Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 14:35

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη. Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες της επωνυμίας Maisie Wilen κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. 
EPA / Peter Foley

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες της επωνυμίας Maisie Wilen κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. 

Μουσώνες στο Πακιστάν. Άνδρες που εκτοπίστηκαν από την κατοικία τους στην πόλη Sehwan του Πακιστάν, ξεπλένουν το ζώο τους από τις λάπσες. Προηγήθηκαν βροχές και πλημμύρες κατά την περίοδο των μουσώνων. 
REUTERS / AKHTAR SOOMRO

Άνδρες που εκτοπίστηκαν από την κατοικία τους στην πόλη Sehwan του Πακιστάν, ξεπλένουν το ζώο τους από τις λάπσες. Προηγήθηκαν βροχές και πλημμύρες κατά την περίοδο των μουσώνων. 

Βάρδια στο Πεκίνο. Ένας φωτογράφος βγάζει φωτογραφίες ενός μοντέλου κατά τη διάρκεια μιας υπαίθριας φωτογράφησης σε δρόμο του Πεκίνου, στην Κίνα. 
REUTERS / THOMAS PETER

Ένας φωτογράφος βγάζει φωτογραφίες ενός μοντέλου κατά τη διάρκεια μιας υπαίθριας φωτογράφησης σε δρόμο του Πεκίνου, στην Κίνα. 

Γιγαντοοθόνη στο Hyde Park. Οι Ίζαμπελ Λίδερλαντ, Μαρτίν Νάιτ και Κρις Νάιτ, που αυτοπροσδιορίζονται ως «βασιλικοί οπαδοί», κάθονται στο Hyde Park, όπου προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη η πομπή με το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ.
REUTERS / ANDREW BOYERS

Οι Ίζαμπελ Λίδερλαντ, Μαρτίν Νάιτ και Κρις Νάιτ, που αυτοπροσδιορίζονται ως «βασιλικοί οπαδοί», κάθονται στο Hyde Park, όπου προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη η πομπή με το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Απαρηγόρητος ο Λαρεντζάκης. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ήττα από τη Γερμανία, στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.
INTIME SPORTS / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ήττα από τη Γερμανία, στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Διαμαρτυρίες κατά της μοναρχίας. Διαδηλωτές κατά της μοναρχίας έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο στο Λονδίνο.
REUTERS / CARLOS BARRIA

Διαδηλωτές κατά της μοναρχίας έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο στο Λονδίνο.

Ολομέλεια στο Στρασβούργο, παρουσία Ολένα Ζελένσκα. Η «Πρώτη Κυρία» της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα, φωτογραφίζεται μαζί με την Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, και την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Στρασβούργο.
REUTERS / YVES HERMAN

Η «Πρώτη Κυρία» της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα, φωτογραφίζεται μαζί με την Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, και την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Στρασβούργο.