Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 16:02

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 30 Ιουλίου 2019.

Ψάρεμα με άλογα στο Βέλγιο. Ψαράδες καβάλα στα άλογά τους αλιεύουν γαρίδες στην παραθαλάσσια πόλη Oostduinkerke (Βέλγιο). 
REUTERS / YVES HERMAN

Ψαράδες καβάλα στα άλογά τους αλιεύουν γαρίδες στην παραθαλάσσια πόλη Oostduinkerke (Βέλγιο). 

Αγορά στην Ινδονησία. Πωλητής φρούτων... σε στάση αναμονής πελατών σε παραδοσιακή αγορά στην Τζακάρτα (Ινδονησία). 
EPA / ADI WEDA

Πωλητής φρούτων... σε στάση αναμονής πελατών σε παραδοσιακή αγορά στην Τζακάρτα (Ινδονησία). 

Γερμανία: Θλίψη για τον 8χρονο που έσπρωξαν στις ράγες του τρένου. Μια γυναίκα στέκεται μπροστά από το σημείο όπου κόσμος έχει αφήσει λουλούδια στη μνήμη του 8χρονου που χθες έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης όταν ένας 40χρονος έσπρωξε το παιδί και τη μητέρα του στις ράγες του τρένου. Η μητέρα του 8χρονου επέζησε, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ των θυμάτων και του 40χρονου που συνελήφθη. 
EPA / ARMANDO BABANI

Μια γυναίκα στέκεται μπροστά από το σημείο όπου κόσμος έχει αφήσει λουλούδια στη μνήμη του 8χρονου που χθες έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης όταν ένας 40χρονος έσπρωξε το παιδί και τη μητέρα του στις ράγες του τρένου. Η μητέρα του 8χρονου επέζησε, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ των θυμάτων και του 40χρονου που συνελήφθη. 

Κτηνοτροφική καθημερινότητα. Ένας άνδρας βόσκει το κοπάδι του στην περιοχή Cato Ridge (Νότια Αφρική). 
REUTERS / Rogan Ward

Ένας άνδρας βόσκει το κοπάδι του στην περιοχή Cato Ridge (Νότια Αφρική). 

Υπερθέαμα στους αιθέρες. Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ Mondial στο αεροδρόμιο Chambley-Bussieres της ανατολικής Γαλλίας. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν εκατοντάδες πολύχρωμα αερόστατα  και στόχος έχει τεθεί φέτος να καταρριφθεί το ρεκόρ του 2017 με τις 456 ταυτόχρονες απογειώσεις σε μία ώρα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του φεστιβάλ, που μετρά 30 χρόνια λειτουργίας, πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αερόστατων στον κόσμο.
REUTERS / CHARLES PLATIAU

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ Mondial στο αεροδρόμιο Chambley-Bussieres της ανατολικής Γαλλίας. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν εκατοντάδες πολύχρωμα αερόστατα  και στόχος έχει τεθεί φέτος να καταρριφθεί το ρεκόρ του 2017 με τις 456 ταυτόχρονες απογειώσεις σε μία ώρα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του φεστιβάλ, που μετρά 30 χρόνια λειτουργίας, πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αερόστατων στον κόσμο.

Ξεγνοιασιά στην Αϊτή. Μια παρέα αγοριών προσπαθεί να πετάξει χαρταετούς στο Πορτ-ο-Πρενς (Αϊτή). 
REUTERS / ANDRES MARTINEZ CASARES

Μια παρέα αγοριών προσπαθεί να πετάξει χαρταετούς στο Πορτ-ο-Πρενς (Αϊτή). 

Θρήνος στο Πακιστάν. Δύο γυναίκες θρηνούν για το χαμό των δικών τους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν στρατιωτικό αεροσκάφος που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Ραβαλπίντι (Πακιστάν). Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους τα πέντε μέλη του πληρώματος και 12 πολίτες. 
REUTERS / STRINGER

Δύο γυναίκες θρηνούν για το χαμό των δικών τους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν στρατιωτικό αεροσκάφος που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Ραβαλπίντι (Πακιστάν). Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους τα πέντε μέλη του πληρώματος και 12 πολίτες. 

