Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 15:29

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019.

«Ψάρεμα» στην Αλάσκα. Μία καφέ αρκούδα πιάνει ένα σολομό στο εθνικό πάρκο Katmai στην Αλάσκα. 
SAMARITAN'S PURSE via REUTERS / SOCIAL MEDIA

Μία καφέ αρκούδα πιάνει ένα σολομό στο εθνικό πάρκο Katmai στην Αλάσκα. 

Η ωμή βία επέστρεψε στις φυλακές της Βραζιλίας. Ένα κοριτσάκι έχει ξαπλώσει δίπλα από τη σορό ενός από τους κρατούμενους της φυλακής στην Αλταμίρα (Βραζιλία) που έχασαν χθες τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αιματηρής σύγκρουσης. Επί πέντε ώρες συγκρούονταν οι δύο αντίπαλες συμμορίες στη φυλακή με αποτέλεσμα 57 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. 
REUTERS / Bruno Kelly

Ένα κοριτσάκι έχει ξαπλώσει δίπλα από τη σορό ενός από τους κρατούμενους της φυλακής στην Αλταμίρα (Βραζιλία) που έχασαν χθες τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αιματηρής σύγκρουσης. Επί πέντε ώρες συγκρούονταν οι δύο αντίπαλες συμμορίες στη φυλακή με αποτέλεσμα 57 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. 

Τυφώνας στο Χονγκ Κονγκ. Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν το Χονγκ Κονγκ καθώς πλησιάζει ο τυφώνας Ουίφα.
REUTERS / TYRONE SIU

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν το Χονγκ Κονγκ καθώς πλησιάζει ο τυφώνας Ουίφα.

Ο λόγος στους κατοίκους της Βαρκελώνης. Βενετία, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη. Μια ευρωπαϊκή τρόικα σ’ έναν ιδιότυπο πόλεμο κατά της υπερτουριστικοποίησης. H Άνα Μενέντεζ, πρόεδρος της ομοσπονδίας των συλλόγων κατοίκων Βαρκελώνης, μιλάει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μπροστά από τη Σαγράδα Φαμίλια, τοπόσημο της καταλανικής πρωτεύουσας. Οι ντόπιοι μοίρασαν φυλλάδια, σε διάφορες γλώσσες, ως μέρος της καμπάνιας. Το κύμα μαζικού τουρισμού την ταυτότητα της πόλης πληγώνει, την καθημερινότητα των κατοίκων αποδιοργανώνει.
EPA / Alejandro Garcia

Βενετία, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη. Μια ευρωπαϊκή τρόικα σ’ έναν ιδιότυπο πόλεμο κατά της υπερτουριστικοποίησης. H Άνα Μενέντεζ, πρόεδρος της ομοσπονδίας των συλλόγων κατοίκων Βαρκελώνης, μιλάει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μπροστά από τη Σαγράδα Φαμίλια, τοπόσημο της καταλανικής πρωτεύουσας. Οι ντόπιοι μοίρασαν φυλλάδια, σε διάφορες γλώσσες, ως μέρος της καμπάνιας. Το κύμα μαζικού τουρισμού την ταυτότητα της πόλης πληγώνει, την καθημερινότητα των κατοίκων αποδιοργανώνει.

Διαδηλώσεις στην Αυστραλία. Κόσμος διαδηλώνει υπέρ της αποποινικοποίησης των αμβλώσεων έξω από το Κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Σίδνεϊ (Αυστραλία). Η Νέα Νότια Ουαλία αποτελεί την μοναδική πολιτεία της Αυστραλίας που δεν έχει ακόμα αποποινικοποιήσει τις αμβλώσεις. 
EPA / DEAN LEWINS

Κόσμος διαδηλώνει υπέρ της αποποινικοποίησης των αμβλώσεων έξω από το Κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Σίδνεϊ (Αυστραλία). Η Νέα Νότια Ουαλία αποτελεί την μοναδική πολιτεία της Αυστραλίας που δεν έχει ακόμα αποποινικοποιήσει τις αμβλώσεις. 

Βροχερή Πράγα. Κοπέλες προσπαθούν να προστατευθούν από την βροχή στην Πράγα (Τσεχία). 
EPA / MARTIN DIVISEK

Κοπέλες προσπαθούν να προστατευθούν από την βροχή στην Πράγα (Τσεχία). 

Παγκάκι- βόμβα στην Κίνα. Δύο κοπέλες στο Πεκίνο κάθονται σε ένα παγκάκι στο σχήμα βόμβας και τη σημαία των ΗΠΑ επάνω. Στις 30 και 31 Ιουλίου στην Σανγκάη, θα διεξαχθεί ο 12ος γύρος των οικονομικών και εμπορικών διαβουλεύσεων υψηλού επιπέδου μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ. 
EPA / WU HONG

Δύο κοπέλες στο Πεκίνο κάθονται σε ένα παγκάκι στο σχήμα βόμβας και τη σημαία των ΗΠΑ επάνω. Στις 30 και 31 Ιουλίου στην Σανγκάη, θα διεξαχθεί ο 12ος γύρος των οικονομικών και εμπορικών διαβουλεύσεων υψηλού επιπέδου μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ. 

Βόλτα στο Ιράκ. Ιρακινοί απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο πάρκο Norias, στην περιοχή Hit (Ιράκ). 
REUTERS / KHALID AL-MOUSILY

Ιρακινοί απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο πάρκο Norias, στην περιοχή Hit (Ιράκ). 

Παιχνίδι στην παραλία. Ένα αγόρι κλωτσάει την μπάλα του σε παραλία στο Κολόμπο (Σρι Λάνκα). 
REUTERS / Dinuka Liyanawatte

Ένα αγόρι κλωτσάει την μπάλα του σε παραλία στο Κολόμπο (Σρι Λάνκα). 

Ξορκίζοντας το κακό στο Νεπάλ. Ομοίωμα του δαίμονα Ghantakarna έχει παραδοθεί στις φλόγες στην αρχαία πόλη Μπακταπούρ (Νεπάλ). Σύμφωνα με την παράδοση, το κάψιμο του δαίμονα συμβολίζει την καταστροφή του κακού. 
REUTERS / Navesh Chitrakar

Ομοίωμα του δαίμονα Ghantakarna έχει παραδοθεί στις φλόγες στην αρχαία πόλη Μπακταπούρ (Νεπάλ). Σύμφωνα με την παράδοση, το κάψιμο του δαίμονα συμβολίζει την καταστροφή του κακού.