Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 15:27

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Θερμή υποδοχή . Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο Παρίσι, όπου τους υποδέχθηκαν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ Τρονιέ.
EPA / Mohammed Badra

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο Παρίσι, όπου τους υποδέχθηκαν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ Τρονιέ.

«Από το Βερολίνο με αγάπη». Η σχολή Staatsballett Berlin παρουσιάζει το πρόγραμμά του «Από το Βερολίνο με αγάπη» στο κατάστρωμα ενός πλοίου, στον ποταμό Σπρέε, που περιοδεύει στις περιοχές-ορόσημα του Βερολίνου. 
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Η σχολή Staatsballett Berlin παρουσιάζει το πρόγραμμά του «Από το Βερολίνο με αγάπη» στο κατάστρωμα ενός πλοίου, στον ποταμό Σπρέε, που περιοδεύει στις περιοχές-ορόσημα του Βερολίνου. 

Η Βρετανία θρηνεί για την Ελισάβετ. Κάρτες και λουλούδια συνεχίζουν να αφήνουν οι Βρετανοί κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, θρηνώντας για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.
REUTERS / MAJA SMIEJKOWSKA

Κάρτες και λουλούδια συνεχίζουν να αφήνουν οι Βρετανοί κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, θρηνώντας για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πέθανε ο σπουδαίος Ζαν-Λυκ Γκοντάρ. Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος σκηνοθέτης και κινηματογραφιστής Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, εκπρόσωπος του ρεύματος της Νουβέλ Βαγκ.
Διαβάστε περισσότερα
REUTERS / Christian Hartmann

Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος σκηνοθέτης και κινηματογραφιστής Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, εκπρόσωπος του ρεύματος της Νουβέλ Βαγκ.

Διαβάστε περισσότερα

Βραδιά με λάμψη από τα βραβεία Emmy . Η Ζεντάγια, η οποία υποδύεται μια έφηβη που είναι εθισμένη στα ναρκωτικά στο «Euphoria» της HBO, κέρδισε το βραβείο Emmy για την καλύτερη ηθοποιό σε δραματική τηλεοπτική σειρά.
REUTERS / MARIO ANZUONI

Η Ζεντάγια, η οποία υποδύεται μια έφηβη που είναι εθισμένη στα ναρκωτικά στο «Euphoria» της HBO, κέρδισε το βραβείο Emmy για την καλύτερη ηθοποιό σε δραματική τηλεοπτική σειρά.