Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 14:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Περιμένοντας πελάτες. Ένας οδηγός ποδήλατου-ταξί περιμένει πελάτες κατά τη διάρκεια βροχερής ημέρα στην Καλκούτα της Ινδίας. 
EPA / PIYAL ADHIKARY

Ένας οδηγός ποδήλατου-ταξί περιμένει πελάτες κατά τη διάρκεια βροχερής ημέρα στην Καλκούτα της Ινδίας. 

Εκλογές «θρίλερ» στη Σουηδία. Ο ηγέτης του κόμματος Σουηδοί Δημοκράτες (SD), Τζίμι Άκεσον  παρευρίσκεται στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στη Νακα, κοντά στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Το ακροδεξιό κόμμα των Δημοκρατών της Σουηδίας αναδείχθηκε το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας, ενώ το ευρύτερο δεξιό μπλοκ που ηγείται προχωράει προς τη νίκη επί της κεντροαριστεράς.
via REUTERS / TT NEWS AGENCY

Ο ηγέτης του κόμματος Σουηδοί Δημοκράτες (SD), Τζίμι Άκεσον  παρευρίσκεται στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στη Νακα, κοντά στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Το ακροδεξιό κόμμα των Δημοκρατών της Σουηδίας αναδείχθηκε το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας, ενώ το ευρύτερο δεξιό μπλοκ που ηγείται προχωράει προς τη νίκη επί της κεντροαριστεράς.

Χιλή: 49 χρόνια από το πραξικόπημα. Διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία κατά τη διάρκεια μιας πορείας για την ημέρα που σηματοδοτεί την 49η επέτειο από το πραξικόπημα, στο Σαντιάγο της Χιλής.
EPA / Alberto Valdes

Διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία κατά τη διάρκεια μιας πορείας για την ημέρα που σηματοδοτεί την 49η επέτειο από το πραξικόπημα, στο Σαντιάγο της Χιλής.

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία. «Καλή σχολική χρονιά με χαρά, με υγεία, χωρίς τις περιπέτειες και τις αγωνίες της πανδημίας» ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρέστη το πρωί στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Καλή σχολική χρονιά με χαρά, με υγεία, χωρίς τις περιπέτειες και τις αγωνίες της πανδημίας» ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρέστη το πρωί στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας.

O Aλκαράθ πήρε το US Open κι έγραψε ιστορία. Πρώτος στο US Open, πρώτος και στην παγκόσμια κατάταξη, όντας ο νεότερος στην Ιστορία του αθλήματος που καταφέρνει να σκαρφαλώσει στη κορυφή! Ο Κάρλος Αλκαράθ κατάκτησε στη Νέα Υόρκη το πρώτο Grand Slam της καριέρας του, σε ηλικία 19 ετών και 4 μηνών και αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης του αθλήματος.
REUTERS / MIKE SEGAR

Πρώτος στο US Open, πρώτος και στην παγκόσμια κατάταξη, όντας ο νεότερος στην Ιστορία του αθλήματος που καταφέρνει να σκαρφαλώσει στη κορυφή! Ο Κάρλος Αλκαράθ κατάκτησε στη Νέα Υόρκη το πρώτο Grand Slam της καριέρας του, σε ηλικία 19 ετών και 4 μηνών και αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης του αθλήματος.

Περνώντας τα σύνορα. Αιτούντες άσυλο, ως επί το πλείστον από τη Βενεζουέλα, περπατούν κοντά στο τείχος των συνόρων αφού διέσχισαν τον ποταμό Ρίο Μπράβο, στο Ελ Πάσο, του Τέξας. 
REUTERS / JOSE LUIS GONZALEZ

Αιτούντες άσυλο, ως επί το πλείστον από τη Βενεζουέλα, περπατούν κοντά στο τείχος των συνόρων αφού διέσχισαν τον ποταμό Ρίο Μπράβο, στο Ελ Πάσο, του Τέξας.