Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 14:28

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022.

Ένταση στη Βενεζουέλα. Μέλη διαφορετικών συνδικάτων δασκάλων, συνταξιούχων και άλλων εργαζομένων στον τομέα της εκπαίδευσης έρχονται αντιμέτωποι με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Καράκας, με αίτημα βελτιώσεις στους μισθούς. 
EPA / Miguel Gutierrez

Μέλη διαφορετικών συνδικάτων δασκάλων, συνταξιούχων και άλλων εργαζομένων στον τομέα της εκπαίδευσης έρχονται αντιμέτωποι με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Καράκας, με αίτημα βελτιώσεις στους μισθούς. 

Καύσωνας στη Γερμανία. Ένα αγόρι περπατά κοντά σε σιντριβάνι κατά τη διάρκεια υψηλών θερμοκρασιών, στο πάρκο Lustgarten στο Βερολίνο, της Γερμανίας. 
EPA / CLEMENS BILAN

Ένα αγόρι περπατά κοντά σε σιντριβάνι κατά τη διάρκεια υψηλών θερμοκρασιών, στο πάρκο Lustgarten στο Βερολίνο, της Γερμανίας. 

Χαλαρές στιγμές στην ASEAN. Ο υπουργός Εξωτερικών του Βιετνάμ Μπούι Τσαν Σον (αριστερά), ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο υπουργός Εξωτερικών της Καμπότζης Πρακ Σοκόν (δεξιά) σε συνάντηση της Ένωσης Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) σε ξενοδοχείο στην Πνομ Πενχ της Καμπότζης, στις 4 Αυγούστου 2022.
EPA / KITH SEREY

Ο υπουργός Εξωτερικών του Βιετνάμ Μπούι Τσαν Σον (αριστερά), ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο υπουργός Εξωτερικών της Καμπότζης Πρακ Σοκόν (δεξιά) σε συνάντηση της Ένωσης Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) σε ξενοδοχείο στην Πνομ Πενχ της Καμπότζης, στις 4 Αυγούστου 2022.

Κολύμπι στη Ζυρίχη. Κόσμος κολυμπάει στον ποταμό Limmat στη Ζυρίχη της Ελβετίας. 
REUTERS / ARND WIEGMANN

Κόσμος κολυμπάει στον ποταμό Limmat στη Ζυρίχη της Ελβετίας. 

Παρακολουθώντας την κρίση στην Ταϊβάν. Ένα αγόρι στο νησί Πινγκταν, σε ένα από τα πλησιέστερα σημεία της ηπειρωτικής Κίνας στο νησί της Ταϊβάν, παρακολουθεί με κιάλια τα στρατιωτικά γυμνάσια του Πεκίνου στην περιοχή.
REUTERS / ALY SONG

Ένα αγόρι στο νησί Πινγκταν, σε ένα από τα πλησιέστερα σημεία της ηπειρωτικής Κίνας στο νησί της Ταϊβάν, παρακολουθεί με κιάλια τα στρατιωτικά γυμνάσια του Πεκίνου στην περιοχή.