Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 15:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Αφγανιστάν: Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Καμπούλ . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, την Καμπούλ, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 25 να τραυματιστούν. Την ευθύνη ανέλαβαν οι Ταλιμπάν.
REUTERS / OMAR SOBHANI

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, την Καμπούλ, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 25 να τραυματιστούν. Την ευθύνη ανέλαβαν οι Ταλιμπάν.

Ειδυλλιακό ψάρεμα. Ένας άνδρας ψαρεύει κατά τη δύση του ήλιου στη λίμνη Woerthersee, στο Κλάγκενφουρτ (Αυστρία). 
EPA / CHRISTIAN BRUNA

Ένας άνδρας ψαρεύει κατά τη δύση του ήλιου στη λίμνη Woerthersee, στο Κλάγκενφουρτ (Αυστρία). 

Ο Πούτιν σε... φορτηγό. Φορτηγό με ζωγραφισμένο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στην πόρτα του κυκλοφορεί σε δρόμο της πόλης Αμπιτζάν (Ακτή Ελεφαντοστού). 
EPA / LEGNAN KOULA

Φορτηγό με ζωγραφισμένο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στην πόρτα του κυκλοφορεί σε δρόμο της πόλης Αμπιτζάν (Ακτή Ελεφαντοστού). 

Έπιασε τα 90 η Ferrari . Κόσμος στην πλατεία του Καθεδρικού Ναού του Μιλάνου συμμετέχει σε event για τον εορτασμό των 90 χρόνων της Ferrari. 
REUTERS / Flavio Lo Scalzo

Κόσμος στην πλατεία του Καθεδρικού Ναού του Μιλάνου συμμετέχει σε event για τον εορτασμό των 90 χρόνων της Ferrari. 

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη. Στιγμιότυπο από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώτματα στη Νέα Μάκρη Αττικής. 
Eurokinissi / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Στιγμιότυπο από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώτματα στη Νέα Μάκρη Αττικής. 

Ο πάπας Φραγκίσκος επισκέπτεται τη Μαδαγασκάρη. Εργαζόμενοι τοποθετούν το πορτρέτο του πάπα Φραγκίσκου σε δρόμο του Ανταναναρίβο (Μαδαγασκάρη) λίγο πριν την επίσκεψή του στη χώρα. 
REUTERS / Baz Ratner

Εργαζόμενοι τοποθετούν το πορτρέτο του πάπα Φραγκίσκου σε δρόμο του Ανταναναρίβο (Μαδαγασκάρη) λίγο πριν την επίσκεψή του στη χώρα. 

«Σταματήστε τον Μπόρις» λέει ο Άγγελος του Βορρά. Μηνύματα κατά του Brexit και του Μπόρις Τζόνσον προβάλλονται στο άγαλμα «Άγγελος του Βορρά» στο Γκέιτσχεντ (Βρετανία). 
LED BY DONKEYS via REUTERS / LED BY DONKEYS

Μηνύματα κατά του Brexit και του Μπόρις Τζόνσον προβάλλονται στο άγαλμα «Άγγελος του Βορρά» στο Γκέιτσχεντ (Βρετανία). 

Ενισχύθηκε εκ νέου ο κυκλώνας Ντόριαν . Ενισχύθηκε ξανά ο κυκλώνας Ντόριαν, ο οποίος έπληξε με σφοδρότητα τις Μπαχάμες και κατευθύνεται προς τις ακτές νοτιοανατολικών Πολιτειών των ΗΠΑ. Όπως ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Τετάρτης οι αμερικανικές μετεωρολογικές υπηρεσίες, ο κυκλώνας κατατάσσεται εκ νέου στην Κατηγορία 3 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον με ριπές ανέμου ταχύτητας έως και 185 χιλιομέτρων ανά ώρα.
REUTERS / Marco Bello

Ενισχύθηκε ξανά ο κυκλώνας Ντόριαν, ο οποίος έπληξε με σφοδρότητα τις Μπαχάμες και κατευθύνεται προς τις ακτές νοτιοανατολικών Πολιτειών των ΗΠΑ. Όπως ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Τετάρτης οι αμερικανικές μετεωρολογικές υπηρεσίες, ο κυκλώνας κατατάσσεται εκ νέου στην Κατηγορία 3 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον με ριπές ανέμου ταχύτητας έως και 185 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Ιαπωνία: Περίπου 30 τραυματίες από σύγκρουση τρένου με φορτηγό. Περίπου 30 άτομα τραυματίστηκαν από σύγκρουση τρένου με φορτηγό στη Γιοκοχάμα - τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας - όπως ανακοίνωσαν η εταιρεία σιδηροδρόμων Keikyu Corp και η πυροσβεστική υπηρεσία της χώρας.
REUTERS / ISSEI KATO

Περίπου 30 άτομα τραυματίστηκαν από σύγκρουση τρένου με φορτηγό στη Γιοκοχάμα - τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας - όπως ανακοίνωσαν η εταιρεία σιδηροδρόμων Keikyu Corp και η πυροσβεστική υπηρεσία της χώρας.

Σινεμά ο Παράδεισος... η Θεσσαλονίκη. Ανοιχτή υπαίθρια προβολή της ταινίας «Σινεμά ο Παράδεισος» του Τζουζέπε Τορνατόρε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη. 
Achilleas Chiras / SOOC /

Ανοιχτή υπαίθρια προβολή της ταινίας «Σινεμά ο Παράδεισος» του Τζουζέπε Τορνατόρε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.