Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 17:46

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 20 Ιουλίου 2019.

Καρτ ποστάλ από την Αργολίδα. Η πανέμορφη παραλία στο Βιβάρι Αργολίδος. Το Βιβάρι είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό της Αργολίδας,10 χιλιόμετρα από την πόλη του Ναυπλίου και ανήκει στο Δήμο Ναυπλιέων. Θεωρείται το πλέον προστατευόμενο λιμάνι της Αργολίδας αφού πρόκειται για ένα μεγάλο φυσικό λιμάνι που προστατεύεται από τους ανέμους και στο οποίο αγκυροβολούν πολλά σκάφη. Η περιοχή διαθέτει ένα βενετσιάνικο κάστρο και ένα πολύ όμορφο και γραφικό φάρο. Tο Βιβάρι είναι πολύ οργανωμένο τουριστικά. Οι κάτοικοι του Βιβαρίου ασχολούνται με τον τουρισμό, το ψάρεμα, τη γεωργία και το εμπόριο εσπεριδοειδών και κηπευτικών. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Η πανέμορφη παραλία στο Βιβάρι Αργολίδος. Το Βιβάρι είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό της Αργολίδας,10 χιλιόμετρα από την πόλη του Ναυπλίου και ανήκει στο Δήμο Ναυπλιέων. Θεωρείται το πλέον προστατευόμενο λιμάνι της Αργολίδας αφού πρόκειται για ένα μεγάλο φυσικό λιμάνι που προστατεύεται από τους ανέμους και στο οποίο αγκυροβολούν πολλά σκάφη. Η περιοχή διαθέτει ένα βενετσιάνικο κάστρο και ένα πολύ όμορφο και γραφικό φάρο. Tο Βιβάρι είναι πολύ οργανωμένο τουριστικά. Οι κάτοικοι του Βιβαρίου ασχολούνται με τον τουρισμό, το ψάρεμα, τη γεωργία και το εμπόριο εσπεριδοειδών και κηπευτικών. 

Η Ρωσία στην Ουγγαρία. Κόσμος επισκέπτεται την έκθεση αφίσας Harsany στο μουσείο σύγχρονης τέχνης MODEM του Ντεμπρέτσεν (Ουγγαρία). Το μουσείο εκθέτει τα έργα πέντε Ρώσων καλλιτεχνών εξετάζοντας τη σύγχρονη τέχνη της αφίσας, την τυπογραφία και το graphic design.
EPA / Zsolt Czegledi

Κόσμος επισκέπτεται την έκθεση αφίσας Harsany στο μουσείο σύγχρονης τέχνης MODEM του Ντεμπρέτσεν (Ουγγαρία). Το μουσείο εκθέτει τα έργα πέντε Ρώσων καλλιτεχνών εξετάζοντας τη σύγχρονη τέχνη της αφίσας, την τυπογραφία και το graphic design.

Δύση ηλίου στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού. Ένας άνδρας περνάει με το ποδήλατό του μπροστά από μέλος της Εθνικής Φρουράς του Μεξικού στην πόλη Σιουδάδ Χουάρες, στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.  
REUTERS / DANIEL BECERRIL

Ένας άνδρας περνάει με το ποδήλατό του μπροστά από μέλος της Εθνικής Φρουράς του Μεξικού στην πόλη Σιουδάδ Χουάρες, στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.  

Γιορτή λάσπης στη Νότια Κορέα. Στιγμιότυπο από το 22ο Φεστιβάλ Λάσπης της Μποριεόνγκ (Νότια Κορέα). 
EPA / KIM HEE-CHUL

Στιγμιότυπο από το 22ο Φεστιβάλ Λάσπης της Μποριεόνγκ (Νότια Κορέα). 

Ναύπλιο: Πυρκαγιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτολιβαδική έκταση στην περιοχή Κουτσούρια Ναυπλίου, με τους δυνατούς ανέμους που πνέουν όμως στην περιοχή να δυσχεραίνουν τις προσπάθειες κατάσβεσης.
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτολιβαδική έκταση στην περιοχή Κουτσούρια Ναυπλίου, με τους δυνατούς ανέμους που πνέουν όμως στην περιοχή να δυσχεραίνουν τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Διαδηλώσεις στο Λονδίνο. Μία γυναίκα συμμετέχει σε διαδήλωση κατά του Brexit στο Λονδίνο. Η διαδήλωσε έχει γενικό σύνθημα «Όχι στον Μπόρις, Ναι στην Ευρώπη». 
REUTERS / KEVIN COOMBS

Μία γυναίκα συμμετέχει σε διαδήλωση κατά του Brexit στο Λονδίνο. Η διαδήλωσε έχει γενικό σύνθημα «Όχι στον Μπόρις, Ναι στην Ευρώπη». 

(Και) έφιππη διαμαρτυρία. Έφιππος διαδηλωτής συμμετέχει στις διαδηλώσεις του Σαν Χουάν με αίτημα την αποπομπή του κυβερνήτη του Πουέρτο Ρίκο Ρικάρντο Ροσελό.
REUTERS / GABRIELLA N. BAEZ

Έφιππος διαδηλωτής συμμετέχει στις διαδηλώσεις του Σαν Χουάν με αίτημα την αποπομπή του κυβερνήτη του Πουέρτο Ρίκο Ρικάρντο Ροσελό.

Νεροπόλεμος στη Βοστώνη. Μικροί και μεγάλοι δροσίζονται σε συντριβάνι στο πάρκο Rose Kennedy Greenway της Βοστώνης. 
REUTERS / BRIAN SNYDER

Μικροί και μεγάλοι δροσίζονται σε συντριβάνι στο πάρκο Rose Kennedy Greenway της Βοστώνης. 

Φεστιβάλ αερόστατου στην Κίνα. Αερόστατα πετούν πάνω από το μαγευτικό σκηνικό στο Τσανγκγιέ (Κίνα). 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Αερόστατα πετούν πάνω από το μαγευτικό σκηνικό στο Τσανγκγιέ (Κίνα). 

45 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο. Στιγμιότυπο από το στρατιωτικό νεκροταφείο Τύμβος της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία. Σήμερα συμπληρώνονται 45 χρόνια από την τουρκική στρατιωτική εισβολή στην Κύπρο. 
EPA / KATIA CHRISTODOULOU

Στιγμιότυπο από το στρατιωτικό νεκροταφείο Τύμβος της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία. Σήμερα συμπληρώνονται 45 χρόνια από την τουρκική στρατιωτική εισβολή στην Κύπρο.