Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 16:53

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020.

Στους δρόμους του Παρισιού οι πυροσβέστες. Πυροσβέστες στο Παρίσι διαμαρτύρονται για τις εργασιακές τους συνθήκες με προσομοίωση φωτιάς. 
REUTERS / CHARLES PLATIAU

Πυροσβέστες στο Παρίσι διαμαρτύρονται για τις εργασιακές τους συνθήκες με προσομοίωση φωτιάς. 

Κηδεία στο χιόνι. Γυναίκες στο χιονισμένο χωριό Redwani, στο νότιο Κασμίρ, μαζεύνται για να συμμετάσχουν στην κηδεία ενός αγωνιστή ο οποίος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυρών με Ινδούς στρατιώτες. 
REUTERS / DANISH ISMAIL

Γυναίκες στο χιονισμένο χωριό Redwani, στο νότιο Κασμίρ, μαζεύνται για να συμμετάσχουν στην κηδεία ενός αγωνιστή ο οποίος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυρών με Ινδούς στρατιώτες. 

«Προσεκτικές» σέλφι. Νεαρές Ασιάτισσες φωτογραφίζονται φορώντας ιατρικές μάσκες στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. 
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Νεαρές Ασιάτισσες φωτογραφίζονται φορώντας ιατρικές μάσκες στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. 

Τουρκία: Στον απόηχο του σεισμού . Ο 72χρονος Χασάν Εσέν μεταφέρει τα υπάρχοντά του σε χωριό της επαρχίας Μάλατεια. Η επαρχία Μάλατεια γειτοτεύνει με την επαρχία Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας την οποία έπληξε ο σεισμός των 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αφήνοντας πίσω του 41 νεκρούς. 
REUTERS / SERTAC KAYAR

Ο 72χρονος Χασάν Εσέν μεταφέρει τα υπάρχοντά του σε χωριό της επαρχίας Μάλατεια. Η επαρχία Μάλατεια γειτοτεύνει με την επαρχία Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας την οποία έπληξε ο σεισμός των 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αφήνοντας πίσω του 41 νεκρούς. 

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στο Ιράκ. Διαδηλωτές διακρίνονται να ρίχνουν δακρυγόνα κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στη Βαγδάτη του Ιράκ. 
REUTERS / ABDULLAH DHIAA AL-DEEN

Διαδηλωτές διακρίνονται να ρίχνουν δακρυγόνα κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στη Βαγδάτη του Ιράκ. 

Καθημερινότητα στη Δυτική Όχθη . Παλαιστίνιος στη Βηθλεέμ, πόλη της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, περνάει μπροστά από ισραηλινό φράγμα με τοιχογραφία του Αμερικανού προέδρου Ντόνταλντ Τραμπ. 
REUTERS / MUSSA ISSA QAWASMA

Παλαιστίνιος στη Βηθλεέμ, πόλη της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, περνάει μπροστά από ισραηλινό φράγμα με τοιχογραφία του Αμερικανού προέδρου Ντόνταλντ Τραμπ. 

Θεσσαλονίκη: Υπό κατάληψη το ΕΠΑΛ όπου τραβήχτηκε το βίντεο με τον μαθητή. Υπό κατάληψη τελεί το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) της Δυτικής Θεσσαλονίκης όπου τραβήχτηκε το βίντεο με τον μαθητή που εμφανίζεται να επιτίθεται λεκτικά σε καθηγήτρια για να του σβήσει απουσία.
MotionTeam / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Υπό κατάληψη τελεί το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) της Δυτικής Θεσσαλονίκης όπου τραβήχτηκε το βίντεο με τον μαθητή που εμφανίζεται να επιτίθεται λεκτικά σε καθηγήτρια για να του σβήσει απουσία.

Ομίχλη στην Πρέβεζα. Ομίχλη σκεπάζει την πόλη της Πρέβεζας. 
Eurokinissi / ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Ομίχλη σκεπάζει την πόλη της Πρέβεζας. 

Προκρίθηκε ο Φέντερερ στα ημιτελικά του Australian Open. Ο Ρότζερ Φέντερερ έσωσε επτά match points του Τένις Σάντγκρεν και στο τέλος νίκησε τον Αμερικανό με 6-3, 2-6, 2-6, 7-6/8, 6-3 ύστερα από 3,5 ώρες αγώνα, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open και θα παίξει με το νικητή του ζεύγους Τζόκοβιτς-Ράονιτς.
EPA / FRANCIS MALASIG

Ο Ρότζερ Φέντερερ έσωσε επτά match points του Τένις Σάντγκρεν και στο τέλος νίκησε τον Αμερικανό με 6-3, 2-6, 2-6, 7-6/8, 6-3 ύστερα από 3,5 ώρες αγώνα, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open και θα παίξει με το νικητή του ζεύγους Τζόκοβιτς-Ράονιτς.

Στα συντρίμμια του Αφγανιστάν . Αφγανικές δυνάμεις και μαχητές Ταλιμπάν συγκρούσθηκαν σε κεντρική περιοχή του Αφγανιστάν όπου συνετρίβη αμερικανικό στρατιωτικό αεροπλάνο, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να φθάσει στο σημείο όπου βρίσκονται τα συντρίμμια, σε περιοχή που αποτελεί προπύργιο των Ταλιμπάν.
REUTERS / Stringer

Αφγανικές δυνάμεις και μαχητές Ταλιμπάν συγκρούσθηκαν σε κεντρική περιοχή του Αφγανιστάν όπου συνετρίβη αμερικανικό στρατιωτικό αεροπλάνο, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να φθάσει στο σημείο όπου βρίσκονται τα συντρίμμια, σε περιοχή που αποτελεί προπύργιο των Ταλιμπάν.

Κίνα: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί. Ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ επισκέπτεται νοσοκομείο στη Βουχάν με ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό. Ολοένα και βαρύτερος καθίσταται ο απολογισμός των νεκρών από τον κοροναϊό στην Κίνα, εντείνοντας το κλίμα ανησυχίας για την εξάπλωσή του. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας οι νεκροί ανέρχονται σε 106 και τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε 1.300. 
REUTERS / Stringer .

Ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ επισκέπτεται νοσοκομείο στη Βουχάν με ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό. Ολοένα και βαρύτερος καθίσταται ο απολογισμός των νεκρών από τον κοροναϊό στην Κίνα, εντείνοντας το κλίμα ανησυχίας για την εξάπλωσή του. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας οι νεκροί ανέρχονται σε 106 και τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε 1.300. 

Υπόθεση Τοπαλούδη: Συνεχίζεται η δίκη . Στιγμιότυπο από την εκδίκαση στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών της υπόθεσης βιασμού και δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από την εκδίκαση στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών της υπόθεσης βιασμού και δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 

Εναλλακτική street art. Έργο εμπνευσμένο από τις αμερικανικές εκλογές κοσμεί ένα βράχο μέσα στο στρατιωτικό νεκροταφείο της Αϊόβα. 
REUTERS / Ivan Alvarado

Έργο εμπνευσμένο από τις αμερικανικές εκλογές κοσμεί ένα βράχο μέσα στο στρατιωτικό νεκροταφείο της Αϊόβα. 

Ballooning στην Αυστρία . Στιγμιότυπο από το 19ο Alpine Ballooning 2020 στις βουνοκορφές της Αυστρίας. 
REUTERS / Angelika Warmuth

Στιγμιότυπο από το 19ο Alpine Ballooning 2020 στις βουνοκορφές της Αυστρίας.