Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 14:12

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Στα συντρίμμια της Λουγκάνσκ. Δύο άνδρες απομακρύνουν αντικείμενα από τα συντρίμμια ενός κτιρίου που καταστράφηκε από πρόσφατους βομβαρδισμούς κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας στην πόλη Καντίβκα στην περιοχή Λουγκάνσκ. 
REUTERS / ALEXANDER ERMOCHENKO

Δύο άνδρες απομακρύνουν αντικείμενα από τα συντρίμμια ενός κτιρίου που καταστράφηκε από πρόσφατους βομβαρδισμούς κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας στην πόλη Καντίβκα στην περιοχή Λουγκάνσκ. 

Παρέλαση στη Χιλή. Στιγμιότυπο από την στρατιωτική παρέλαση στο Σαντιάγο της Χιλής. Η παρέλαση πραγματοποιείται για τις δόξες του στρατού της χώρας. Με την παρέλαση εορτάζεται επίσης η ανακήρυξη του Πρώτου Κυβερνώντος Σώματος το 1810 που σηματοδότησε την έναρξη της διαδικασίας ανεξαρτησίας της Χιλής.
EPA / Elvis Gonzalez

Στιγμιότυπο από την στρατιωτική παρέλαση στο Σαντιάγο της Χιλής. Η παρέλαση πραγματοποιείται για τις δόξες του στρατού της χώρας. Με την παρέλαση εορτάζεται επίσης η ανακήρυξη του Πρώτου Κυβερνώντος Σώματος το 1810 που σηματοδότησε την έναρξη της διαδικασίας ανεξαρτησίας της Χιλής.

O τυφώνας Νανμαντόλ  «σαρώνει» την Ιαπωνία. Μια γυναίκα κάνει ποδήλατο υπό έντονη βροχόπτωση στο Τόκιο. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη εντοπίστηκαν «χωρίς ζωτικές ενδείξεις» μετά το πέρασμα του τυφώνα Νανμαντόλ από την Ιαπωνία, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 100, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.
EPA / FRANCK ROBICHON

Μια γυναίκα κάνει ποδήλατο υπό έντονη βροχόπτωση στο Τόκιο. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη εντοπίστηκαν «χωρίς ζωτικές ενδείξεις» μετά το πέρασμα του τυφώνα Νανμαντόλ από την Ιαπωνία, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 100, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Καρτ ποστάλ από την Αυστραλία . Στιγμιότυπο από την έκθεση λουλουδιών Floriade 2022 στην Καμπέρα, της Αυστραλίας. 
EPA / LUKAS COCH

Στιγμιότυπο από την έκθεση λουλουδιών Floriade 2022 στην Καμπέρα, της Αυστραλίας. 

Επίδειξη μόδας στο Π. Φάληρο. Στιγμιότυπο από την 5η επίδειξη μόδας ΑμεΑ από το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ στο Παλαιό Φάληρο. 
INTIME NEWS / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Στιγμιότυπο από την 5η επίδειξη μόδας ΑμεΑ από το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ στο Παλαιό Φάληρο. 

Οργή στο Ιράν. Ένας άνδρας διαβάζει εφημερίδα σε δρόμο της Τεχαράνης, στο Ιράν. Στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας διακρίνεται η φωτογραφία της 22χρονης  Μαχσά Αμινί, η οποία  έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια πέθανε, αφού την προηγούμενη εβδομάδα συνελήφθη στην Τεχεράνη από την αστυνομία ηθών επειδή δεν φορούσε σωστά τη μαντίλα της. 
VIA REUTERS / WANA NEWS AGENCY

Ένας άνδρας διαβάζει εφημερίδα σε δρόμο της Τεχαράνης, στο Ιράν. Στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας διακρίνεται η φωτογραφία της 22χρονης  Μαχσά Αμινί, η οποία  έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια πέθανε, αφού την προηγούμενη εβδομάδα συνελήφθη στην Τεχεράνη από την αστυνομία ηθών επειδή δεν φορούσε σωστά τη μαντίλα της.