Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 14:19

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Μόδα στο Παρίσι. Στιγμιότυπο από την Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.
EPA / YOAN VALAT

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Φοβερό ματς στο Λονδίνο. Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο Αγγλία και Γερμανία στο πλαίσιο του Nations League. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με την Αγγλία να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2, να περνάει μπροστά με 3-2 και τελικά να ισοφαρίζεται σε 3-3 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.
REUTERS / TONY OBRIEN

Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο Αγγλία και Γερμανία στο πλαίσιο του Nations League. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με την Αγγλία να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2, να περνάει μπροστά με 3-2 και τελικά να ισοφαρίζεται σε 3-3 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Sustainability Expo στην Μπανγκόκ. Στιγμιότυπο από την Sustainability Expo 2022 στην Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη. Η έκθεση πραγματοποείται για την υποστήριξη του στόχου της χώρας για βιώσιμη ανάπτυξη έως το 2030, με εκατοντάδες διεθνείς και εγχώριες εταιρείες να εκθέτουν έργα και προϊόντα αειφόρου ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων καινοτομιών στην υγειονομική περίθαλψη, τη μελλοντική παραγωγή τροφίμων, την καθαρή ενέργεια καθώς και τη γεωργική τεχνολογία.
EPA / RUNGROJ YONGRIT

Στιγμιότυπο από την Sustainability Expo 2022 στην Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη. Η έκθεση πραγματοποείται για την υποστήριξη του στόχου της χώρας για βιώσιμη ανάπτυξη έως το 2030, με εκατοντάδες διεθνείς και εγχώριες εταιρείες να εκθέτουν έργα και προϊόντα αειφόρου ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων καινοτομιών στην υγειονομική περίθαλψη, τη μελλοντική παραγωγή τροφίμων, την καθαρή ενέργεια καθώς και τη γεωργική τεχνολογία.

Μετά την καταστροφή . Μια γυναίκα απελπίζεται μπροστά στις ζημιές που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν το Javali Viejo, στη Μούρθια της Ισπανίας, 26 Σεπτεμβρίου 2022. Ένας 62χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν τον παρέσυρε η καταρρακτώδης βροχής. 
EPA / MARCIAL GUILLEN

Μια γυναίκα απελπίζεται μπροστά στις ζημιές που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν το Javali Viejo, στη Μούρθια της Ισπανίας, 26 Σεπτεμβρίου 2022. Ένας 62χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν τον παρέσυρε η καταρρακτώδης βροχής. 

Κρατική κηδεία του Σίνζο Άμπε. Χιλιάδες Ιάπωνες θα αποτίσουν σήμερα ύστατο φόρο τιμής στον δολοφονημένο πρώην πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, η κρατική κηδεία του οποίου εντός της ημέρας στο Τόκιο είναι πάντως πολύ αμφιλεγόμενη στο ασιατικό αρχιπέλαγος.
via REUTERS / POOL

Χιλιάδες Ιάπωνες θα αποτίσουν σήμερα ύστατο φόρο τιμής στον δολοφονημένο πρώην πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, η κρατική κηδεία του οποίου εντός της ημέρας στο Τόκιο είναι πάντως πολύ αμφιλεγόμενη στο ασιατικό αρχιπέλαγος.

Ετοιμασίες στη Φλόριντα για τον τυφώνα Ίαν. Κάτοικοι γεμίζουν σάκους με άμμο στη Φλόριντα, καθώς αναμένεται ο τυφώνας Ίαν.
REUTERS / SHANNON STAPLETON

Κάτοικοι γεμίζουν σάκους με άμμο στη Φλόριντα, καθώς αναμένεται ο τυφώνας Ίαν.