Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 17:47

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019.

Δεκαπενταύγουστος στην Εύβοια. Στιγμιότυπο από την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Πλατάνα Ευβοίας, όπου κάτοικοι του χωριού πήγαν στην εκκλησία για την λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος. Η λειτουργία πραγματοποιήθηκε σε φορτισμένο κλίμα για τα 25.000 καμένα στρέμματα δάσους. 
Eurokinissi / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Στιγμιότυπο από την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Πλατάνα Ευβοίας, όπου κάτοικοι του χωριού πήγαν στην εκκλησία για την λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος. Η λειτουργία πραγματοποιήθηκε σε φορτισμένο κλίμα για τα 25.000 καμένα στρέμματα δάσους. 

Παιχνίδι στο Λος Άντζελες. Ένα παιδί παίζει στο πάρκο Hilltop του Λος Άντζελες (Καλιφόρνια, ΗΠΑ). 
EPA / ETIENNE LAURENT

Ένα παιδί παίζει στο πάρκο Hilltop του Λος Άντζελες (Καλιφόρνια, ΗΠΑ). 

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Διασχίζοντας τον Ατλαντικό για το κλίμα. Μια νέα σελίδα στην προσωπική της μάχη για την προστασία του πλανήτη γράφει από σήμερα η νεαρή σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ. Η 16χρονη θα διαπλεύσει τον Ατλαντικό με ιστιοφόρο.
REUTERS / Henry Nicholls

Μια νέα σελίδα στην προσωπική της μάχη για την προστασία του πλανήτη γράφει από σήμερα η νεαρή σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ. Η 16χρονη θα διαπλεύσει τον Ατλαντικό με ιστιοφόρο.

Εθνική επέτειος στη Νότια Κορέα. Δύο κοπέλες συμμετέχουν σε διαμαρτυρία κατά της Ιαπωνίας στη Σεούλ. Η Νότια Κορέα γιορτάζει σήμερα την επέτειο της εθνικής της απελευθέρωσης, της ανεξαρτησίας δηλαδή της Κορέας από την αποικιακή επικυριαρχία της ιαπωνικής αυτοκρατορίας την περίοδο 1910-1945. Τα πλακάτ των διαδηλωτριών αναγράφουν «Επανορθώστε και απολογηθείτε για τα θύματα της καταναγκαστικής εργασίας στον πόλεμο». 
REUTERS / KIM HONG-JI

Δύο κοπέλες συμμετέχουν σε διαμαρτυρία κατά της Ιαπωνίας στη Σεούλ. Η Νότια Κορέα γιορτάζει σήμερα την επέτειο της εθνικής της απελευθέρωσης, της ανεξαρτησίας δηλαδή της Κορέας από την αποικιακή επικυριαρχία της ιαπωνικής αυτοκρατορίας την περίοδο 1910-1945. Τα πλακάτ των διαδηλωτριών αναγράφουν «Επανορθώστε και απολογηθείτε για τα θύματα της καταναγκαστικής εργασίας στον πόλεμο». 

Μπάνιο στο Λουτράκι. Γυναίκα κάνει μπάνιο στην παραλία του Λουτρακίου. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Γυναίκα κάνει μπάνιο στην παραλία του Λουτρακίου. 

Εορτασμοί για τον Δεκαπενταύγουστο στη Μάλτα. Κόσμος γιορτάζει με πυροτεχνήματα την Κοίμηση της Θεοτόκου στη Μόστα (Μάλτα). 
REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPI

Κόσμος γιορτάζει με πυροτεχνήματα την Κοίμηση της Θεοτόκου στη Μόστα (Μάλτα). 

Καθημερινότητα στο Κίεβο. Ένας άνδρας κοιμάται στη βάση του αγάλματος του Άγιου Βλαδίμηρου στο Κίεβο (Ουκρανία). 
REUTERS / Valentyn Ogirenko

Ένας άνδρας κοιμάται στη βάση του αγάλματος του Άγιου Βλαδίμηρου στο Κίεβο (Ουκρανία). 

Ρωσία: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους . Αεροσκάφος της Ural Airlines με 233 επιβαίνοντες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι στα περίχωρα της Μόσχας, καθώς λίγο μετά την απογείωσή του χτυπήθηκε από σμήνος πουλιών. Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι 23 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την αναγκαστική προσγείωση του επιβατικού αεροσκάφους σε χωράφι καλαμποκιού νοτιοανατολικά της Μόσχας.
REUTERS / STRINGER

Αεροσκάφος της Ural Airlines με 233 επιβαίνοντες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι στα περίχωρα της Μόσχας, καθώς λίγο μετά την απογείωσή του χτυπήθηκε από σμήνος πουλιών. Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι 23 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την αναγκαστική προσγείωση του επιβατικού αεροσκάφους σε χωράφι καλαμποκιού νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Το φεγγάρι λίγο πριν την πανσέληνο του Δεκαπενταύγουστου φωτίζει τα Καλάβρυτα. 
REUTERS / Alkis Konstantinidis

Το φεγγάρι λίγο πριν την πανσέληνο του Δεκαπενταύγουστου φωτίζει τα Καλάβρυτα. 

Εντυπωσιακή καταιγίδα. Νυχτερινή καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη. 
INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Νυχτερινή καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη.