Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 14:45

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 26 Αυγούστου

Ξεκινά η δίκη για το τρομοκρατικό στη Νίκαια. Ξεκινά η δίκη της επίθεσης με φορτηγό στη Νίκαια το 2016, στο δικαστήριο «Palais de Justice» στο Παρίσι. Στις 14 Ιουλίου 2016, 86 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό εμβόλισε το πλήθος στην Promenade des Anglais κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας της Βαστίλης στη Νίκαια.
EPA / MOHAMMED BADRA

Ξεκινά η δίκη της επίθεσης με φορτηγό στη Νίκαια το 2016, στο δικαστήριο «Palais de Justice» στο Παρίσι. Στις 14 Ιουλίου 2016, 86 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό εμβόλισε το πλήθος στην Promenade des Anglais κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας της Βαστίλης στη Νίκαια.

«Ήρωας» ο Βατσλίκ. Τρία πέναλτι έπιασε ο Tόμας Βατσλίκ και ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.
INTIME SPORTS / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Τρία πέναλτι έπιασε ο Tόμας Βατσλίκ και ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή. Στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συζήτησης στην ολομέλεια για τις παρακολουθήσεις.
Aris Oikonomou / SOOC / Aris Oikonomou

Στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συζήτησης στην ολομέλεια για τις παρακολουθήσεις.

Χειροκρότημα και γέλιο. Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας χειροκροτεί με τους συμπαίκτες του μετά τον αγώνα στο ISPS Handa Polo Cup στο Aspen Valley Polo Club στο Carbondale του Κολοράντο.
REUTERS / KEVIN MOHATT

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας χειροκροτεί με τους συμπαίκτες του μετά τον αγώνα στο ISPS Handa Polo Cup στο Aspen Valley Polo Club στο Carbondale του Κολοράντο.