Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 15:26

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου

H Λιζ συνάντησε τη Λιζ. Η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε τη Λιζ Τρας δίνοντάς της εντολή να γίνει η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.
twitter.com/RoyalFamily

Η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε τη Λιζ Τρας δίνοντάς της εντολή να γίνει η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ΟΠΠΙ. Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία φοιτητών κατά  των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) στην Πρυτανεία. 
 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία φοιτητών κατά  των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) στην Πρυτανεία. 

 

Περιμένοντας στο Πακιστάν. Μία γυναίκα περιμένει βοήθεια στην περιοχή στην πόλη Jamshoro που βρίσκεται στο Sindh του Πακιστάν. Η χώρα έχει πληγεί από τις πλημμύρες από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι.
EPA / REHAN KHAN

Μία γυναίκα περιμένει βοήθεια στην περιοχή στην πόλη Jamshoro που βρίσκεται στο Sindh του Πακιστάν. Η χώρα έχει πληγεί από τις πλημμύρες από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι.

Ινδονησία: Διαδήλωση για τις τιμές των καυσίμων. Φοιτητές ανεβάζουν θεατρική παράσταση κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στην πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης για αύξηση των τιμών των καυσίμων, έξω από το ινδονησιακό κοινοβούλιο στην Τζακάρτα. 
REUTERS / AJENG DINAR ULFIANA

Φοιτητές ανεβάζουν θεατρική παράσταση κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στην πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης για αύξηση των τιμών των καυσίμων, έξω από το ινδονησιακό κοινοβούλιο στην Τζακάρτα. 

Ρωσία: Μεγάλα στρατιωτικά γυμνάσια με κινεζική συμμετοχή. Στιγμιότυπο από τα στρατιωτικά γυμνάσια Vostok-2022 που πραγματοποιούνται στη ρωσική Άπω Ανατολή και στα οποία συμμετέχουν πολλές χώρες, ανάμεσά τους η Κίνα. Τα γυμνάσια ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη με ελιγμούς πολεμικών αεροσκαφών, μετακινήσεις μονάδων αντιαεροπορικής άμυνας και προσομοιώσεις αποναρκοθέτησης στη θάλασσα της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
EPA / YURI KOCHETKOV

Στιγμιότυπο από τα στρατιωτικά γυμνάσια Vostok-2022 που πραγματοποιούνται στη ρωσική Άπω Ανατολή και στα οποία συμμετέχουν πολλές χώρες, ανάμεσά τους η Κίνα. Τα γυμνάσια ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη με ελιγμούς πολεμικών αεροσκαφών, μετακινήσεις μονάδων αντιαεροπορικής άμυνας και προσομοιώσεις αποναρκοθέτησης στη θάλασσα της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Αποχώρησε ο Τζόνσον. Ο Μπόρις Τζόνσον ολοκλήρωσε τη θητεία του ως πρωθυπουργός της Βρετανίας παραχωρώντας την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στα σκαλιά της Ντάουνινγκ Στριτ, μία μέρα μετά την ανακοίνωση ότι η Λιζ Τρας αναλαμβάνει την πρωθυπουργία. 
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ο Μπόρις Τζόνσον ολοκλήρωσε τη θητεία του ως πρωθυπουργός της Βρετανίας παραχωρώντας την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στα σκαλιά της Ντάουνινγκ Στριτ, μία μέρα μετά την ανακοίνωση ότι η Λιζ Τρας αναλαμβάνει την πρωθυπουργία. 

Ο Τιάφο απέκλεισε τον Ναδάλ. Ο Φράνσις Τιάφο πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση και επικράτησε 3-1 σετ του Ραφαέλ Ναδάλ, αφήνοντάς τον εκτός συνέχειας US Open.
USA TODAY Sports / Danielle Parhizkaran

Ο Φράνσις Τιάφο πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση και επικράτησε 3-1 σετ του Ραφαέλ Ναδάλ, αφήνοντάς τον εκτός συνέχειας US Open.