Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 14:26

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Σφοδρή χαλαζόπτωση στη Ζιρόνα. Σφοδρή χαλαζόπτωση στη Ζιρόνα της Καταλωνίας. Σύμφωνα με τους Ισπανούς μετεωρολόγους πρόκειται για την πιο ισχυρή χαλαζόπτωση στην περιοχή εδώ και 20 χρόνια.
Sicus Carbonell via REUTERS / SICUS CARBONELL

Σφοδρή χαλαζόπτωση στη Ζιρόνα της Καταλωνίας. Σύμφωνα με τους Ισπανούς μετεωρολόγους πρόκειται για την πιο ισχυρή χαλαζόπτωση στην περιοχή εδώ και 20 χρόνια.

Επεισόδια στο εργοστάσιο της Μαλαματίνας. Επεισόδια στο εργοστάσιο "Μαλαματίνα" στη Θεσσαλονίκη
Eurokinissi / ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Επεισόδια στο εργοστάσιο "Μαλαματίνα" στη Θεσσαλονίκη

Η Κορνέ απέκλεισε τη Ραντουκάνου. Πανηγυρίζει η Αλίζ Κορνέ, αφότου αποκλείει την Έμμα Ραντουκάνου στο US Open.
USA TODAY Sports / Geoff Burke

Πανηγυρίζει η Αλίζ Κορνέ, αφότου αποκλείει την Έμμα Ραντουκάνου στο US Open.

Ο Μπόρις και το άλογο. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον συναντά τον Βιμάλα, ένα άλογο της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε μητροπολιτικό αστυνομικό τμήμα στο Λονδίνο.
REUTERS / PETER NICHOLLS

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον συναντά τον Βιμάλα, ένα άλογο της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε μητροπολιτικό αστυνομικό τμήμα στο Λονδίνο.

Πέθανε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης. Στη φωτογραφία, με τον Ρόναλντ Ρέιγκαν.
REUTERS / Stringer

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης. Στη φωτογραφία, με τον Ρόναλντ Ρέιγκαν.