Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 15:22

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη. Μοντέλο λίγο πρίν βγεί στην πασαρέλα στο σόου του σχεδιαστή Tadashi Shoji για την Εβδομάδα Μόδας της  Νέας Υόρκης.
EPA / PETER FOLEY

Μοντέλο λίγο πρίν βγεί στην πασαρέλα στο σόου του σχεδιαστή Tadashi Shoji για την Εβδομάδα Μόδας της  Νέας Υόρκης.

Δύση ηλίου. Άντρας ψαρεύει κατα την δύση του ηλίου στην Βρετάνη (Γαλλία).
REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Άντρας ψαρεύει κατα την δύση του ηλίου στην Βρετάνη (Γαλλία).

25η επέτειος του μουσείου Ντολόρες Ολμέδο. Ο κόσμος επισκέπτεται την παρουσίαση της έκθεσης με πίνακες του Ντιέγκο Ριβέρα και Φρίντα Καλό. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο εορτασμών της 25ης επετείου του μουσείου Ντολόρες Ολμέδο στοην πόλη του Μεξικού.
REUTERS / HENRY ROMERO

Ο κόσμος επισκέπτεται την παρουσίαση της έκθεσης με πίνακες του Ντιέγκο Ριβέρα και Φρίντα Καλό. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο εορτασμών της 25ης επετείου του μουσείου Ντολόρες Ολμέδο στοην πόλη του Μεξικού.

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Ζιμπάμπουε Ρόμπερτ Μουγκάμπε. Νεαρός σε δρόμο της Χαράρε περνάει δίπλα απο τοιχογραφία του «ιδρυτή πατέρα» και πρώην προέδρου της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ο οποίος απεβίωσε σήμερα.
REUTERS / PHILIMON BULAWAYO

Νεαρός σε δρόμο της Χαράρε περνάει δίπλα απο τοιχογραφία του «ιδρυτή πατέρα» και πρώην προέδρου της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ο οποίος απεβίωσε σήμερα.

Καλωσορίζοντας τον Πάπα. Κόσμος περιμένει έξω καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέπτεται το νοσοκομείο Zimpeto, σε προάστιο της πόλης Μαπούτο (Μοζαμβίκη). 
REUTERS / YARA NARDI

Κόσμος περιμένει έξω καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέπτεται το νοσοκομείο Zimpeto, σε προάστιο της πόλης Μαπούτο (Μοζαμβίκη). 

Απολύμανση στο Νεπάλ. Ένας άνδρας απολυμαίνει μία κατοικία στο Κατμαντού (Νεπάλ) ώστε να αποφύγει την εξάπλωση του δάγγειου πυρετού και άλλων ασθενειών που σχετίζονται με τα κουνούπια. 
REUTERS / Navesh Chitrakar

Ένας άνδρας απολυμαίνει μία κατοικία στο Κατμαντού (Νεπάλ) ώστε να αποφύγει την εξάπλωση του δάγγειου πυρετού και άλλων ασθενειών που σχετίζονται με τα κουνούπια. 

«I Am Woman» στο Τορόντο. Η ηθοποιός Τίλντα Κόμπαμ-Χέρβεϋ ποζάρει σε ειδική παρουσίαση της ταινίας για τη ζωή της τραγουδίστριας Χέλεν Ρέντι «I Am Woman» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. 
REUTERS / Mark Blinch

Η ηθοποιός Τίλντα Κόμπαμ-Χέρβεϋ ποζάρει σε ειδική παρουσίαση της ταινίας για τη ζωή της τραγουδίστριας Χέλεν Ρέντι «I Am Woman» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. 

Διάσωση στο Μεξικό. Διασώστες προσπαθούν να τραβήξουν ένα άνδρα που έχει παρασυρθεί από δυνατά κύματα στον ποταμό La Silla στη Γουαδελούπη (Νουέβο Λεόν, Μεξικό). Το Μεξικό πλήττεται από το πέρασμα της τροπικής κατιαγίδας Φερνάντ.
REUTERS / Stringer .

Διασώστες προσπαθούν να τραβήξουν ένα άνδρα που έχει παρασυρθεί από δυνατά κύματα στον ποταμό La Silla στη Γουαδελούπη (Νουέβο Λεόν, Μεξικό). Το Μεξικό πλήττεται από το πέρασμα της τροπικής κατιαγίδας Φερνάντ.

Όμορφη φύση . Πρωινή ομίχλη καλύπτει το τοπίο στην περιοχή Stara Basta, ή Obast (νότια Σλοβακία). 
EPA / Peter Komka

Πρωινή ομίχλη καλύπτει το τοπίο στην περιοχή Stara Basta, ή Obast (νότια Σλοβακία). 

Εν πλω... αγορά. Πωλητές λαχανικών συμμετέχουν σε πλεούμενη αγορά στη λίμνη Νταλ (Dal) στη Σριναγκάρ.
REUTERS / Danish Ismail

Πωλητές λαχανικών συμμετέχουν σε πλεούμενη αγορά στη λίμνη Νταλ (Dal) στη Σριναγκάρ.