Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 15:14

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Cloud Region δημιουργεί στην Ελλάδα η Google. Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Google Cloud International, Adaire Fox-Martin, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Dimitris Kapantais / SOOC / Dimitris Kapantais

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Google Cloud International, Adaire Fox-Martin, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παιχνίδια στον αέρα. Δύο αγόρια που παίζουν σε παλιά στρώματα στο Hanover Park, μια περιοχή που πλήττεται από τη συνεχιζόμενη βία συμμοριών στο Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική. 
REUTERS / ESA ALEXANDER

Δύο αγόρια που παίζουν σε παλιά στρώματα στο Hanover Park, μια περιοχή που πλήττεται από τη συνεχιζόμενη βία συμμοριών στο Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική. 

Αναταραχή στο νοτιοανατολικό Μεξικό. Μετανάστριες από την ορθόδοξη εβραϊκή κοινότητα Lev Tahor στέκονται ανάμεσα στα συντρίμμια μετά από επειδόσια στην πόλη Huixtla, στο Μεξικό. Οι μετανάστες συνελήφθησαν σε επιχείρηση κοντά στα νοτιοανατολικά σύνορα με τη Γουατεμάλα. Ζητούν την απελευθέρωσή τους από την κυβερνητική εγκατάσταση μετά από έξι ημέρες που βρίσκονται υπό κράτηση. 
EPA / Juan Manuel Blanco

Μετανάστριες από την ορθόδοξη εβραϊκή κοινότητα Lev Tahor στέκονται ανάμεσα στα συντρίμμια μετά από επειδόσια στην πόλη Huixtla, στο Μεξικό. Οι μετανάστες συνελήφθησαν σε επιχείρηση κοντά στα νοτιοανατολικά σύνορα με τη Γουατεμάλα. Ζητούν την απελευθέρωσή τους από την κυβερνητική εγκατάσταση μετά από έξι ημέρες που βρίσκονται υπό κράτηση. 

Believe. Η Cher και ο σχεδιαστής Olivier Rousteing εμφανίζονται στο τέλος της συλλογής του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 για τον οίκο μόδας Balmain κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.
REUTERS / JOHANNA GERON

Η Cher και ο σχεδιαστής Olivier Rousteing εμφανίζονται στο τέλος της συλλογής του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 για τον οίκο μόδας Balmain κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Μόσχα: Προετοιμασίες για την επίσημη προσάρτηση 4 ουκρανικών περιοχών. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα υπογράψει αύριο, Παρασκευή, διάταγμα για την προσάρτηση των τεσσάρων κατεχόμενων περιοχών στην Ουκρανία, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο. 
REUTERS / EVGENIA NOVOZHENINA

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα υπογράψει αύριο, Παρασκευή, διάταγμα για την προσάρτηση των τεσσάρων κατεχόμενων περιοχών στην Ουκρανία, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο. 

Στον απόηχο των εκλογών. Η πρόεδρος του ιταλικού κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, αποχωρεί από την έδρα του κόμματος στη Ρώμη. Το ακροδεξιό της κόμμα κέρδισε τις γενικές εκλογές στις 25 Σεπτεμβρίου, και είδαν τις ψήφους του να αυξάνονται κατά σχεδόν πέντε φορές σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές του 2018, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύθηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου.
EPA / CLAUDIO PERI

Η πρόεδρος του ιταλικού κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, αποχωρεί από την έδρα του κόμματος στη Ρώμη. Το ακροδεξιό της κόμμα κέρδισε τις γενικές εκλογές στις 25 Σεπτεμβρίου, και είδαν τις ψήφους του να αυξάνονται κατά σχεδόν πέντε φορές σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές του 2018, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύθηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου.