Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 16:57

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.

Διαδηλώσεις στη Βηρυτό. Διαδηλώτρια κρατάει από το χέρι στρατιώτη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της πολιτικής ελίτ στη Βηρυτό του Λιβάνου. 
REUTERS / Aziz Taher

Διαδηλώτρια κρατάει από το χέρι στρατιώτη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της πολιτικής ελίτ στη Βηρυτό του Λιβάνου. 

Παγκόσμιο πένθος για τον αδόκητο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ. Ο κόσμος του αθλητισμού και του θεάματος πενθεί από χθες την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ, ενός από τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκόσμιου γίγνεσθαι. Ο χαμός του πρώην άσου των Λέικερς άφησε εμβρόντητους, από τους πλούσιους και διάσημους που πήγαιναν στο γήπεδο για να τον θαυμάσουν έως τον νυν και πρώην προέδρους των ΗΠΑ, μέλη του Basketball Hall of Fame και τους αναρίθμητους θαυμαστές του, πολλοί από τους οποίους με δάκρυα στα μάτια μετέβησαν έξω από το γήπεδο του Λος Άντζελες για να αποτίσουν φόρο τιμής στον «Μάμπα».
REUTERS / Monica Almeida

Ο κόσμος του αθλητισμού και του θεάματος πενθεί από χθες την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ, ενός από τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκόσμιου γίγνεσθαι. Ο χαμός του πρώην άσου των Λέικερς άφησε εμβρόντητους, από τους πλούσιους και διάσημους που πήγαιναν στο γήπεδο για να τον θαυμάσουν έως τον νυν και πρώην προέδρους των ΗΠΑ, μέλη του Basketball Hall of Fame και τους αναρίθμητους θαυμαστές του, πολλοί από τους οποίους με δάκρυα στα μάτια μετέβησαν έξω από το γήπεδο του Λος Άντζελες για να αποτίσουν φόρο τιμής στον «Μάμπα».

Στο Άουσβιτς ο Κυρ. Μητσοτάκης . Στις εκδηλώσεις μνήμης  για τον εορτασμό της επετείου των 75 χρόνων από την απελευθέρωση του στρατοπέδου θανάτου Άουσβιτς-Μπιρκενάου δίνουν το «παρών» ηγέτες από όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
INTIME NEWS / ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στις εκδηλώσεις μνήμης  για τον εορτασμό της επετείου των 75 χρόνων από την απελευθέρωση του στρατοπέδου θανάτου Άουσβιτς-Μπιρκενάου δίνουν το «παρών» ηγέτες από όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Έκθεση για τον Νταλί στη Ρωσία . Στιγμιότυπο από την έκθεση «Σαλβαδόρ Νταλί. Μαγική τέχνη» που φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Manege Central στη Μόσχα. 
EPA / SERGEI ILNITSKY

Στιγμιότυπο από την έκθεση «Σαλβαδόρ Νταλί. Μαγική τέχνη» που φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Manege Central στη Μόσχα. 

Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. Επιζώντες του Άουσβιτς επισκέπτονται το πρώην στρατόπεδο συγκέντρωσης 75 χρόνια μετά την απελευθέρωση, κατά τη Διεθνή Ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος. 
REUTERS / ALEKSANDRA SZMIGIEL

Επιζώντες του Άουσβιτς επισκέπτονται το πρώην στρατόπεδο συγκέντρωσης 75 χρόνια μετά την απελευθέρωση, κατά τη Διεθνή Ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος. 

Αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράκ. Στιγμιότυπο από αντικυβερνητική διαδήλωση στην πόλη Νασιρίγια, στο Ιράκ. 
REUTERS / Stringer .

Στιγμιότυπο από αντικυβερνητική διαδήλωση στην πόλη Νασιρίγια, στο Ιράκ. 

Βραβεία Grammy 2020. Ο Μπίλι Πόρτερ στα βραβεία Grammy 2020. 
REUTERS / Mike Blake

Ο Μπίλι Πόρτερ στα βραβεία Grammy 2020. 

