Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 16:29

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 09 Ιουνίου 2020.

Φυσιολογική ζωή στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Δύο άντρες κάνουν τζόκινγκ σε δρόμο του Ρίο ντε Τζανέιρο. Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι οι θάνατοι από τον COVID-19 ανέρχονται συνολικά σε 37.312 και τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 έχουν φθάσει τα 685.427.
REUTERS / SERGIO MORAES

Δύο άντρες κάνουν τζόκινγκ σε δρόμο του Ρίο ντε Τζανέιρο. Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι οι θάνατοι από τον COVID-19 ανέρχονται συνολικά σε 37.312 και τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 έχουν φθάσει τα 685.427.

Street art για τον Τζορτζ Φλόιντ στο Παρίσι. Ο 33χρονος καλλιτέχνης της street art ολοκληρώνει το έργο του σε κτήριο στο δρόμο Rue Oberkampf, στο Παρίσι. Το έργο είναι εμπνευσμένο από τον Τζορτζ Φλόιντ και τα τελευταία λόγια που έλεγε όταν έχανε τη ζωή του κάτω από το γόνατο του λευκού αστυνομικού στη Μινεάπολη των ΗΠΑ. 
EPA / MOHAMMED BADRA

Ο 33χρονος καλλιτέχνης της street art ολοκληρώνει το έργο του σε κτήριο στο δρόμο Rue Oberkampf, στο Παρίσι. Το έργο είναι εμπνευσμένο από τον Τζορτζ Φλόιντ και τα τελευταία λόγια που έλεγε όταν έχανε τη ζωή του κάτω από το γόνατο του λευκού αστυνομικού στη Μινεάπολη των ΗΠΑ. 

 ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (9/06).
INTIME SPORTS / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS

Την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (9/06).

Συλλαλητήριο εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας. Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο εκπαιδευτικών, ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, στο κέντρο της Αθήνας. 
Eurokinissi / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο εκπαιδευτικών, ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, στο κέντρο της Αθήνας. 

Δεν κοπάζει ο αναβρασμός στις ΗΠΑ. Πρώην και νυν εργαζόμενοι στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης διαδηλώνουν στη γέφυρα του Μπρούκλιν κατά των φυλετικών ανισοτήτων. Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται στις ΗΠΑ από το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ ο οποίος άσφησε την τελευταία του πνοή κάτω από το γόνατο του λευκού αστυνομικού που τον συνέλαβε στις 25 Μαΐου. Από το «I can’t breathe» του Φλόιντ, διαδηλώσεις επί διαδηλώσεων, συγκρούσεις και βίαια επεισόδια συντάραξαν τις ΗΠΑ και άλλες μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.
REUTERS / BRENDAN MCDERMID

Πρώην και νυν εργαζόμενοι στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης διαδηλώνουν στη γέφυρα του Μπρούκλιν κατά των φυλετικών ανισοτήτων. Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται στις ΗΠΑ από το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ ο οποίος άσφησε την τελευταία του πνοή κάτω από το γόνατο του λευκού αστυνομικού που τον συνέλαβε στις 25 Μαΐου. Από το «I can’t breathe» του Φλόιντ, διαδηλώσεις επί διαδηλώσεων, συγκρούσεις και βίαια επεισόδια συντάραξαν τις ΗΠΑ και άλλες μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Δύσκολοι αποχαιρετισμοί . Ένας συντετριμμένος άνδρας στο Νέο Δελχί (Ινδία) υποβαστάται από τους συγγενείς του κατά τη διάρκεια της κηδείας του πατέρα του, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. 
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Ένας συντετριμμένος άνδρας στο Νέο Δελχί (Ινδία) υποβαστάται από τους συγγενείς του κατά τη διάρκεια της κηδείας του πατέρα του, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. 

Συνάντηση Δένδια- Ντι Μάιο. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας υποδέχεται τον Ιταλό ομόλογό του Λουίτζι Ντι Μάιο. 
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας υποδέχεται τον Ιταλό ομόλογό του Λουίτζι Ντι Μάιο. 

Πτήσεις στην Κερκίνη. Πουλί πετάει πάνω από τη λίμνη Κερκίνη.
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Πουλί πετάει πάνω από τη λίμνη Κερκίνη.

Ακροβατικά στη Μάλαγα. Κόσμος εξασκείται στην ακροβατική γυμναστική στην παραλία Banos del Carmen της Μάλαγας (Ισπανία), κατά τη δύση του ήλιου. 
REUTERS / Jon Nazca

Κόσμος εξασκείται στην ακροβατική γυμναστική στην παραλία Banos del Carmen της Μάλαγας (Ισπανία), κατά τη δύση του ήλιου. 

Τοιχογραφία υπέρ ηρώων στην Ινδία. Μια τεράστια τοιχογραφία ολοκληρώνεται σε κάποιον από τους δρόμους του Νέου Δελχί ως φόρος τιμής στους «μαχητές κατά του Covid19», καθώς η Ινδία προχωρά κι αυτή σε χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.
REUTERS / ANUSHREE FADNAVIS

Μια τεράστια τοιχογραφία ολοκληρώνεται σε κάποιον από τους δρόμους του Νέου Δελχί ως φόρος τιμής στους «μαχητές κατά του Covid19», καθώς η Ινδία προχωρά κι αυτή σε χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.