Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 15:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη. Ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας συγκρούονται με Παλαιστίνιους διαδηλωτές στην εβραϊκή συνοικία του Μπειτ Ελ, στη Δυτική Όχθη. 
REUTERS / Mohamad Torokman

Ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας συγκρούονται με Παλαιστίνιους διαδηλωτές στην εβραϊκή συνοικία του Μπειτ Ελ, στη Δυτική Όχθη. 

Πανόραμα ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας στην IFA. H διεθνής έκθεση IFA (Internationale Funkausstellung) του Βερολίνου προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες. Νέα μοντέλα ηλεκτρονικών υπολογιστών, από μικρά notebook, tablet και smartphone μέχρι smartwatch, αλλά και τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας και πολλές άλλες ηλεκτρονικές συσκευές φιγουράρουν στις προθήκες των εκθετών. Η μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών μέσων ψυχαγωγίας του κόσμου, όπου πραγματοποιούνται παραδοσιακά όλες οι μεγάλες παραγγελίες του κλάδου εν όψει του χειμώνα, διαρκεί έως τις 11 Σεπτεμβρίου.
EPA / OMER MESSINGER

H διεθνής έκθεση IFA (Internationale Funkausstellung) του Βερολίνου προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες. Νέα μοντέλα ηλεκτρονικών υπολογιστών, από μικρά notebook, tablet και smartphone μέχρι smartwatch, αλλά και τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας και πολλές άλλες ηλεκτρονικές συσκευές φιγουράρουν στις προθήκες των εκθετών. Η μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών μέσων ψυχαγωγίας του κόσμου, όπου πραγματοποιούνται παραδοσιακά όλες οι μεγάλες παραγγελίες του κλάδου εν όψει του χειμώνα, διαρκεί έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Στην ουρά για την Άτγουντ. Κοπέλες ντυμένες ως χαρακτήρες της σειράς «The Handmaid
REUTERS / Dylan Martinez

Κοπέλες ντυμένες ως χαρακτήρες της σειράς «The Handmaid's Tale» περιμένουν στην ουρά στο βιβλιοπωλείο Waterstones, στο Λονδίνο, για να πάρουν το νέο βιβλίο της Μάργκαρετ Άτγουντ. Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Άτγουντ. 

Γεύμα εν πλω. Μετανάστες από την Τυνυσία γευματίζουν στο πλοίο της γερμανικής ΜΚΟ Sea-Eye «Alan Kurdi» που βρίσκεται σε διεθνή ύδατα στην περιοχή της Μάλτας. 
REUTERS / Darrin Zammit Lupi

Μετανάστες από την Τυνυσία γευματίζουν στο πλοίο της γερμανικής ΜΚΟ Sea-Eye «Alan Kurdi» που βρίσκεται σε διεθνή ύδατα στην περιοχή της Μάλτας. 

Τελευταία μπάνια. Κόσμος απολαμβάνει την παραλία στο Σταυρό του Ακρωτηρίου Χανιών.
INTIME NEWS / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κόσμος απολαμβάνει την παραλία στο Σταυρό του Ακρωτηρίου Χανιών.

Αυτομαστίγωμα στο όνομα του ιμάμη Χουσεΐν. Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς για την Ασούρα στη Λαχόρη του Πακιστάν. Η Ασούρα πρόκειται για την ιερή ημέρα για εκατομμύρια σιίτες, κατά την οποία κορυφώνεται το πένθος για το μαρτύριο του ιμάμη Χουσεΐν και εγγονού του προφήτη Μωάμεθ. Το τελετουργικό για τον εορτασμό της γιορτής περιλαμβάνει αυτομαστιγώματα. 
REUTERS / Mohsin Raza

Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς για την Ασούρα στη Λαχόρη του Πακιστάν. Η Ασούρα πρόκειται για την ιερή ημέρα για εκατομμύρια σιίτες, κατά την οποία κορυφώνεται το πένθος για το μαρτύριο του ιμάμη Χουσεΐν και εγγονού του προφήτη Μωάμεθ. Το τελετουργικό για τον εορτασμό της γιορτής περιλαμβάνει αυτομαστιγώματα. 

Μόδα με αισθητική από στρουμφάκια . Μοντέλο συμμετέχει στην επίδειξη μόδας του οίκου Gypsy Sport στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. 
EPA / JASON SZENES

Μοντέλο συμμετέχει στην επίδειξη μόδας του οίκου Gypsy Sport στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. 

Αντικυβερνητική διαδήλωση στη Νικαράγουα  . Φρουρός στέκεται σε δρόμο της Μανάγουα, στη Νικαράγουα, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της κυβέρνησης του Ντανιέλ Ορτέγα.  
REUTERS / Oswaldo Rivas

Φρουρός στέκεται σε δρόμο της Μανάγουα, στη Νικαράγουα, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της κυβέρνησης του Ντανιέλ Ορτέγα.  

44ο Διεθνές Φεστιβάλ Τορόντο. Η Ρούνεϊ Μάρα ποζάρει στη πρεμιέρα της ταινίας "Τζόκερ" στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο.
REUTERS / Mario Anzuoni

Η Ρούνεϊ Μάρα ποζάρει στη πρεμιέρα της ταινίας "Τζόκερ" στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο.

Ομίχλη στη Μαλαισία. Οι Δίδυμοι Πύργοι της Πετρόνας, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, «πνίγονται» στην ομίχλη.. 
REUTERS / Lim Huey Teng

Οι Δίδυμοι Πύργοι της Πετρόνας, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, «πνίγονται» στην ομίχλη..