Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 15:16

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019.

Χονγκ Κονγκ: Διαμαρτυρία για τη σύλληψη εργαζομένου του βρετανικού προξενείου. Κόσμος διαμαρτύεται στο Χονγκ Κονγκ για τη σύλληψη εργαζομένου του βρετανικού προξενείου στη χώρα. Ο Σάιμον Τσενγκ είχε μεταβεί στις 8 Αυγούστου στη Σεντζέν, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, που απέχει μία ώρα από το Χονγκ Κονγκ, για μια επαγγελματική συνάντηση.
REUTERS / WILLY KURNIAWAN

Κόσμος διαμαρτύεται στο Χονγκ Κονγκ για τη σύλληψη εργαζομένου του βρετανικού προξενείου στη χώρα. Ο Σάιμον Τσενγκ είχε μεταβεί στις 8 Αυγούστου στη Σεντζέν, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, που απέχει μία ώρα από το Χονγκ Κονγκ, για μια επαγγελματική συνάντηση.

Μπλε εμφανίσεις στην Ινδία. Φοιτήτριες ντυμένες ως θεός Κρίσνα ποζάρουν για φωτογραφίες κατά τους εορτασμούς για το φεστιβάλ Janamashtami στο κολέγιο Shreemati Nathibai Damodar Thackerse στο Μουμπάι (Ινδία). 
EPA / DIVYAKANT SOLANKI

Φοιτήτριες ντυμένες ως θεός Κρίσνα ποζάρουν για φωτογραφίες κατά τους εορτασμούς για το φεστιβάλ Janamashtami στο κολέγιο Shreemati Nathibai Damodar Thackerse στο Μουμπάι (Ινδία). 

Gamescom στη Γερμανία. Με καρναβαλική διάθεση και outfit εισέρχεται ένας επισκέπτης στην ΄κθεση Gamescom της Κολωνίας (Γερμανία), τη μεγαλύτερη έκθεση, από πλευράς επισκεπτών,για τα video games.
REUTERS / WOLFGANG RATTAY

Με καρναβαλική διάθεση και outfit εισέρχεται ένας επισκέπτης στην ΄κθεση Gamescom της Κολωνίας (Γερμανία), τη μεγαλύτερη έκθεση, από πλευράς επισκεπτών,για τα video games.

Πολιτική αβεβαιότητα στην Ιταλία. Μία γυναίκα στη Ρώμη διαβάζει εφημερίδα με πρωτοσέλιδο την παραίτηση του πρωθυπουργού της χώρας Τζουζέπε Κόντε. Το σχετικό θέμα στο πρωτοσέλιδο έχει τίτλο «Η ευημερία τέλειωσε». 
REUTERS / YARA NARDI

Μία γυναίκα στη Ρώμη διαβάζει εφημερίδα με πρωτοσέλιδο την παραίτηση του πρωθυπουργού της χώρας Τζουζέπε Κόντε. Το σχετικό θέμα στο πρωτοσέλιδο έχει τίτλο «Η ευημερία τέλειωσε». 

Ξεκούραστη συμμετοχή . Ντόπιοι παρακολουθούν από τα παράθυρα τους τις εκδηλώσεις για το φεστιβάλ χορού Nil Barahi στο Μπόντε (Νεπάλ).  
REUTERS / Navesh Chitrakar

Ντόπιοι παρακολουθούν από τα παράθυρα τους τις εκδηλώσεις για το φεστιβάλ χορού Nil Barahi στο Μπόντε (Νεπάλ).  

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο  . Εμπειρογνώμονες ερευνούν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου μετά την ανελκυσή του από την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά. Το ελικόπτερο κατέπεσε το μεσημέρι της Τρίτης με αποτέλεσμα και οι τρεις επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους. 
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εμπειρογνώμονες ερευνούν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου μετά την ανελκυσή του από την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά. Το ελικόπτερο κατέπεσε το μεσημέρι της Τρίτης με αποτέλεσμα και οι τρεις επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους. 

Το εφέ της φύσης. Φυτά καλούνας (ρείκι) είναι σε άνθηση δημιουργώντας ένα μωβ πέπλο στον προστατευόμενο βιότοπο Veluwe στο Vierhouten (Ολλανδία). 
EPA / SEM VAN DER WAL

Φυτά καλούνας (ρείκι) είναι σε άνθηση δημιουργώντας ένα μωβ πέπλο στον προστατευόμενο βιότοπο Veluwe στο Vierhouten (Ολλανδία). 

Χορός στην Ισπανία. Στιγμιότυπο από την χορευτική παράσταση της Σάρα Μπάρας που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Flamenco on Fire στην Παμπλόνα (Ισπανία). 
EPA / Jesus Diges

Στιγμιότυπο από την χορευτική παράσταση της Σάρα Μπάρας που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Flamenco on Fire στην Παμπλόνα (Ισπανία). 

«Αβρότητες» Τούρκων αστυνομικών σε Κούρδους διαδηλωτές. Όλο και περισσότερο προς τον αυταρχισμό διολισθαίνει η Τουρκία του Ερντογάν, με την τουρκική αστυνομία να συμπεριφέρεται με τη γνωστή... αβρότητα στους Κούρδους διαδηλωτές στο Ντιγιάρμπακιρ, που διαμαρτυρήθηκαν χθες κατά της αποπομπής τριών εκλεγμένων δημάρχων τους.
REUTERS / HUSEYIN ALDEMIR

Όλο και περισσότερο προς τον αυταρχισμό διολισθαίνει η Τουρκία του Ερντογάν, με την τουρκική αστυνομία να συμπεριφέρεται με τη γνωστή... αβρότητα στους Κούρδους διαδηλωτές στο Ντιγιάρμπακιρ, που διαμαρτυρήθηκαν χθες κατά της αποπομπής τριών εκλεγμένων δημάρχων τους.

Φεστιβάλ τοιχογραφίας στη Ρωσία. Στιγμιότυπο από το Φεστιβάλ Τοιχογραφίας Urban Morphogenesis στο Οντιντσόβο (Ρωσία). 
EPA / MAXIM SHIPENKOV

Στιγμιότυπο από το Φεστιβάλ Τοιχογραφίας Urban Morphogenesis στο Οντιντσόβο (Ρωσία).