Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 15:58

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019.

Φανατικοί... τραμπικοί. Οπαδοί του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ περιμένουν για την ομιλία του στην πόλη Μάντσεστερ (Νιου Χάμσαϊρ, ΗΠΑ). 
REUTERS / Jonathan Ernst

Οπαδοί του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ περιμένουν για την ομιλία του στην πόλη Μάντσεστερ (Νιου Χάμσαϊρ, ΗΠΑ). 

Καθημερινότητα στον Καναδά. Μία γυναίκα φωτογραφίζει ένα φάρο στο Μπάντεκ (Νέα Σκωτία, Καναδάς). 
REUTERS / CARLO ALLEGRI

Μία γυναίκα φωτογραφίζει ένα φάρο στο Μπάντεκ (Νέα Σκωτία, Καναδάς). 

Η «Γιορτή των αγελάδων» στο Νεπάλ. Ένα αγόρι, στο Κατμαντού(Νεπάλ), πίνει γάλα κατά τη συμμετοχή του στην παρέλαση για τον εορτασμό του Φεστιβάλ Gaijatra, το οποίο είναι γνωστό ως «η γιορτή των αγελάδων», στο Κατμαντού του Νεπάλ. Οι Ινδουιστές που συμμετέχουν στο φεστιβάλ ζητούν ειρήνη και προσεύχονται για τα εκλιπόντα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι αγελάδες θεωρούνται ιερά ζώα στο Νεπάλ, που βοηθούν τις ψυχές που φεύγουν απ’ τη ζωή να φτάσουν στον παράδεισο.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Ένα αγόρι, στο Κατμαντού(Νεπάλ), πίνει γάλα κατά τη συμμετοχή του στην παρέλαση για τον εορτασμό του Φεστιβάλ Gaijatra, το οποίο είναι γνωστό ως «η γιορτή των αγελάδων», στο Κατμαντού του Νεπάλ. Οι Ινδουιστές που συμμετέχουν στο φεστιβάλ ζητούν ειρήνη και προσεύχονται για τα εκλιπόντα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι αγελάδες θεωρούνται ιερά ζώα στο Νεπάλ, που βοηθούν τις ψυχές που φεύγουν απ’ τη ζωή να φτάσουν στον παράδεισο.

Γλυπτική στην άμμο. O Enguerrand David από το Βέλγιο δουλεύει πάνω στο έργο του από άμμο λίγο πριν την επίσημη έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Γλυπτών από άμμο στην πόλη Ασκελόν (Ισραήλ). 
REUTERS / AMIR COHEN

O Enguerrand David από το Βέλγιο δουλεύει πάνω στο έργο του από άμμο λίγο πριν την επίσημη έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Γλυπτών από άμμο στην πόλη Ασκελόν (Ισραήλ). 

Καρτ ποστάλ από τη Μονεμβασιά. Ο βράχος της Μονεμβασιάς με το μεσαιωνικό κάστρο στο νομό Λακωνίας. 
Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Ο βράχος της Μονεμβασιάς με το μεσαιωνικό κάστρο στο νομό Λακωνίας. 

Ρομπότ από ανακυκλώσιμα υλικά. Ο  Do Danh Phong,μέλος της ομάδας Robot Bank, εργάζεται, στο Ανόι (Βιετνάμ), πάνω σε ένα ρομπότ φτιαγμένο από πλαστικά απορρίμματα προερχόμενα από παλιά οχήματα. 
EPA / MINH HOANG

Ο  Do Danh Phong,μέλος της ομάδας Robot Bank, εργάζεται, στο Ανόι (Βιετνάμ), πάνω σε ένα ρομπότ φτιαγμένο από πλαστικά απορρίμματα προερχόμενα από παλιά οχήματα. 

Αγροτικές δουλειές στη Μιανμάρ . Γυναίκες δουλεύουν σε καλλιέργειες ρυζιού σε φάρμα στην Moulmeingyun (Ayeyarwaddy, Μιανμάρ). Η περιοχή Ayeyarwaddy αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγό ρυζιού στη χώρα και την έβδομη μεγαλύτερη στον κόσμο. 
EPA / LYNN BO BO

Γυναίκες δουλεύουν σε καλλιέργειες ρυζιού σε φάρμα στην Moulmeingyun (Ayeyarwaddy, Μιανμάρ). Η περιοχή Ayeyarwaddy αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγό ρυζιού στη χώρα και την έβδομη μεγαλύτερη στον κόσμο. 

Ημέρα Ανεξαρτησίας στην Ινδία. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Chhatrapati Shivaji Maharaj στο Μουμπάι(Ινδία) έχει φωτιστεί...γιορτινά με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Ινδίας. Η επέτειος στη χώρα γιορτάζεται στις 15 Αυγούστου και η φετινή είναι η 73η από την ανεξαρτησία της χώρας από τη βρετανική κυριαρχία, που ξεκίνησε το 1857 και έφθασε στο τέλος στις 15 Αυγούστου του 194
EPA / DIVYAKANT SOLANKI

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Chhatrapati Shivaji Maharaj στο Μουμπάι(Ινδία) έχει φωτιστεί...γιορτινά με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Ινδίας. Η επέτειος στη χώρα γιορτάζεται στις 15 Αυγούστου και η φετινή είναι η 73η από την ανεξαρτησία της χώρας από τη βρετανική κυριαρχία, που ξεκίνησε το 1857 και έφθασε στο τέλος στις 15 Αυγούστου του 194

Προσευχές για τον ηγέτη. Μέλη της θρησκευτικής ομάδας «Το φως του κόσμου» προσεύχονται, στην Γκουανταλαχάρα(Μεξικό), για τον αρχηγό τους Χοακίν Γκαρσία ο οποίος συνελήφθη στην Καλιφόρνια. 
REUTERS / FERNANDO CARRANZA

Μέλη της θρησκευτικής ομάδας «Το φως του κόσμου» προσεύχονται, στην Γκουανταλαχάρα(Μεξικό), για τον αρχηγό τους Χοακίν Γκαρσία ο οποίος συνελήφθη στην Καλιφόρνια. 

Πανσέληνος στο Σούνιο. Η Πανσέληνος στολίζει τον ουρανό πάνω από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. 
REUTERS / Michalis Karagiannis

Η Πανσέληνος στολίζει τον ουρανό πάνω από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.