Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 16:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019.

Δυσκολίες στη μετακίνηση. Κόσμος προσπαθεί να μετακινηθεί με τα οχήματά του σε πλημμυρισμένο δρόμο στη Λαχώρη (Πακιστάν). 
REUTERS / MOHSIN RAZA

Κόσμος προσπαθεί να μετακινηθεί με τα οχήματά του σε πλημμυρισμένο δρόμο στη Λαχώρη (Πακιστάν). 

Πουέρτο Ρίκο: Πανηγυρισμοί για την παραίτηση του κυβερνήτη. Κόσμος πανηγυρίζει στους δρόμους του Σαν Χουάν για την παραίτηση του κυβερνήτη του Πουέρτο Ρίκο Ρικάρντο Ρουσελιό. Ο Ρουσελιό παραιτήθηκε έπειτα από μέρες μαζικών διαδηλώσεων, εξαιτίας του σκανδάλου γύρω από μήνυματα τα οποία αντάλλασε με 11 μέλη του στενού του κύκλου και στα οποία μοιράζονταν ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια.    
REUTERS / MARCO BELLO

Κόσμος πανηγυρίζει στους δρόμους του Σαν Χουάν για την παραίτηση του κυβερνήτη του Πουέρτο Ρίκο Ρικάρντο Ρουσελιό. Ο Ρουσελιό παραιτήθηκε έπειτα από μέρες μαζικών διαδηλώσεων, εξαιτίας του σκανδάλου γύρω από μήνυματα τα οποία αντάλλασε με 11 μέλη του στενού του κύκλου και στα οποία μοιράζονταν ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια.    

Ηλιοβασίλεμα στη Θεσσαλονίκη. Κόσμος απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. 
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κόσμος απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. 

Φονική κακοκαιρία στη Βραζιλία. Πολίτες και διασώστες παλεύουν με τη λάσπη και τα συντρίμμια στην περιοχή Abreu e Lima. Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε την πολιτεία Περναμπούκο της Βραζιλίας με αποτέλεσμα τουλάχιστον εννιά άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους ενώ άλλοι τέσσερις αγνοούνται. 
EPA / Diego Nigro

Πολίτες και διασώστες παλεύουν με τη λάσπη και τα συντρίμμια στην περιοχή Abreu e Lima. Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε την πολιτεία Περναμπούκο της Βραζιλίας με αποτέλεσμα τουλάχιστον εννιά άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους ενώ άλλοι τέσσερις αγνοούνται. 

Μόδα στην Κολομβία. Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της συλλογής Maestros Ancestrales της μπράντας Arkitect στo fashion show Colombiamoda 2019 που φιλοξενείται στο Μεδεγίν (Κολομβία). 
EPA / LUIS EDUARDO NORIEGA

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της συλλογής Maestros Ancestrales της μπράντας Arkitect στo fashion show Colombiamoda 2019 που φιλοξενείται στο Μεδεγίν (Κολομβία). 

Γιόγκα στον Καναδά. Κόσμος συμμετέχει σε εβδομαδιαίο εξωτερικό μάθημα γιόγκα μπροστά από το «Λόφο του Κοινοβουλίου» στην Οτάβα (Καναδάς). 
REUTERS / CHRIS WATTIE

Κόσμος συμμετέχει σε εβδομαδιαίο εξωτερικό μάθημα γιόγκα μπροστά από το «Λόφο του Κοινοβουλίου» στην Οτάβα (Καναδάς). 

Εν πλω. Κόσμος μέσα σε ενα από τα καραβάκια στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Konstantinos Tsakalidis / SOOC /

Κόσμος μέσα σε ενα από τα καραβάκια στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Η ομορφιά της φύσης. Πουλιά διακρίνονται στην περιοχή Lussat σε λίμνη με λάσπη που έχει στεγνώσει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στη Γαλλία. 
REUTERS / Regis Duvignau

Πουλιά διακρίνονται στην περιοχή Lussat σε λίμνη με λάσπη που έχει στεγνώσει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στη Γαλλία. 

Ενωμένοι για τη δημοκρατία. Στιγμιότυπο από την δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή την 45η επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή την 45η επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας.

Περιμένοντας το λεωφορείο. Η 5χρονη Αλίσια, μετανάστρια από τη Γουατεμάλα, μόλις αφέθηκε ελεύθερη με τη μητέρα της στο Τέξας των ΗΠΑ όπου κρατούνταν και περιμένουν το λεωφορειο για να φύγουν. 
REUTERS / Loren Elliott

Η 5χρονη Αλίσια, μετανάστρια από τη Γουατεμάλα, μόλις αφέθηκε ελεύθερη με τη μητέρα της στο Τέξας των ΗΠΑ όπου κρατούνταν και περιμένουν το λεωφορειο για να φύγουν.