Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 18:20

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020.

Χριστούγεννα στο Πριγκιπάτο.  
Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, φορώντας προστατευτική μάσκα προσώπου, παρευρίσκεται στην παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη τελετή  στο Παλάτι του Μονακό.
REUTERS / ERIC GAILLARD

 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, φορώντας προστατευτική μάσκα προσώπου, παρευρίσκεται στην παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη τελετή  στο Παλάτι του Μονακό.

Τουρισμός στην Κούβα. Τουρίστες κάνουν μπάνιο και ηλιοθεραπεία στο Cayo Coco της Κούβας. Η χώρα θέλει να προσελκύσει ξένους τουρίστες που είναι όλο και πιο απαραίτητοι για την αναζωογόνηση της οικονομίας της, που τώρα επηρεάζεται ακόμη περισσότερο από την πανδημία.
EPA / Ernesto Mastrascusa

Τουρίστες κάνουν μπάνιο και ηλιοθεραπεία στο Cayo Coco της Κούβας. Η χώρα θέλει να προσελκύσει ξένους τουρίστες που είναι όλο και πιο απαραίτητοι για την αναζωογόνηση της οικονομίας της, που τώρα επηρεάζεται ακόμη περισσότερο από την πανδημία.

Και ο Χαλκ με μάσκα. Ο Μπρους Μπάνερ, ή αλλιώς Χαλκ, φοράει προστατευτική μάσκα έξω από ένα κατάστημα παιχνιδιών στη Νάπολι.
EPA / ANSA

Ο Μπρους Μπάνερ, ή αλλιώς Χαλκ, φοράει προστατευτική μάσκα έξω από ένα κατάστημα παιχνιδιών στη Νάπολι.

Μέχρι τελικής πτώσεως. Άνθρωποι διασκεδάζουν στον δρόμο καθώς οι παμπ κλείνουν στο Λονδίνο εξαιτίας των νέων μέτρων για την πανδημία.
REUTERS / HENRY NICHOLLS

Άνθρωποι διασκεδάζουν στον δρόμο καθώς οι παμπ κλείνουν στο Λονδίνο εξαιτίας των νέων μέτρων για την πανδημία.

Άδεια τα Ηλύσια Πεδία. Η συνήθως πολυσύχναστη λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι είναι άδεια, καθώς η κυβέρνηση Μακρόν έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ ως τις 6 το πρωί της επομένης, ως μέτρο αναχαίτισης της πανδημίας.
REUTERS / GONZALO FUENTES

Η συνήθως πολυσύχναστη λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι είναι άδεια, καθώς η κυβέρνηση Μακρόν έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ ως τις 6 το πρωί της επομένης, ως μέτρο αναχαίτισης της πανδημίας.

Αλπική προπόνηση. Ο Αυστριακός πρωταθλητής του Αλπικού Σκι Otmar Striedinger προπονείται στις Ιταλικές Άλπεις.
REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO

Ο Αυστριακός πρωταθλητής του Αλπικού Σκι Otmar Striedinger προπονείται στις Ιταλικές Άλπεις.

Σώστε το Σόχο. Μία ταμπέλα γράφει «Σώστε το Σόχο για να βοηθήσετε να σωθούν νοικοκυριά», στο Λονδίνο. Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται πλέον στο επίπεδο κινδύνου 3 λόγω της ανόδου των κρουσμάτων κορωνοϊού.
REUTERS / HENRY NICHOLLS

Μία ταμπέλα γράφει «Σώστε το Σόχο για να βοηθήσετε να σωθούν νοικοκυριά», στο Λονδίνο. Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται πλέον στο επίπεδο κινδύνου 3 λόγω της ανόδου των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Διαμαρτυρία για τον πολιτισμό. Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, στο υπουργείο Εργασίας.
Eurokinissi / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, στο υπουργείο Εργασίας.

Στολισμένη η Θεσσαλονίκη. Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία Αριστοτέλους.
Konstantinos Tsakalidis / SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία Αριστοτέλους.

Δεν το πιστεύει ο Γκουαρντιόλα. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, αντιδρά κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Γουέστ Μπρομ. Ο αγώνας της Premier League έληξε ισόπαλος 1-1.
Pool via REUTERS / MARTIN RICKETT

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, αντιδρά κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Γουέστ Μπρομ. Ο αγώνας της Premier League έληξε ισόπαλος 1-1.