Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 15:17

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Τέλος εποχής στη Βρετανία. Επιβάτης στα ΜΜΜ του Λονδίνου διαβάζει τα νέα για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Απόψε, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ο Κάρολος Γ
EPA / TOLGA AKMEN

Επιβάτης στα ΜΜΜ του Λονδίνου διαβάζει τα νέα για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Απόψε, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ο Κάρολος Γ', θα απευθυνθεί σ τους Βρετανούς, ενώ όπως έκαναν γνωστό τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, θα ανακηρυχθεί επισήμως βασιλιάς αύριο Σάββατο, στη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Διαδοχής στο Λονδίνο.

Ντονέτσκ: Ανοίγει ξανά μνημείο του Β
REUTERS / ALEXANDER ERMOCHENKO

Ένα ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο διακρίνεται κοντά στο ανακατασκευασμένο μνημείο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Savur-Mohyla πριν από την επίσημη επαναλειτουργία του κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας στην περιοχή του Ντονέτσκ. 

Υπό απειλή η ροζ λίμνη της Σενεγάλης. Άποψη ενός ρήγματος που δημιουργήθηκε από πλημμύρα που απομάκρυνε το αλάτι στην όχθη του Lac Rose, επίσης γνωστή ως λίμνη Retba, στο Niaga, κοντά στο Ντακάρ της Σενεγάλης. 
REUTERS / ZOHRA BENSEMRA

Άποψη ενός ρήγματος που δημιουργήθηκε από πλημμύρα που απομάκρυνε το αλάτι στην όχθη του Lac Rose, επίσης γνωστή ως λίμνη Retba, στο Niaga, κοντά στο Ντακάρ της Σενεγάλης. 

Αλάτι από τη ροζ λίμνη. Η ροζ λίμνη της Σενεγάλης, γνωστή ως λίμνη Retba, απειλείται από πλημμυρικά νερά μετά από έντονη βροχόπτωση.
 
REUTERS / ZOHRA BENSEMRA

Η ροζ λίμνη της Σενεγάλης, γνωστή ως λίμνη Retba, απειλείται από πλημμυρικά νερά μετά από έντονη βροχόπτωση.

 

Στον τελικό του US Open η Ζαμπέρ. Η Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ προκρίνεται στον τελικό του US Open όπου θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ.
REUTERS / MIKE SEGAR

Η Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ προκρίνεται στον τελικό του US Open όπου θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ.

Πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ. Η βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο, πέθανε την Πέμπτη το απόγευμα σε ηλικία 96 ετών.
REUTERS / Toby Melville

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο, πέθανε την Πέμπτη το απόγευμα σε ηλικία 96 ετών.