Νεκρούς και μεγάλες καταστροφές αφήνει πίσω του ο κυκλώνας Ίαν που σφυροκόπησε τη Φλόριντα των ΗΠΑ. Αφού υποβαθμίστηκε σε τροπική καταιγίδα, ο Ίαν ενισχύθηκε και πάλι και πλέον θεωρείται κυκλώνας κατηγορίας 1 από το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ (NHC). Χθες το βράδυ κατευθυνόταν προς τη Νότια και τη Βόρεια Καρολίνα και τη Τζόρτζια.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο σπίτι της. Μετά από 19,5 χρόνια, η ΑΕΚ γυρίζει στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα τα εγκαίνια του νέου γηπέδου OPAP ARENA/Αγιά Σοφιά.
INTIME SPORTS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Μετά από 19,5 χρόνια, η ΑΕΚ γυρίζει στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα τα εγκαίνια του νέου γηπέδου OPAP ARENA/Αγιά Σοφιά.

Λίμνη των πηγών. Η τεχνητή λίμνη των πηγών του Αώου.
Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Η τεχνητή λίμνη των πηγών του Αώου.

Στο 10ο Athens Democracy Forum η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν χαιρετά τη Μαρέβα Μητσοτάκη στο Athens Democracy Forum
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν χαιρετά τη Μαρέβα Μητσοτάκη στο Athens Democracy Forum