Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 14:48

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Ουρές χιλιομέτρων για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στο Λονδίνο, με το πλήθος να συρρέει στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, για το «ύστατο χαίρε» στη βασίλισσα Ελισάβετ.
REUTERS / CARLOS BARRIA

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στο Λονδίνο, με το πλήθος να συρρέει στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, για το «ύστατο χαίρε» στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Έμπνευση από την πολιτική. Ξύλιξες φιγούρες που ονομάζονται «Κρίστιαν», «Αναλένα» και «Όλαφ» εκτίθενται στο εργαστήριο του κατασκευαστή ξύλινων έργων τέχνης Seiffener Volkskunst στο Seiffen της Γερμανίας. Οι φιγούρες απεικονίζουν τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ, την υπουργό Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ και τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς. 
REUTERS / MATTHIAS RIETSCHEL

Ξύλιξες φιγούρες που ονομάζονται «Κρίστιαν», «Αναλένα» και «Όλαφ» εκτίθενται στο εργαστήριο του κατασκευαστή ξύλινων έργων τέχνης Seiffener Volkskunst στο Seiffen της Γερμανίας. Οι φιγούρες απεικονίζουν τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ, την υπουργό Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ και τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς. 

Μια μέρα στο μουσείο. Παιδιά παίζουν στο Tim and Gina Fairfax Discovery Centre που άνοιξε προσφάτως στο Εθνικό Μουσείο της Αυστραλίας, στην Καμπέρα. 
EPA / LUKAS COCH

Παιδιά παίζουν στο Tim and Gina Fairfax Discovery Centre που άνοιξε προσφάτως στο Εθνικό Μουσείο της Αυστραλίας, στην Καμπέρα. 

Κ. Μητσοτάκης: Υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων της βρετανικής πρεσβείας για την Ελισάβετ. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη το πρωί της Πέμπτης στη βρετανική πρεσβεία και υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για την απώλεια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.
INTIME NEWS / ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη το πρωί της Πέμπτης στη βρετανική πρεσβεία και υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για την απώλεια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Στην ουρά. Οικογένειες που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες συγκεντρώνονται σε καταυλισμό, στο Sehwan του Πακιστάν, για να λάβουν τρόφιμα.
 
REUTERS / AKHTAR SOOMRO

Οικογένειες που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες συγκεντρώνονται σε καταυλισμό, στο Sehwan του Πακιστάν, για να λάβουν τρόφιμα.

 

Μούσα η φύση. Μία κοπέλα φωτογραφίζει ένα χωράφι με λουλούδια σε πάρκο στο Ανσεόνγκ της Νότιας Κορέας.
REUTERS / KIM HONG-JI

Μία κοπέλα φωτογραφίζει ένα χωράφι με λουλούδια σε πάρκο στο Ανσεόνγκ της Νότιας Κορέας.

Μυθική Πολωνία απέκλεισε τους Σλοβένους. Ακόμα μια έκπληξη στο φετινό Ευρωμπάσκε με την Πολωνία να πετάει έξω τους πρωταθλητές Ευρώπης Σλοβένους και να αντιμετωπίζει τη Γαλλία στον ημιτελικό.
REUTERS / ANNEGRET HILSE

Ακόμα μια έκπληξη στο φετινό Ευρωμπάσκε με την Πολωνία να πετάει έξω τους πρωταθλητές Ευρώπης Σλοβένους και να αντιμετωπίζει τη Γαλλία στον ημιτελικό.