Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 14:45

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Ξεκίνησαν τα δημοψηφίσματα στις κατεχόμενες ουκρανικές περιοχές. Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις ουκρανικές περιοχές που ελέγχονται πλήρως ή εν μέρει από τη Μόσχα τα δημοψηφίσματα ενσωμάτωσης στη Ρωσία, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, μια ψηφοφορία την οποία η Ουκρανία και η Δύση έχουν χαρακτηρίσει «ψευδοδημοψήφισμα». Στιγμιότυπο από το Λουγκάνσκ.
REUTERS / ALEXANDER ERMOCHENKO

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις ουκρανικές περιοχές που ελέγχονται πλήρως ή εν μέρει από τη Μόσχα τα δημοψηφίσματα ενσωμάτωσης στη Ρωσία, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, μια ψηφοφορία την οποία η Ουκρανία και η Δύση έχουν χαρακτηρίσει «ψευδοδημοψήφισμα». Στιγμιότυπο από το Λουγκάνσκ.

Dog office στην Ιαπωνία. Η Yuka Hatagaki εργάζεται έχοντας για παρέα τον σκύλο της στο «γραφείο σκύλων», που λειτουργεί σε ένα κτίριο της Fujitsu στο Καβασάκι της Ιαπωνίας. Το κτίριο έχει χωρίσει τα γραφεία με σκύλο και χωρίς, και θα λειτουργήσει με αυτό τον τρόπο δοκιμαστικά μέχρι το τέλος του έτους. 
 
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Η Yuka Hatagaki εργάζεται έχοντας για παρέα τον σκύλο της στο «γραφείο σκύλων», που λειτουργεί σε ένα κτίριο της Fujitsu στο Καβασάκι της Ιαπωνίας. Το κτίριο έχει χωρίσει τα γραφεία με σκύλο και χωρίς, και θα λειτουργήσει με αυτό τον τρόπο δοκιμαστικά μέχρι το τέλος του έτους. 

 

Διαδηλώσεις για τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί . Η Agdas Dyonisio, Ιρανή κουρδική καταγωγής, διαδηλώνει στο Λος Άντζελες κρατώντας μια φωτογραφία της Μαχσά Αμινί που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από την αστυνομία ηθών στο Ιράν. Ο θάνατος της 22χρονης κοπέλας έχει πυροδοτήσει κύμα διαδηλώσεων στη χώρα, με χιλιάδες γυναίκες να βγαίνουν στους δρόμους διεκδικώντας τα δικαιώματά τους. 
REUTERS / BING GUAN

Η Agdas Dyonisio, Ιρανή κουρδική καταγωγής, διαδηλώνει στο Λος Άντζελες κρατώντας μια φωτογραφία της Μαχσά Αμινί που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από την αστυνομία ηθών στο Ιράν. Ο θάνατος της 22χρονης κοπέλας έχει πυροδοτήσει κύμα διαδηλώσεων στη χώρα, με χιλιάδες γυναίκες να βγαίνουν στους δρόμους διεκδικώντας τα δικαιώματά τους. 

Ώρα για παιχνίδι στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ένα αγόρι απολαμβάνει την απογευματινή του βόλτα παίζοντας σε ένα από τα τρία δημόσια τραμπολίνα στην πόλη Αλεξάνδρα που ανήκει στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. 
EPA / KIM LUDBROOK

Ένα αγόρι απολαμβάνει την απογευματινή του βόλτα παίζοντας σε ένα από τα τρία δημόσια τραμπολίνα στην πόλη Αλεξάνδρα που ανήκει στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. 

Πριν τις κάλπες. Ο Σαλβίνο, ο Μπερλουσκόνι κι η Μελόνι, στην τελευταία τους προεκλογική συγκέντρωση στην Piazza del Popolo πριν τις εκλογές της Κυριακής.
REUTERS / YARA NARDI

Ο Σαλβίνο, ο Μπερλουσκόνι κι η Μελόνι, στην τελευταία τους προεκλογική συγκέντρωση στην Piazza del Popolo πριν τις εκλογές της Κυριακής.

«Οράνιε». Ένας φίλαθλος της Ολλανδίας, βαμμένος στα χρώματα της ομάδας (και της χώρας), παρακολουθεί τον αγώνα με την Πολωνία.
REUTERS / KACPER PEMPEL

Ένας φίλαθλος της Ολλανδίας, βαμμένος στα χρώματα της ομάδας (και της χώρας), παρακολουθεί τον αγώνα με την Πολωνία.