Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 15:37

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 6 Αυγούστου 2019.

Χιροσίμα: 74 χρόνια μετά την τραγωδία. Μία κοπέλα αφήνει φαναράκια στον ποταμό Motoyasu στη Χιροσίμα η οποία σήμερα μετρά 74 χρόνια από την επίθεση με ατομική βόμβα. 
REUTERS / KYODO

Μία κοπέλα αφήνει φαναράκια στον ποταμό Motoyasu στη Χιροσίμα η οποία σήμερα μετρά 74 χρόνια από την επίθεση με ατομική βόμβα. 

Εμβολιασμός στο Κονγκό. Ένα μικρό κοριτσάκι στη Γκόμα (Κονγκό) εμβολιάζεται για τον ιό Έμπολα. Αρχές του μήνα η Ρουάντα έκλεισε τα σύνορά της με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, στον απόηχο του θανάτου στην Γκόμα δεύτερου θύματος της επιδημίας Έμπολα και τον εντοπισμό τρίτου κρούσματος. 
REUTERS / BAZ RATNER

Ένα μικρό κοριτσάκι στη Γκόμα (Κονγκό) εμβολιάζεται για τον ιό Έμπολα. Αρχές του μήνα η Ρουάντα έκλεισε τα σύνορά της με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, στον απόηχο του θανάτου στην Γκόμα δεύτερου θύματος της επιδημίας Έμπολα και τον εντοπισμό τρίτου κρούσματος. 

Ο πόλεμος της φωτιάς. Στιγμιότυπο από τον πόλεμο της φωτιάς, γνωστό Perang Obor, στην πόλη Τζεπάρα (Ινδονησία). Πρόκειται για μια παράδοση των νόπιων με την οποία δηλώνουν ευγνωμοσύνη για την τύχη και την υγεία τους. 
REUTERS / ANTARA FOTO

Στιγμιότυπο από τον πόλεμο της φωτιάς, γνωστό Perang Obor, στην πόλη Τζεπάρα (Ινδονησία). Πρόκειται για μια παράδοση των νόπιων με την οποία δηλώνουν ευγνωμοσύνη για την τύχη και την υγεία τους. 

Έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στη Ρωσία. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στις αποθήκες πυρομαχικών του ρωσικού στρατού στην περιοχή του Κρασνογιάρσκ (Ρωσία) όπου νωρίτερα σημειώθηκε έκρηξη.
REUTERS / STRINGER

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στις αποθήκες πυρομαχικών του ρωσικού στρατού στην περιοχή του Κρασνογιάρσκ (Ρωσία) όπου νωρίτερα σημειώθηκε έκρηξη.

Δύσκολη ζωή  στην Υεμένη. Παιδιά εκτοπισμένων  περιμένουν να ετοιμαστεί το φαγητό τους έξω από το σπίτι ενός δωματίου που νοικιάζει η οικογένεια στη Σαναά (Υεμένη). Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (WFP) ανακοίνωσε  την επανέναρξη της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στις περιοχές που ελέγχουν οι Χούτι στην Υεμένη.
EPA / YAHYA ARHAB

Παιδιά εκτοπισμένων  περιμένουν να ετοιμαστεί το φαγητό τους έξω από το σπίτι ενός δωματίου που νοικιάζει η οικογένεια στη Σαναά (Υεμένη). Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (WFP) ανακοίνωσε  την επανέναρξη της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στις περιοχές που ελέγχουν οι Χούτι στην Υεμένη.

Ζέστη στο Καζακστάν. Ένα αγόρι παίζει με το νερό κατά τη διάρκεια ζεστής μέρας στο Αλμάτι (Καζακστάν). 
REUTERS / Pavel Mikheyev

Ένα αγόρι παίζει με το νερό κατά τη διάρκεια ζεστής μέρας στο Αλμάτι (Καζακστάν). 

Νέες ταραχές στο Χονγκ Κονγκ. Αστυνομικές δυνάμεις κάνουν χρήση δακρυγόνων κατά τη διάρκεια συγκώντρωσης στο Χονγκ Κονγκ, όπου νέες συγκρούσεις με διαδηλωτές μετά τη γενική απεργία που προκάλεσε χθες χάος στο δίκτυο μεταφορών της πόλης ενώ καθώς έπεφτε η νύχτα χιλιάδες ακτιβιστές απέκλειαν τους δρόμους σε πολλές περιοχές.
REUTERS / Tyrone Siu

Αστυνομικές δυνάμεις κάνουν χρήση δακρυγόνων κατά τη διάρκεια συγκώντρωσης στο Χονγκ Κονγκ, όπου νέες συγκρούσεις με διαδηλωτές μετά τη γενική απεργία που προκάλεσε χθες χάος στο δίκτυο μεταφορών της πόλης ενώ καθώς έπεφτε η νύχτα χιλιάδες ακτιβιστές απέκλειαν τους δρόμους σε πολλές περιοχές.

Ανεξάρτητη... μόδα στην Κολομβία. Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του σχεδιαστή Nidal σε επίδειξη μόδας στην Τούνχα (Κολομβία). Η πασαρέλα διοργανώθηκε προς τιμήν της Juana Velasco de Gallo, σημαντική ιστορική μορφή για την ανεξαρτησία της Κολομβίας. 
EPA / MAURICIO DUENAS CASTANEDA

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του σχεδιαστή Nidal σε επίδειξη μόδας στην Τούνχα (Κολομβία). Η πασαρέλα διοργανώθηκε προς τιμήν της Juana Velasco de Gallo, σημαντική ιστορική μορφή για την ανεξαρτησία της Κολομβίας. 

Στρατιωτικές... κόντρες. Στιγμιότυπο από τους Διεθνείς Στρατιωτικούς Αγώνες στο Καλίνινγκραντ (Ρωσία). 
REUTERS / Vitaly Nevar

Στιγμιότυπο από τους Διεθνείς Στρατιωτικούς Αγώνες στο Καλίνινγκραντ (Ρωσία). 

Βροχοπτώσεις στην Ινδία. Δύο γυναίκες αγναντεύουν τον υπερχειλισμένο έπειτα από έντονη βροχόπτωση ποταμό Γκοντάβαρι στη Νασίκ (Ινδία). 
REUTERS / Francis Mascarenhas

Δύο γυναίκες αγναντεύουν τον υπερχειλισμένο έπειτα από έντονη βροχόπτωση ποταμό Γκοντάβαρι στη Νασίκ (Ινδία).