Μποξ στο Περού . Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση των πυγμάχων Άντι Κρουζ και Χέντρι Σεντένο Μαρτίνες στους Παναμερικανικούς Αγώνες 2019 που διεξάγονται στη Λίμα (Περού). 
REUTERS / IVAN ALVARADO

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση των πυγμάχων Άντι Κρουζ και Χέντρι Σεντένο Μαρτίνες στους Παναμερικανικούς Αγώνες 2019 που διεξάγονται στη Λίμα (Περού). 

Ιταλία: Κηδεύτηκε ο 35χρονος χωροφύλακας. Η σύζυγος του 35χρονου χωροφύλακα Μάριο Τσερτσιέλο Ρέγκα, ο οποίος δολοφονήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στη Ρώμη από έναν νεαρό Αμερικανό τουρίστα, συνοδεύει τη οσρό του άντρα της. Εκατοντάδες άνθρωποι παρέστησαν χθες στη Σόμα Βεζουβιάνα, σε κοντινή απόσταση από τη Νάπολη, στην κηδεία του 35χρονου  που έπεσε νεκρός από 11 μαχαιριές. Οι Φίνεγκαν Έλντερ, ηλικίας 18 ετών και Γκαμπριέλ Νατάλε Χιορθ, ηλικίας 19 ετών, δύο Αμερικανοί τουρίστες, συνελήφθησαν την Παρασκευή το πρωί στη Ρώμη, κατηγορούμενοι για φόνο και απόπειρα εκβιασμού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, οι νεαροί Αμερικανοί είχαν πάρει το σακίδιο ενός ντίλερ που τους είχε πουλήσει ασπιρίνη για κοκαΐνη και ζητούσαν 100 ευρώ για να του το επιστρέψουν. Όμως, αυτός ειδοποίησε τις δυνάμεις επιβολής του νόμου και οι χωροφύλακες πήγαν στο ραντεβού για την ανταλλαγή, ντυμένοι με πολιτικά.
EPA / - CLAUDIO PERI

Η σύζυγος του 35χρονου χωροφύλακα Μάριο Τσερτσιέλο Ρέγκα, ο οποίος δολοφονήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στη Ρώμη από έναν νεαρό Αμερικανό τουρίστα, συνοδεύει τη οσρό του άντρα της. Εκατοντάδες άνθρωποι παρέστησαν χθες στη Σόμα Βεζουβιάνα, σε κοντινή απόσταση από τη Νάπολη, στην κηδεία του 35χρονου  που έπεσε νεκρός από 11 μαχαιριές. Οι Φίνεγκαν Έλντερ, ηλικίας 18 ετών και Γκαμπριέλ Νατάλε Χιορθ, ηλικίας 19 ετών, δύο Αμερικανοί τουρίστες, συνελήφθησαν την Παρασκευή το πρωί στη Ρώμη, κατηγορούμενοι για φόνο και απόπειρα εκβιασμού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, οι νεαροί Αμερικανοί είχαν πάρει το σακίδιο ενός ντίλερ που τους είχε πουλήσει ασπιρίνη για κοκαΐνη και ζητούσαν 100 ευρώ για να του το επιστρέψουν. Όμως, αυτός ειδοποίησε τις δυνάμεις επιβολής του νόμου και οι χωροφύλακες πήγαν στο ραντεβού για την ανταλλαγή, ντυμένοι με πολιτικά.

Αραλίκι στο νερό. Μία γυναίκα απολαμβάνει το νερό της λίμνης Mazinaw, στο πάρκο  Bon Echo στην πόλη Cloyne (Καναδάς). 
REUTERS / Carlo Allegri

Μία γυναίκα απολαμβάνει το νερό της λίμνης Mazinaw, στο πάρκο  Bon Echo στην πόλη Cloyne (Καναδάς).