Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 13:59

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Ηλιοβασίλεμα στο Καζακστάν. Το μνημείο του Γιούρι Γκαγκάριν, του πρώτου ανθρώπου στο διάστημα, διακρίνεται κατά τη δύση του ήλιου στο Μπαϊκονούρ, του Καζακστάν. 
EPA / YURI KOCHETKOV

Το μνημείο του Γιούρι Γκαγκάριν, του πρώτου ανθρώπου στο διάστημα, διακρίνεται κατά τη δύση του ήλιου στο Μπαϊκονούρ, του Καζακστάν. 

Υγρότοπος στην Κίνα. Αεροφωτογραφία από τον υγρότοπο Tiaozini, στην ακτογραμμή της Κίτρινης Θάλασσας κοντά στο Γιαντσένγκ της Κίνας. 
EPA / ALEX PLAVEVSKI

Αεροφωτογραφία από τον υγρότοπο Tiaozini, στην ακτογραμμή της Κίτρινης Θάλασσας κοντά στο Γιαντσένγκ της Κίνας. 

Σε απεργιακό κλοιό. Μια γυναίκα απομακρύνεται από κλειστό σταθμό του μετρό κατά τη διάρκεια 24ωρης απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα. 
EPA / Yannis Kolesidis

Μια γυναίκα απομακρύνεται από κλειστό σταθμό του μετρό κατά τη διάρκεια 24ωρης απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα. 

«Μεγάλες» συναντήσεις. Την πρώτη του συνάντηση με Ισραηλινό πρωθυπουργό, εδώ και πάνω από μία δεκαετία είχε χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  Ο πρόεδρος της Τουρκίας συναντήθηκε την Τρίτη με τον Γιαΐρ Λαπίντ, στο περιθώριο της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, έναν μήνα μετά την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων των κρατών τους.
via REUTERS / PRESIDENTIAL PRESS OFFICE

Την πρώτη του συνάντηση με Ισραηλινό πρωθυπουργό, εδώ και πάνω από μία δεκαετία είχε χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  Ο πρόεδρος της Τουρκίας συναντήθηκε την Τρίτη με τον Γιαΐρ Λαπίντ, στο περιθώριο της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, έναν μήνα μετά την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων των κρατών τους.

Μερική επιστράτευση από σήμερα στη Ρωσία. Μερική επιστράτευση κήρυξε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, το πρωί της Τετάρτης, σε μια κίνηση που αναμφίβολα κλιμακώνει σημαντικά την σύρραξη στην Ουκρανία.
REUTERS / ANTON VAGANOV

Μερική επιστράτευση κήρυξε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, το πρωί της Τετάρτης, σε μια κίνηση που αναμφίβολα κλιμακώνει σημαντικά την σύρραξη στην Ουκρανία.