Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 15:34

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019.

Επιθέσεις στην Υεμένη. Στρατιώτες επιθεωρούν το σημείο, στην πόλη Άντεν της Υεμένης, όπου νωρίτερα εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πόλη σημειώθηκαν δύο επιθέσεις οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 40 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. 
EPA / NAJEEB ALMAHBOOBI

Στρατιώτες επιθεωρούν το σημείο, στην πόλη Άντεν της Υεμένης, όπου νωρίτερα εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πόλη σημειώθηκαν δύο επιθέσεις οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 40 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. 

Στην αγκαλιά του Πομπέο. Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο με τη σύζυγό του Σούζαν επισκέπτονται τις οικογένειες των εργαζομένων στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη). 
REUTERS / Jonathan Ernst

Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο με τη σύζυγό του Σούζαν επισκέπτονται τις οικογένειες των εργαζομένων στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη). 

Τροπική καταιγίδα στην Κίνα. Η τροπική καταιγίδα Wipha πλήττει την κινεζική πόλη Zhuhai. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Η τροπική καταιγίδα Wipha πλήττει την κινεζική πόλη Zhuhai. 

Καθημερινότητα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ένας άνδρας περπατάει σε δρόμο στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία). 
REUTERS / Jorge Silva

Ένας άνδρας περπατάει σε δρόμο στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία). 

Συνεχίζονται οι προσπάθειες στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού. Μετανάστες που πέρασαν παράνομα τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού διακρίνονται στο Ελ Πάσο του Τέξας (ΗΠΑ). 
REUTERS / Jose Luis Gonzalez

Μετανάστες που πέρασαν παράνομα τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού διακρίνονται στο Ελ Πάσο του Τέξας (ΗΠΑ). 

Βροχή στο Μάντσεστερ. Ένας σκύλος τρέχει σε πλημμυρισμένο δρόμο του Μάντσεστερ (Μεγάλη Βρετανία) έπειτα από βροχόπτωση.
REUTERS / Phil Noble

Ένας σκύλος τρέχει σε πλημμυρισμένο δρόμο του Μάντσεστερ (Μεγάλη Βρετανία) έπειτα από βροχόπτωση.

Τα «πλαστικά κοράλλια» της Άνδρου. «Έχετε δει ποτέ ένα κόλπο γεμάτο από πλαστικά κοράλια» αναρωτιέραι η ομάδα  Aegean Rebreath σε ανάρτησή της στο facebook όπου περιγράφει την εμπειρία της από την επίσκεψη δυτών στη θάλασσα της Άνδρου. Το 2011 στo nhs;i κατέρρευσε μια παράνομη χωματερή καταλήγοντας στη θάλασσα. Σήμερα, 8 χρόνια μετά, ο βυθός του είναι γεμάτος πλαστικά σκουπίδια.
REUTERS / STELIOS MISINAS

«Έχετε δει ποτέ ένα κόλπο γεμάτο από πλαστικά κοράλια» αναρωτιέραι η ομάδα  Aegean Rebreath σε ανάρτησή της στο facebook όπου περιγράφει την εμπειρία της από την επίσκεψη δυτών στη θάλασσα της Άνδρου. Το 2011 στo nhs;i κατέρρευσε μια παράνομη χωματερή καταλήγοντας στη θάλασσα. Σήμερα, 8 χρόνια μετά, ο βυθός του είναι γεμάτος πλαστικά σκουπίδια.

Ύστερα, ήρθαν οι μέλισσες... στις Βρυξέλλες. Ντυμένοι μέλισσες οι ακτιβιστές, μπροστά από την έδρα της Κομισιόν στις Βρυξέλλες, δείχνουν το κεντρί της συμβατικής γεωργίας. Οι «Φίλοι της Γης» Ευρώπης προωθούν πρόταση στην Ε.Ε. για την προστασία της βιοποικιλότητας και των φυσικών πόρων, τη σταδιακή κατάργηση των φυτοφαρμάκων και τη στήριξη των αγροτών για μετάβαση σε οικολογικές καλλιέργειες. Φαίνεται ότι οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας έχουν και καλό timing, αφού τα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος είναι ψηλά στην ατζέντα.
EPA / STEPHANIE LECOCQ

Ντυμένοι μέλισσες οι ακτιβιστές, μπροστά από την έδρα της Κομισιόν στις Βρυξέλλες, δείχνουν το κεντρί της συμβατικής γεωργίας. Οι «Φίλοι της Γης» Ευρώπης προωθούν πρόταση στην Ε.Ε. για την προστασία της βιοποικιλότητας και των φυσικών πόρων, τη σταδιακή κατάργηση των φυτοφαρμάκων και τη στήριξη των αγροτών για μετάβαση σε οικολογικές καλλιέργειες. Φαίνεται ότι οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας έχουν και καλό timing, αφού τα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος είναι ψηλά στην ατζέντα.

Εξάρχεια: Μολότοφ κατά των ΜΑΤ μετά την πορεία για Κορκονέα. Με μολότοφ και πέτρες επιτέθηκε χθες κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Διδότου στα Εξάρχεια ομάδα νεαρών. Στην περιοχή είχε προηγηθεί συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη χθεσινή αποφυλάκιση του καταδικασθέντος για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με μολότοφ και πέτρες επιτέθηκε χθες κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Διδότου στα Εξάρχεια ομάδα νεαρών. Στην περιοχή είχε προηγηθεί συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη χθεσινή αποφυλάκιση του καταδικασθέντος για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Διασκέδαση στην Ισπανία. Κόσμος παίρνει μέρος σε καλοκαιρινό πάρτι κατά τη δεύτερη μέρα διεξαγωγής του φεστιβάλ Arenal Sound Music στη Μπουριάνα (Ισπανία). 
EPA / Domenech Castello

Κόσμος παίρνει μέρος σε καλοκαιρινό πάρτι κατά τη δεύτερη μέρα διεξαγωγής του φεστιβάλ Arenal Sound Music στη Μπουριάνα (Ισπανία).