Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 15:27

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 07  Σεπτεμβρίου.

Καρτ ποστάλ από το Λίβανο. Κόσμος απολαμβάνει τη θάλασσα στο φυσικό καταφύγιο Palm Islands, στα ανοικτάτης Τρίπολης. 
REUTERS / ISSAM ABDALLAH

Κόσμος απολαμβάνει τη θάλασσα στο φυσικό καταφύγιο Palm Islands, στα ανοικτάτης Τρίπολης. 

Μετά το πέρασμα του τυφώνα. Εικόνες καταστροφής μετά το πέρασμα του τυφώνα Hinnamnor από το Ποχάνγκ της Νότιας Κορέας. 
EPA / KIM HEE-CHUL

Εικόνες καταστροφής μετά το πέρασμα του τυφώνα Hinnamnor από το Ποχάνγκ της Νότιας Κορέας. 

Κόκκινο, το χρώμα του φεστιβάλ της Βενετίας. Μετά τον Τιμοτέ Σαλαμέ, και η Βανέσα Κίρμπι εμφανίστηκε ντυμένη στα κόκκινα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Η Κίρμπι συμμετέχει στην ταινία «The Son» που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ. 
REUTERS / GUGLIELMO MANGIAPANE

Μετά τον Τιμοτέ Σαλαμέ, και η Βανέσα Κίρμπι εμφανίστηκε ντυμένη στα κόκκινα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Η Κίρμπι συμμετέχει στην ταινία «The Son» που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ. 

Η Δύση θα «παγώσει όπως η ουρά του λύκου σε ένα διάσημο ρωσικό παραμύθι». Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απείλησε την Τετάρτη ότι θα διακόψει τον ενεργειακό εφοδιασμό εάν επιβληθεί πλαφόν στις τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου της Ρωσίας, προειδοποιώντας τη Δύση ότι θα «παγώσει» όπως η ουρά του λύκου σε ένα διάσημο ρωσικό παραμύθι.
via REUTERS / TASS HOST PHOTO AGENCY

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απείλησε την Τετάρτη ότι θα διακόψει τον ενεργειακό εφοδιασμό εάν επιβληθεί πλαφόν στις τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου της Ρωσίας, προειδοποιώντας τη Δύση ότι θα «παγώσει» όπως η ουρά του λύκου σε ένα διάσημο ρωσικό παραμύθι.

Η Ντινάμο κερδίζει την Τσέλσι. Πανηγυρίζουν οι παίκτες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη νίκη τους εναντίον της Τσέλσι στην 1η αγωνιστική του Champions League.
REUTERS / ANTONIO BRONIC

Πανηγυρίζουν οι παίκτες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη νίκη τους εναντίον της Τσέλσι στην 1η αγωνιστική του Champions League.

Φράγμα χωρίς νερό. Mια βάρκα έχει εγκλωβιστεί στο φράγμα La Boca λόγω ξηρασίας στο βόρειο Μεξικό
REUTERS / DANIEL BECERRIL

Mια βάρκα έχει εγκλωβιστεί στο φράγμα La Boca λόγω ξηρασίας στο βόρειο Μεξικό