Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 15:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 20 Αυγούστου 2019.

Φωτιά σε σκάφος στη μαρίνα Γλυφάδας. Φωτιά εκδηλώθηκε σε σκάφος στην τέταρτη μαρίνα Γλυφάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος δεν υπάρχουν επιβαίνοντες ενώ στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Φωτιά εκδηλώθηκε σε σκάφος στην τέταρτη μαρίνα Γλυφάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος δεν υπάρχουν επιβαίνοντες ενώ στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Στις φλόγες το νησί Γκραν Κανάρια. Πυρκαγιά καίει το φυσικό πάρκο Ταμαντάμπα στο νησί Γκραν Κανάρια, των ισπανικών Καναρίων νήσων. 
REUTERS / BORJA SUAREZ

Πυρκαγιά καίει το φυσικό πάρκο Ταμαντάμπα στο νησί Γκραν Κανάρια, των ισπανικών Καναρίων νήσων. 

Μια Παναγία στα ροζ. Το άγαλμα της Παναγίας του Ελ Πανεσιλλο στο Κίτο (Ισημερινός) έχει φωτιστεί στα ροζ σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η καμπάνια για τον καρκίνο του μαστού. 
EPA / JOSE JACOME

Το άγαλμα της Παναγίας του Ελ Πανεσιλλο στο Κίτο (Ισημερινός) έχει φωτιστεί στα ροζ σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η καμπάνια για τον καρκίνο του μαστού. 

Βουτιές στη Χαλκιδική. Κόσμος απολαμβάνει την παραλία Καβουρότρυπες στη Σιθωνία Χαλκιδικής. 
 
INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Κόσμος απολαμβάνει την παραλία Καβουρότρυπες στη Σιθωνία Χαλκιδικής. 

 

Χορευτικές τελετουργίες στη Βουλγαρία. Ακόλουθοι του θρησκευτικού κινήματος Universal White Brotherhood συμμετέχουν στον τελετουργικό χορό «paneurhythmy» στην οροσειρά Ρίλα (Βουλγαρία). Το κίνημα συνδυάζει το χριστιανισμό με τον μυστικισμό της Ινδίας. 
 
REUTERS / Stoyan Nenov

Ακόλουθοι του θρησκευτικού κινήματος Universal White Brotherhood συμμετέχουν στον τελετουργικό χορό «paneurhythmy» στην οροσειρά Ρίλα (Βουλγαρία). Το κίνημα συνδυάζει το χριστιανισμό με τον μυστικισμό της Ινδίας. 

 

Πάχνη στο Λος Άντζελες . Στιγμιότυπο από το Λος Άντζελες (ΗΠΑ). 
REUTERS / Lucy Nicholson

Στιγμιότυπο από το Λος Άντζελες (ΗΠΑ). 

Παραδόσεις στην Ισπανία. Πιστοί έχοντας ντύσει το άγαλμα της της Παναγίας του El Rocio ακολουθούν την πομπή της στο Almonte (Ισπανία). 
EPA / Julian Perez

Πιστοί έχοντας ντύσει το άγαλμα της της Παναγίας του El Rocio ακολουθούν την πομπή της στο Almonte (Ισπανία). 

Πρωινό στη Γερμανία. Ο ήλιος δύει πίσω από την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ στο Αμβούργο (Γερμανία). 
EPA / FOCKE STRANGMANN

Ο ήλιος δύει πίσω από την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ στο Αμβούργο (Γερμανία). 

Σουδάν: Δικάζεται ο πρώην πρόεδρος Μπασίρ για χρηματισμό από τη Σ. Αραβία. Ξεκίνησε η δίκη του πρώην προέδρου  του Σουδάν Όμαρ Χάσαν αλ-Μπασίρ σε δικαστηρίο του Χαρτούμ.Ο Μπασίρ κατηγορείται για παράνομη κατοχή ξένου συναλλάγματος και για αποδοχή δώρων με ανεπίσημο τρόπο, είχε ανακοινώσει τον Ιούνιο ο εισαγγελέας Αλάα αλ-ντιν Αμπντάλα.
REUTERS / Mohamed Nureldin Abdallah

Ξεκίνησε η δίκη του πρώην προέδρου  του Σουδάν Όμαρ Χάσαν αλ-Μπασίρ σε δικαστηρίο του Χαρτούμ.Ο Μπασίρ κατηγορείται για παράνομη κατοχή ξένου συναλλάγματος και για αποδοχή δώρων με ανεπίσημο τρόπο, είχε ανακοινώσει τον Ιούνιο ο εισαγγελέας Αλάα αλ-ντιν Αμπντάλα.

Τουρκία: Παύθηκαν τρεις δήμαρχοι που εξελέγησαν με το φιλοκουρδικό HDP. Αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να διαλύσουν τον κλοιό των διαδηλωτών στην Ντιγιάρμπακιρ (Τουρκία). Οι τουρκικές αρχές έπαυσαν τους δημάρχους τριών πόλεων στα νοτιοανατολικά της χώρας, που ανήκουν στο φιλοκουρδικό Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP).
REUTERS / SERTAC KAYAR

Αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να διαλύσουν τον κλοιό των διαδηλωτών στην Ντιγιάρμπακιρ (Τουρκία). Οι τουρκικές αρχές έπαυσαν τους δημάρχους τριών πόλεων στα νοτιοανατολικά της χώρας, που ανήκουν στο φιλοκουρδικό Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP).