Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 13:55

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Διαδήλωση για τη Μαχσά Αμινί στο κέντρο της Αθήνας. Στιγμιότυπο από την διαδήλωση στην Αθήνα για τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί στο Ιράν μετά τη σύλληψή της από την αστυνομία ηθών.
REUTERS / COSTAS BALTAS

Στιγμιότυπο από την διαδήλωση στην Αθήνα για τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί στο Ιράν μετά τη σύλληψή της από την αστυνομία ηθών.

Χωρίς ρεύμα η Κούβα μετά το χτύπημα του κυκλώνα Ίαν. Το δίκτυο ηλεκτροδότησης της Κούβας κατέρρευσε αργά το βράδυ της Τρίτης, ολόκληρη η νήσος της Καραϊβικής Θάλασσας έμεινε χωρίς ρεύμα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ίαν, που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο δυτικό τμήμα της χώρας, φέρνοντας σφοδρούς ανέμους, βροχοπτώσεις και πλημμύρες.
REUTERS / ALEXANDRE MENEGHINI

Το δίκτυο ηλεκτροδότησης της Κούβας κατέρρευσε αργά το βράδυ της Τρίτης, ολόκληρη η νήσος της Καραϊβικής Θάλασσας έμεινε χωρίς ρεύμα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ίαν, που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο δυτικό τμήμα της χώρας, φέρνοντας σφοδρούς ανέμους, βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

Μόδα στην «Πόλη του Φωτός». Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.
EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Έκθεση ζωγραφικής στο Αφγανιστάν. Κορίτσια από το Αφγανιστάν εκθέτουν τα έργα τους, στην Καμπούλ,στην πρώτη έκθεση ζωγραφικής που διοργάνωσε η καλλιτεχνική και λογοτεχνική ομάδα «Hashiya» με την ονομασία «βία» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των σχολείων. 
EPA / STRINGER

Κορίτσια από το Αφγανιστάν εκθέτουν τα έργα τους, στην Καμπούλ,στην πρώτη έκθεση ζωγραφικής που διοργάνωσε η καλλιτεχνική και λογοτεχνική ομάδα «Hashiya» με την ονομασία «βία» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των σχολείων. 

Ηλιοβασίλεμα στην Ισπανία. Ο ήλιος δύει πάνω την πόλη Sarria, στη βόρεια Γαλικία της Ισπανίας. 
REUTERS / NACHO DOCE

Ο ήλιος δύει πάνω την πόλη Sarria, στη βόρεια Γαλικία της Ισπανίας.