Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 15:57

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Στρατιωτικά γυμνάσια της Κίνας γύρω από την Ταϊβάν. Κόσμος στο Πεκίνο στέκεται μπροστά από μια οθόνη που μεταδίδει ειδησεογραφική εκπομπή του CCTV. Στο πλάνο φαίνεται ο χάρτης τοποθεσιών γύρω από την Ταϊβάν όπου ο Κινεζικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) διεξάγει στρατιωτικά γυμνάσια. 
REUTERS / THOMAS PETER

Κόσμος στο Πεκίνο στέκεται μπροστά από μια οθόνη που μεταδίδει ειδησεογραφική εκπομπή του CCTV. Στο πλάνο φαίνεται ο χάρτης τοποθεσιών γύρω από την Ταϊβάν όπου ο Κινεζικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) διεξάγει στρατιωτικά γυμνάσια. 

Πλημμύρες στην Ιαπωνία. Κάτοικοι καθαρίζουν έναν δρόμο καλυμμένο με λάσπη μετά από πλημμύρες στην πόλη Oe, στην επαρχία Yamagata, στη βορειοανατολική Ιαπωνία. Μεγάλες περιοχές στη βορειοανατολική και κεντρική Ιαπωνία πλήττονται από καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις, καθώς οι αρχές ζήτησαν από περισσότερους από 100.000 κατοίκους να εκκενώσουν τις περιοχές τους. 
EPA / JIJI PRESS

Κάτοικοι καθαρίζουν έναν δρόμο καλυμμένο με λάσπη μετά από πλημμύρες στην πόλη Oe, στην επαρχία Yamagata, στη βορειοανατολική Ιαπωνία. Μεγάλες περιοχές στη βορειοανατολική και κεντρική Ιαπωνία πλήττονται από καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις, καθώς οι αρχές ζήτησαν από περισσότερους από 100.000 κατοίκους να εκκενώσουν τις περιοχές τους. 

Πρόβα τζενεράλε . Στιγμιότυπο από την πρόβα τζενεράλε της παράστασης «Forever Timeless», στο Θέατρο Μπολσόι στη Μόσχα. 
EPA / MAXIM SHIPENKOV

Στιγμιότυπο από την πρόβα τζενεράλε της παράστασης «Forever Timeless», στο Θέατρο Μπολσόι στη Μόσχα. 

Για λίγη δροσιά στο Τροκαντερό. Άνθρωποι αναζητούν δροσιά στα συντριβάνια του Τροκαντερό κοντά στον Πύργο του Άιφελ.
REUTERS / SARAH MEYSSONNIER

Άνθρωποι αναζητούν δροσιά στα συντριβάνια του Τροκαντερό κοντά στον Πύργο του Άιφελ.

Φωτιά στο δάσος του Βερολίνου. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί στο περιαστικό άλσος Grunewald του Βερολίνου, μετά από έκρηξη σε αποθήκη με πυρομαχικά.
REUTERS / STRINGER

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί στο περιαστικό άλσος Grunewald του Βερολίνου, μετά από έκρηξη σε αποθήκη με πυρομαχικά.