Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 14:54

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτ 3 Αυγούστου 2022.

Τραγουδώντας στο αγρόκτημα . Ένας εργάτης, σε αγρόκτημα στο Αλ Καλιουμπίγια στην Αίγυπτο, τραγουδά έχοντας φραγκόσυκα στο κεφάλι του καθώς, σύμφωνα με αγρότες, η παραγωγή τους αυξάνεται λόγω της χαμηλής κατανάλωσης νερού και της ικανότητάς του να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες. 
 
REUTERS / MOHAMED ABD EL GHANY

Ένας εργάτης, σε αγρόκτημα στο Αλ Καλιουμπίγια στην Αίγυπτο, τραγουδά έχοντας φραγκόσυκα στο κεφάλι του καθώς, σύμφωνα με αγρότες, η παραγωγή τους αυξάνεται λόγω της χαμηλής κατανάλωσης νερού και της ικανότητάς του να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες. 

 

Στην Τουρκία το πρώτο πλοίο που μεταφέρει δημητριακά από την Ουκρανία. Ομάδα επιθεωρητών επιβιβάστηκε σήμερα σε σκάφος για να ελέγξει το πρώτο πλοίο που μεταφέρει δημητριακά και αναχώρησε από ουκρανικό λιμάνι στη διάρκεια του πολέμου, σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδόθηκαν από το τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber μια ημέρα αφού το φορτηγό πλοίο Razoni αγκυροβόλησε στη Μαύρη Θάλασσα στα ανοικτά των τουρκικών ακτών.
REUTERS / UMIT BEKTAS

Ομάδα επιθεωρητών επιβιβάστηκε σήμερα σε σκάφος για να ελέγξει το πρώτο πλοίο που μεταφέρει δημητριακά και αναχώρησε από ουκρανικό λιμάνι στη διάρκεια του πολέμου, σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδόθηκαν από το τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber μια ημέρα αφού το φορτηγό πλοίο Razoni αγκυροβόλησε στη Μαύρη Θάλασσα στα ανοικτά των τουρκικών ακτών.

Στο βάθος τουρμπίνα. Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς στέκεται δίπλα στην τουρμπίνα που προορίζεται να μεταφερθεί στον σταθμό συμπίεσης του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1 στη Ρωσία. Ο Σολτς κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο της Siemens Energy στο Μύλχαϊμ είπε ότι η τουρμπίνα είναι έτοιμη για να τεθεί σε λειτουργία ανά πάσα στιγμή. «Δεν υπάρχει τίποτα που να την εμποδίζει να μεταφερθεί στη Ρωσία», τόνισε. 
REUTERS / WOLFGANG RATTAY

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς στέκεται δίπλα στην τουρμπίνα που προορίζεται να μεταφερθεί στον σταθμό συμπίεσης του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1 στη Ρωσία. Ο Σολτς κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο της Siemens Energy στο Μύλχαϊμ είπε ότι η τουρμπίνα είναι έτοιμη για να τεθεί σε λειτουργία ανά πάσα στιγμή. «Δεν υπάρχει τίποτα που να την εμποδίζει να μεταφερθεί στη Ρωσία», τόνισε. 

Καθημερινότητα στην Καμπούλ. Στιγμιότυπο από δρόμο της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν.
EPA / STRINGER

Στιγμιότυπο από δρόμο της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν.

Κόλπα στον αέρα της Αιγύπτου. Αεροσκάφη συμμετέχουν στο Pyramids Air Show 2022  στη Γκίζα της Αιγύπτου.
REUTERS / AMR ABDALLAH DALSH

Αεροσκάφη συμμετέχουν στο Pyramids Air Show 2022  στη Γκίζα της Αιγύπτου.

Τρεις γυναικοκτονίες σε τρεις ημέρες. Συγκέντρωση ενάντια στις γυναικοκτονίες στο Σύνταγμα.
Eurokinissi / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Συγκέντρωση ενάντια στις γυναικοκτονίες στο Σύνταγμα.

Μια επίσκεψη, πολλές αντιδράσεις και απειλές. Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι επισκέπτεται επισήμως την Ταϊβάν, με το Πεκίνο να αντιδρά και να προειδοποιεί.
REUTERS / ANN WANG

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι επισκέπτεται επισήμως την Ταϊβάν, με το Πεκίνο να αντιδρά και να προειδοποιεί.