Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 14:59

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2022

Η Κέιτ Μπλάνσετ στη Μόστρα. Η σπουδαία ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ στο 79ο Φεστιβάλ Βενετίας
REUTERS / YARA NARDI

Η σπουδαία ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ στο 79ο Φεστιβάλ Βενετίας

Ομίχλη και κάστρα. Ομίχλη πάνω από τον ποταμό Tummel και το Atholl Palace Hotel, την πρώτη μέρα του φθινοπώρου, στο Pitlochry της Σκωτίας.
REUTERS / RUSSELL CHEYNE

Ομίχλη πάνω από τον ποταμό Tummel και το Atholl Palace Hotel, την πρώτη μέρα του φθινοπώρου, στο Pitlochry της Σκωτίας.

Συνεχίζει. Απαστράπτουσα η Σερένα Γουίλιαμς κερδίζει και τον δεύτερο αγώνα της στο US Open, απέναντι στην Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ, νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης.
REUTERS / MIKE SEGAR

Απαστράπτουσα η Σερένα Γουίλιαμς κερδίζει και τον δεύτερο αγώνα της στο US Open, απέναντι στην Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ, νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης.

25 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πλήθος κόσμου τίμησε την 25η επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα την Τετάρτη, καταθέτοντας λουλούδια και αφήνοντας κάρτες με μηνύματα, τόσο στο Παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο (φωτογραφία), όσο και στη γέφυρα πάνω από την υπόγεια διάβαση όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.
REUTERS / PETER NICHOLLS

Πλήθος κόσμου τίμησε την 25η επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα την Τετάρτη, καταθέτοντας λουλούδια και αφήνοντας κάρτες με μηνύματα, τόσο στο Παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο (φωτογραφία), όσο και στη γέφυρα πάνω από την υπόγεια διάβαση όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Τέλος το US Open και για τη Σάκκαρη. Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από το US Open. «Υπεύθυνη» γι΄ αυτό ήταν η Κινέζα, Ξιγιού Γουάνγκ, η οποία στα 21 της χρόνια πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της, με 2-1 σετ (3-6, 7-5, 7-5) απέναντι στο νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, που αποχαιρετά το τελευταίο Major της σεζόν από τον 2ο κιόλας γύρο.
USA TODAY Sports / Geoff Burke

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από το US Open. «Υπεύθυνη» γι΄ αυτό ήταν η Κινέζα, Ξιγιού Γουάνγκ, η οποία στα 21 της χρόνια πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της, με 2-1 σετ (3-6, 7-5, 7-5) απέναντι στο νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, που αποχαιρετά το τελευταίο Major της σεζόν από τον 2ο κιόλας γύρο.