Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 15:49

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Χονγκ Κονγκ φλέγεται... . Οι διαδηλώσεις συντηρούν το κλίμα αναταραχής στο Χονγκ Κονγκ. Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε νέος γύρος διαδηλώσεων στην πρωτεύουσα του Χονγκ Κονγκ, με τους διαδηλωτές να προσπαθούν ανεπιτυχώς να κάνουν νέα κατάληψη στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης. Χθες πλήθος ακτιβιστών διαδήλωσε μπροστά στο προξενείο των ΗΠΑ, κρατώντας ομπρέλες, πανό και αμερικανικές σημαίες, ζητώντας από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να απελευθερώσει το Χονγκ Κονγκ. Κάποιοι τραγούδησαν τον αμερικανικό εθνικό ύμνο και φώναξαν συνθήματα ζητώντας από τις ΗΠΑ να ασκήσουν πίεση στο Πεκίνο προκειμένου η χώρα να προστατεύσει τις ελευθερίες της.
REUTERS / AMR ABDALLAH DALSH

Οι διαδηλώσεις συντηρούν το κλίμα αναταραχής στο Χονγκ Κονγκ. Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε νέος γύρος διαδηλώσεων στην πρωτεύουσα του Χονγκ Κονγκ, με τους διαδηλωτές να προσπαθούν ανεπιτυχώς να κάνουν νέα κατάληψη στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης. Χθες πλήθος ακτιβιστών διαδήλωσε μπροστά στο προξενείο των ΗΠΑ, κρατώντας ομπρέλες, πανό και αμερικανικές σημαίες, ζητώντας από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να απελευθερώσει το Χονγκ Κονγκ. Κάποιοι τραγούδησαν τον αμερικανικό εθνικό ύμνο και φώναξαν συνθήματα ζητώντας από τις ΗΠΑ να ασκήσουν πίεση στο Πεκίνο προκειμένου η χώρα να προστατεύσει τις ελευθερίες της.

Καθημερινότητα στη ΔΕΘ. Στιγμιότυπο από την 84η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα την Ινδία. 
Konstantinos Tsakalidis / SOOC /

Στιγμιότυπο από την 84η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα την Ινδία. 

Θρίαμβος Ναδάλ. Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κράτησε 4 ώρες και 50 λεπτά, ο Ράφα Ναδάλ επιβλήθηκε του Ντανίλ Μεντβέντεβ με 3-2 σετ και κατέκτησε το US Open, φτάνοντας τα 19 Grand Slam στην καριέρα του.
USA TODAY Sports / Geoff Burke

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κράτησε 4 ώρες και 50 λεπτά, ο Ράφα Ναδάλ επιβλήθηκε του Ντανίλ Μεντβέντεβ με 3-2 σετ και κατέκτησε το US Open, φτάνοντας τα 19 Grand Slam στην καριέρα του.

Η Μπέλα Χαντίντ σε έξοδο . Η Μπέλα Χαντίντ μαζί με άλλα μοντέλα για ποτό μετά την επίδειξη του σχεδιαστή Ράλφ Λόρεν, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. 
REUTERS / Caitlin Ochs

Η Μπέλα Χαντίντ μαζί με άλλα μοντέλα για ποτό μετά την επίδειξη του σχεδιαστή Ράλφ Λόρεν, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. 

Ο τυφώνας Φασάι «χτυπάει» το Τόκιο. Μία γυναίκα παλεύει να κρατήσει την ομπρέλα της στο Τόκιο το οποίο πλήτεττεια από το πέρασμα ενός από τους πιο ισχυρούς τυφώνες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στην Ιαπωνία.
REUTERS / ISSEI KATO

Μία γυναίκα παλεύει να κρατήσει την ομπρέλα της στο Τόκιο το οποίο πλήτεττεια από το πέρασμα ενός από τους πιο ισχυρούς τυφώνες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στην Ιαπωνία.

Σκυλί σε σκεπή. Ένα σκυλί περπατάει στην σκεπή κατεστραμένου σπιτιού κατά την διάρκεια του τυφώνα Ντόριαν στις Μπαχάμες.
REUTERS / Loren Elliott

Ένα σκυλί περπατάει στην σκεπή κατεστραμένου σπιτιού κατά την διάρκεια του τυφώνα Ντόριαν στις Μπαχάμες.

Συναντήσεις στην Ιρλανδία. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σε συνάντηση με τον Ιρλανδό Πρωθυπουργό Λίο Βαράντκαρ στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.
REUTERS / Phil Noble

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σε συνάντηση με τον Ιρλανδό Πρωθυπουργό Λίο Βαράντκαρ στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Θείες επισκέψεις. Παιδιά περιμένουν την άφιξη του Πάπα Φραγκίσκου στην κοινότητα Akamasoa της πόλης Ανταναναρίβο (Μαδαγασκάρη). 
REUTERS / Yara Nardi

Παιδιά περιμένουν την άφιξη του Πάπα Φραγκίσκου στην κοινότητα Akamasoa της πόλης Ανταναναρίβο (Μαδαγασκάρη). 

Πυρκαγιά στην Αυστραλία. Πυροσβέστες συμμετέχουν σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στην πόλη Ντέικ (Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία). 
 
EPA / DARREN ENGLAND

Πυροσβέστες συμμετέχουν σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στην πόλη Ντέικ (Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία). 

 

Τετράποδος σέρφερ. Ένας μικρόσωμος σκύλος συμμετέχει στη 14η διοργάνωση «Surf-A-Thon» στην Καλιφόρνια. 
REUTERS / Mike Blake

Ένας μικρόσωμος σκύλος συμμετέχει στη 14η διοργάνωση «Surf-A-Thon» στην Καλιφόρνια.