Θρήνος στην Τουρκία . Ένας άνδρας θρηνεί κατά τη διάρκεια κηδείας ενός εκ των θυμάτων του σεισμού των 6,8 βαθμών που έπληξε την επαρχία Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας την Παρασκευή. Τους 39 έφτασαν οι νεκροί από τον σεισμό, ανακοίνωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, καθώς τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν δύο ανθρώπους που αγνοούνται σε κτήριο που κατέρρευσε.
REUTERS / Umit Bektas

Ένας άνδρας θρηνεί κατά τη διάρκεια κηδείας ενός εκ των θυμάτων του σεισμού των 6,8 βαθμών που έπληξε την επαρχία Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας την Παρασκευή. Τους 39 έφτασαν οι νεκροί από τον σεισμό, ανακοίνωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, καθώς τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν δύο ανθρώπους που αγνοούνται σε κτήριο που κατέρρευσε.

Ρομαντικές βόλτες . Ηλικιωμένο ζευγάρι κάνει περίπατο στην παραλία της Γλυφάδας. 
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ηλικιωμένο ζευγάρι κάνει περίπατο στην παραλία της Γλυφάδας. 

Εκλογές στο Περού . Στιγμιότυπο από τις εκλογές για τα μέλη του Κογκρέσου στο Κούσκο του Περού. 
EPA / GABY QUINTERO

Στιγμιότυπο από τις εκλογές για τα μέλη του Κογκρέσου στο Κούσκο του Περού. 

Παρέμβαση στα βραβεία Γκόγια . Ακτιβίστρια κρατώντας ένα πλακάρντ με τη φράση «σώστε τον πλανήτη» περμβαίνει στη σκηνή όπου φιλοξενούνται τα ισπανικά βραβεία Γκόγια στη Μάλαγα. 
REUTERS / Jon Nazca

Ακτιβίστρια κρατώντας ένα πλακάρντ με τη φράση «σώστε τον πλανήτη» περμβαίνει στη σκηνή όπου φιλοξενούνται τα ισπανικά βραβεία Γκόγια στη Μάλαγα. 

Παρέλαση των CISF για την Ημέρα Δημοκρατίας στο Νέο Δελχί . Διμοιρία των Κεντρικών Δυνάμεων Βιομηχανικής Ασφάλειας (CISF) της Ινδίας παρελαύνει στο Νέο Δελχί στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα Δημοκρατίας. Οι CISF ιδρύθηκαν από την κυβέρνηση το 1969 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης κάλυψης ασφαλείας στις επιχειρήσεις του δημόσιου τομέα, οι οποίες εκείνη την εποχή θεωρούνταν η ατμομηχανή της ινδικής οικονομίας. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια, οι CISF παρέχουν ασφάλεια σε πυρηνικές εγκαταστάσεις, ερευνητικά διαστημικά κέντρα, αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, κυβερνητικά κτήρια ζωτικής σημασίας και σε ιστορικά μνημεία. Η Ημέρα Δημοκρατίας τιμά την ημερομηνία κατά την οποία το Σύνταγμα της Ινδίας τέθηκε σε ισχύ, στις 26 Ιανουαρίου 1950, αντικαθιστώντας την Πράξη Κυβέρνησης της Ινδίας που είχε συνταχθεί το 1935.
REUTERS / Altaf Hussain

Διμοιρία των Κεντρικών Δυνάμεων Βιομηχανικής Ασφάλειας (CISF) της Ινδίας παρελαύνει στο Νέο Δελχί στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα Δημοκρατίας. Οι CISF ιδρύθηκαν από την κυβέρνηση το 1969 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης κάλυψης ασφαλείας στις επιχειρήσεις του δημόσιου τομέα, οι οποίες εκείνη την εποχή θεωρούνταν η ατμομηχανή της ινδικής οικονομίας. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια, οι CISF παρέχουν ασφάλεια σε πυρηνικές εγκαταστάσεις, ερευνητικά διαστημικά κέντρα, αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, κυβερνητικά κτήρια ζωτικής σημασίας και σε ιστορικά μνημεία. Η Ημέρα Δημοκρατίας τιμά την ημερομηνία κατά την οποία το Σύνταγμα της Ινδίας τέθηκε σε ισχύ, στις 26 Ιανουαρίου 1950, αντικαθιστώντας την Πράξη Κυβέρνησης της Ινδίας που είχε συνταχθεί το 1935.