Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 18:31

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 21 Ιουλίου 2019.

Μάχη με τις φλόγες στην κεντρική Πορτογαλία. Εκατοντάδες πυροσβέστες έχουν αναπτυχθεί στην κεντρική Πορτογαλία, όπου αρκετά πύρινα μέτωπα έχουν αναγκάσει τους πολίτες να εκκενώσουν τα σπίτια τους. Ένας άνθρωπος έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και τουλάχιστον επτά πυροσβέστες έχουν επίσης τραυματιστεί.
EPA / PAULO NOVAIS

Εκατοντάδες πυροσβέστες έχουν αναπτυχθεί στην κεντρική Πορτογαλία, όπου αρκετά πύρινα μέτωπα έχουν αναγκάσει τους πολίτες να εκκενώσουν τα σπίτια τους. Ένας άνθρωπος έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και τουλάχιστον επτά πυροσβέστες έχουν επίσης τραυματιστεί.

Πλημμύρες στο Μπανγκλαντές. Κόσμος που έχει πληγεί από τις πλημμύρες φιλοξενείται σε προσωρινό καταφύγιο στην επαρχία Τζαμαλπούρ (Μπανγκλαντές). 
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Κόσμος που έχει πληγεί από τις πλημμύρες φιλοξενείται σε προσωρινό καταφύγιο στην επαρχία Τζαμαλπούρ (Μπανγκλαντές). 

Αναστάτωση στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού. Μετανάστες στη Σιουδάδ Χουάρες (Μεξικό) τρέχουν μακριά από αστυνομικούς και μέλης της Εθνικής Φρουράς της χώρας. Οι μετανάστες είχαν σκοπό να περάσουν παράνομα στις ΗΠΑ. 
REUTERS / DANIEL BECERRIL

Μετανάστες στη Σιουδάδ Χουάρες (Μεξικό) τρέχουν μακριά από αστυνομικούς και μέλης της Εθνικής Φρουράς της χώρας. Οι μετανάστες είχαν σκοπό να περάσουν παράνομα στις ΗΠΑ. 

Ζωντανά αγάλματα στο Βέλγιο. Οι καλλιτέχνες με το όνομα «Golden Wedding» συμμετέχουν στο φεστιβάλ ζωνταντών αγαλμάτων «Statues en Marche» στην περιοχή Μαρς-αν-Φαμέν (Βέλγιο). 
REUTERS / YVES HERMAN

Οι καλλιτέχνες με το όνομα «Golden Wedding» συμμετέχουν στο φεστιβάλ ζωνταντών αγαλμάτων «Statues en Marche» στην περιοχή Μαρς-αν-Φαμέν (Βέλγιο). 

Ειδυλλιακή δύση ηλίου. Στιγμιότυπο από τη δύση ηλίου στην περιοχή Baralle (Γαλλία). 
REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Στιγμιότυπο από τη δύση ηλίου στην περιοχή Baralle (Γαλλία). 

Διαστημική αποστολή Apollo 11: 50η επέτειος της προσελήνωσης. Κόσμος επισκέπτεται την έκθεση «50 χρόνια από την προσελήνωση» στο μουσείο ιστορίας του διαστήματος Space Expo στο Νόρντβέικ (Ολλανδία). Η έκθεση διοργανώενται με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη διαστημική αποστολή Apollo 11, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Νιλ Άρμστρονγκ και Μπαζ Όλντριν πάτησαν στη Σελήνη. 
EPA / MARCO DE SWART

Κόσμος επισκέπτεται την έκθεση «50 χρόνια από την προσελήνωση» στο μουσείο ιστορίας του διαστήματος Space Expo στο Νόρντβέικ (Ολλανδία). Η έκθεση διοργανώενται με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη διαστημική αποστολή Apollo 11, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Νιλ Άρμστρονγκ και Μπαζ Όλντριν πάτησαν στη Σελήνη. 

Χονγκ Κονγκ: Συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές διαδήλωσαν και σήμερα στο Χονγκ Κονγκ, καθώς οι αντί-κυβερνητικές διαδηλώσεις δεν δείχνουν κάποιο σημάδι κάμψης, με τον θυμό για το νομοσχέδιο της έκδοσης κατοίκων στην Κίνα προκειμένου να δικαστούν, να εξοργίζει τους διαδηλωτές.
REUTERS / TYRONE SIU

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές διαδήλωσαν και σήμερα στο Χονγκ Κονγκ, καθώς οι αντί-κυβερνητικές διαδηλώσεις δεν δείχνουν κάποιο σημάδι κάμψης, με τον θυμό για το νομοσχέδιο της έκδοσης κατοίκων στην Κίνα προκειμένου να δικαστούν, να εξοργίζει τους διαδηλωτές.

Κύμα καύσωνα στις ΗΠΑ. Ένα κορίτσι δροσίζεται με νερό στη γειτονιά Navy Yard της Ουάσινγκτον.  Αντιμέτωπες με κύμα καύσωνα βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι ανατολικές ΗΠΑ, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 35 βαθμούς σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
REUTERS / ERIC THAYER

Ένα κορίτσι δροσίζεται με νερό στη γειτονιά Navy Yard της Ουάσινγκτον.  Αντιμέτωπες με κύμα καύσωνα βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι ανατολικές ΗΠΑ, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 35 βαθμούς σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.

Σκουπιδότοπος ο Παναμάς. Ένας πελεκάνος περιφέρεται ανάμεσα σε σκουπίδια πεταμένα σε παραλία κοντά στην Πόλη του Παναμά. 
REUTERS / Erick Marciscano

Ένας πελεκάνος περιφέρεται ανάμεσα σε σκουπίδια πεταμένα σε παραλία κοντά στην Πόλη του Παναμά. 

Μάτι: Ένας χρόνος μετά την τραγωδία . Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, από την τραγωδία της απώλειας 102 ανθρώπων σε μία μόνο δασική πυρκαγιά, καταδεικνύοντας αδυναμίες και παραλείψεις σε πολλούς τομείς. Ήταν 23 Ιουλίου 2018 όταν οι φλόγες ξεκίνησαν από το Νταού στην Πεντέλη και πολύ γρήγορα κατέληξαν στο Νέο Βουτζά και το Μάτι.
Eurokinissi / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, από την τραγωδία της απώλειας 102 ανθρώπων σε μία μόνο δασική πυρκαγιά, καταδεικνύοντας αδυναμίες και παραλείψεις σε πολλούς τομείς. Ήταν 23 Ιουλίου 2018 όταν οι φλόγες ξεκίνησαν από το Νταού στην Πεντέλη και πολύ γρήγορα κατέληξαν στο Νέο Βουτζά και το Μάτι.