Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 14:52

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 25 Αυγούστου

Σε πλειστηριασμό το Rover της Θάτσερ. Ένα αυτοκίνητο Rover P5 του 1973, που χρησιμοποιήθηκε για να οδηγήσει την πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ κατά την εκλογή της στην εξουσία το 1979 στη συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ.
via REUTERS / SILVERSTONE AUCTIONS

Ένα αυτοκίνητο Rover P5 του 1973, που χρησιμοποιήθηκε για να οδηγήσει την πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ κατά την εκλογή της στην εξουσία το 1979 στη συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Συγκομιδή. Νωρίτερα από το συνηθισμένο μετά το θερμό καλοκαίρι, ξεκίνησε η συγκομιδή των σταφυλιών σαμπάνιας στη Γαλλία.
REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Νωρίτερα από το συνηθισμένο μετά το θερμό καλοκαίρι, ξεκίνησε η συγκομιδή των σταφυλιών σαμπάνιας στη Γαλλία.

Βροχόπτωση στο Λονδίνο. Ένας πεζός κρατάει μια ομπρέλα περπατώντας στη Γέφυρα Ουεστμίνστερ, σε μια ημέρα με σφοδρή βροχόπτωση στο Λονδίνο.
REUTERS / HANNAH MCKAY

Ένας πεζός κρατάει μια ομπρέλα περπατώντας στη Γέφυρα Ουεστμίνστερ, σε μια ημέρα με σφοδρή βροχόπτωση στο Λονδίνο.

Ψαλιδάκια. Ο Μπρούνο Πέτκοβιτς πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ δίνοντας την πρόκριση στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενάντια στην στην Μπόντο Γκλιμτ για το Champions League.
REUTERS / ANTONIO BRONIC

Ο Μπρούνο Πέτκοβιτς πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ δίνοντας την πρόκριση στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενάντια στην στην Μπόντο Γκλιμτ για το Champions League.

Καταστροφές. Καθίζηση δρόμου στο Κερατσίνι εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Eurokinissi / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Καθίζηση δρόμου στο Κερατσίνι εξαιτίας της κακοκαιρίας.