Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 19:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020.

Μπάνιο στους αφρούς. Ένα παιδί παίζει με τους αφρούς της θάλασσας στο Queensland στην Αυστραλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, τμήματα της βόρειας Νέας Νότιας Ουαλίας έχουν κηρυχθεί «περιοχή υψηλού κινδύνου» από την κρατική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης (SES) λόγω καιρικών συνθηκών.
EPA / JASON OBRIEN

Ένα παιδί παίζει με τους αφρούς της θάλασσας στο Queensland στην Αυστραλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, τμήματα της βόρειας Νέας Νότιας Ουαλίας έχουν κηρυχθεί «περιοχή υψηλού κινδύνου» από την κρατική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης (SES) λόγω καιρικών συνθηκών.

Επεισόδια στο Κίεβο. Συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας, όταν ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.
REUTERS / GLEB GARANICH

Συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας, όταν ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ολική έκλειψη Ηλίου. Ολική έκλειψη Ηλίου, ορατή από τη Χιλή και την Αργεντινή.
REUTERS / STRINGER

Ολική έκλειψη Ηλίου, ορατή από τη Χιλή και την Αργεντινή.

Εξερράγη η Αίτνα. Εκρήξεις από το ηφαίστειο της Αίτνας φωτίζουν τον ουρανό. Το ηφαίστειο εξερράγη προχθές, με συντριβάνια λάβας που έφταναν τα 100 μέτρα.
via REUTERS / Local Team/REUTERS TV

Εκρήξεις από το ηφαίστειο της Αίτνας φωτίζουν τον ουρανό. Το ηφαίστειο εξερράγη προχθές, με συντριβάνια λάβας που έφταναν τα 100 μέτρα.

Τεστ στη Σίφνο. Τεστ στο αυτοκίνητο (drive through) πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην Απολλωνία της Σίφνου.
Dimirios Bouras / SOOC / Dimitrios Bouras

Τεστ στο αυτοκίνητο (drive through) πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην Απολλωνία της Σίφνου.

Άγιος Βασίλης και για... γάτες. Ένας εργαζόμενος ντυμένος Άγιος Βασίλης παίζει με τις γάτες στον Κήπο Γατών στη Σεούλ, στη Ν. Κορέα.
REUTERS / KIM HONG-JI

Ένας εργαζόμενος ντυμένος Άγιος Βασίλης παίζει με τις γάτες στον Κήπο Γατών στη Σεούλ, στη Ν. Κορέα.

Διαμαρτύρονται οι καλλιτέχνες στο Παρίσι. Οι καλλιτέχνες διαδήλωσαν στο Παρίσι κατά της απόφασης της γαλλικής κυβέρνησης να κρατήσει κλειστά θέατρα, κινηματογράφους, συναυλιακούς χώρους μέχρι νεωτέρας, προκειμένου να αναχαιτίσει την εξάλπωση της πανδημίας.
REUTERS / GONZALO FUENTES

Οι καλλιτέχνες διαδήλωσαν στο Παρίσι κατά της απόφασης της γαλλικής κυβέρνησης να κρατήσει κλειστά θέατρα, κινηματογράφους, συναυλιακούς χώρους μέχρι νεωτέρας, προκειμένου να αναχαιτίσει την εξάλπωση της πανδημίας.

Συγκεντρώσεις για τον Προϋπολογισμό. Διαμαρτυρία Συλλόγων και Πρωτοβάθμιων Σωματείων για τον προϋπολογισμό στο κέντρο της Αθήνας.
Eurokinissi / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Διαμαρτυρία Συλλόγων και Πρωτοβάθμιων Σωματείων για τον προϋπολογισμό στο κέντρο της Αθήνας.

Αντι-εμβολιαστές. Ένας άνθρωπος με μάσκα αμνού συμμετέχει σε μια διαδήλωση κατά του εμβολίου στο Λονδίνο.
REUTERS / HENRY NICHOLLS

Ένας άνθρωπος με μάσκα αμνού συμμετέχει σε μια διαδήλωση κατά του εμβολίου στο Λονδίνο.

Νίκησε τον κορωνοϊό στα 104. Η Ελένα, 104 ετών, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο Γρεγόριο Μαρανόν της Μαδρίτης, αφότου κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό.
Via REUTERS / Hospital Gregorio Maranon

Η Ελένα, 104 ετών, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο Γρεγόριο Μαρανόν της Μαδρίτης, αφότου κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό.