Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 17:02

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Επιδεινώθηκε η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Μεγάλη ανησυχία των γιατρών για την 96χρονη Ελισάβετ, η οποία βρίσκεται στο Κάστρο Μπαλμόραλ.
REUTERS / POOL

Μεγάλη ανησυχία των γιατρών για την 96χρονη Ελισάβετ, η οποία βρίσκεται στο Κάστρο Μπαλμόραλ.

Τα πορτρέτα των Ομπάμα. Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα φωτογραφίζονται κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των επίσημων πορτρέτων τους στον Λευκό Οίκο. Τα πορτρέτα φιλοτέχνησαν οι Ρόμπερτ Μακάρντι και Σάρον Σπρανγκ. Η τελετή που πραγματοποιήθηκε πάνω από πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του πρώην προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.
REUTERS / EVELYN HOCKSTEIN

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα φωτογραφίζονται κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των επίσημων πορτρέτων τους στον Λευκό Οίκο. Τα πορτρέτα φιλοτέχνησαν οι Ρόμπερτ Μακάρντι και Σάρον Σπρανγκ. Η τελετή που πραγματοποιήθηκε πάνω από πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του πρώην προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

Σπουδαία Νάπολι. Μεγάλη εμφάνιση από τη Νάπολι την Τετάρτη, διέλυσε με 4-1 τη Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
REUTERS / CIRO DE LUCA

Μεγάλη εμφάνιση από τη Νάπολι την Τετάρτη, διέλυσε με 4-1 τη Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο στόχαστρο οι επαίτες της Καμπούλ. Ένας ἐπαίτης αναπαύεται σε δρόμο της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν ξεκινήσει προσπάθειες περιορισμού των επαιτών. Όσοι εντοπίζονται, θα φυλακίζονται εάν συλληφθούν ξανά να επαιτούν. Από την έναρξη της επιχείρησης στην Καμπούλ πριν από περίπου ένα μήνα, έχουν συγκεντρωθεί 3.048 επαίτες.  
EPA / STRINGER

Ένας ἐπαίτης αναπαύεται σε δρόμο της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν ξεκινήσει προσπάθειες περιορισμού των επαιτών. Όσοι εντοπίζονται, θα φυλακίζονται εάν συλληφθούν ξανά να επαιτούν. Από την έναρξη της επιχείρησης στην Καμπούλ πριν από περίπου ένα μήνα, έχουν συγκεντρωθεί 3.048 επαίτες.  

Θρησκευτικό φεστιβάλ στην Ινδία. Μια νεαρή κοπέλα δημιουργεί σαπουνόφουσκες για να προσελκύσει πελάτες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Annai Velankanni (Our Lady of Good Healt), στο Τσενάι της Ινδίας. Το Annai Velankanni είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ που γιορτάζεται για 11 ημέρες. Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στη Μητέρα Μαρία που είναι γνωστή ως Annai Velankanni στη γλώσσα Ταμίλ.  
EPA / IDREES MOHAMMED

Μια νεαρή κοπέλα δημιουργεί σαπουνόφουσκες για να προσελκύσει πελάτες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Annai Velankanni (Our Lady of Good Healt), στο Τσενάι της Ινδίας. Το Annai Velankanni είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ που γιορτάζεται για 11 ημέρες. Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στη Μητέρα Μαρία που είναι γνωστή ως Annai Velankanni στη γλώσσα Ταμίλ.  

Ο τυφώνας στο Μεξικό . Μεγάλα κύματα «σκάνε» στη στεριά πριν από την άφιξη του τυφώνα Kay, στο Λος Καμπος, στο Μεξικό. 
EPA / Jorge Reyes

Μεγάλα κύματα «σκάνε» στη στεριά πριν από την άφιξη του τυφώνα Kay, στο Λος Καμπος, στο Μεξικό. 

Κινηματογραφική πρόταση γάμου. Στιγμιότυπο από το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Στην προβολή της ταινίας «The Son» ο Ιταλός επιχειρηματίας Αλεσάντρο Μπασιάνο Alessandro  κάνει πρόταση γάμου στη Σόφι Κοντεγκόνι στο κόκκινο χαλί. 
REUTERS / GUGLIELMO MANGIAPANE

Στιγμιότυπο από το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Στην προβολή της ταινίας «The Son» ο Ιταλός επιχειρηματίας Αλεσάντρο Μπασιάνο Alessandro  κάνει πρόταση γάμου στη Σόφι Κοντεγκόνι στο κόκκινο χαλί.