Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 15:31

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019.

Μουσώνες στην Ινδία. Κάτοικοι ενός χωριού της ινδικής πολιτείας Ασσάμ που επλήγη από πλημμύρες προσπαθούν να μεταφέρουν ένα ασθενή. Σύμφωνα με τις αναφορές, περίπου 5,7 εκατ. άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από τις οικίες τους ενώ τουλάχιστον 90 έχουν χάσει τη ζωή τους.
EPA / STR

Κάτοικοι ενός χωριού της ινδικής πολιτείας Ασσάμ που επλήγη από πλημμύρες προσπαθούν να μεταφέρουν ένα ασθενή. Σύμφωνα με τις αναφορές, περίπου 5,7 εκατ. άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από τις οικίες τους ενώ τουλάχιστον 90 έχουν χάσει τη ζωή τους.

Εντυπωσιακές πεταλιές . Στιγμιότυπο από τον ποδηλατικό αγώνα Tour de France.
REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Στιγμιότυπο από τον ποδηλατικό αγώνα Tour de France.

Πολιτικά μηνύματα . Ο Βρετανός DJ Fatboy Slim βρίσκεται επί σκηνής στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ FIB Μπενικασίμ (Ισπανία). Πίσω του με φόντο τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγράφεται η φράση «Η μουσική ακούγεται καλύτερα με την Ε.Ε.»
EPA / Domenech Castello

Ο Βρετανός DJ Fatboy Slim βρίσκεται επί σκηνής στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ FIB Μπενικασίμ (Ισπανία). Πίσω του με φόντο τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγράφεται η φράση «Η μουσική ακούγεται καλύτερα με την Ε.Ε.»

Η Barbie στο διάστημα. Η διαστημική εκδοχή της κούκλας Barbie παρουσιάζεται στο Διαστημικό Κένtρο της Μασπαλόμας (Κανάρια Νησιά, Ισπανία). Η Barbie φόρεσε τη διαστημική της στολή με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη διαστημική αποστολή Apollo 11, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Νιλ Άρμστρονγκ και Μπαζ Όλντριν πάτησαν στη Σελήνη. 
EPA / Angel Medina G.

Η διαστημική εκδοχή της κούκλας Barbie παρουσιάζεται στο Διαστημικό Κένtρο της Μασπαλόμας (Κανάρια Νησιά, Ισπανία). Η Barbie φόρεσε τη διαστημική της στολή με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη διαστημική αποστολή Apollo 11, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Νιλ Άρμστρονγκ και Μπαζ Όλντριν πάτησαν στη Σελήνη. 

Καλοκαιρινό παιχνίδι. Μια παρέα αγοριών ξεκουράζεται από από κολύμπι στη λίμνη Qargha της Καμπούλ (Αφγανιστάν). 
REUTERS / Mohammad Ismail

Μια παρέα αγοριών ξεκουράζεται από από κολύμπι στη λίμνη Qargha της Καμπούλ (Αφγανιστάν). 

Ο φεμινισμός στον καμβά . Στιγμιότυπο από την έκθεση «FEMINISMES!» που φιλοξενείται στο Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού της Βαρκελώνης. Η έκθεση επικεντρώνεται στη διερεύνηση της σχέσης μεταξύ του ριζοσπαστικού φεμινισμού της δεκαετίας του
EPA / Marta Perez

Στιγμιότυπο από την έκθεση «FEMINISMES!» που φιλοξενείται στο Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού της Βαρκελώνης. Η έκθεση επικεντρώνεται στη διερεύνηση της σχέσης μεταξύ του ριζοσπαστικού φεμινισμού της δεκαετίας του '70 και του σύγχρονου φεμινιστικού κινήματος. 

«Τέλος στην απανθρωπιά». Ακτιβίστρια και μέλος του φραγκισκανικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού Franciscan Action Network συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για το μεταναστευτικό στο Κάπιτολ Χιλ της Ουάσινγκτον.
REUTERS / Joshua Roberts

Ακτιβίστρια και μέλος του φραγκισκανικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού Franciscan Action Network συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για το μεταναστευτικό στο Κάπιτολ Χιλ της Ουάσινγκτον.

Γοητευτικό Ντουμπάι. Ο ήλιος ανατέλλει πάνω από την παραλία στο ξενοδοχείο Jumeirah Beach Residence στο Ντουμπάι (ΗΑΕ). 
REUTERS / HAMAD I MOHAMMED

Ο ήλιος ανατέλλει πάνω από την παραλία στο ξενοδοχείο Jumeirah Beach Residence στο Ντουμπάι (ΗΑΕ). 

Πένθος στην Ιαπωνία. Κόσμος έχει αφήσει λουλούδια μπροστά από το στούντιο κινουμένων σχεδίων της Kyoto Animation, στο Κιότο (Ιαπωνία). Το στούντιο δέχτηκε χθες εμπρηστική επίθεση. Από τον εμπρησμό, ο οποίος σύμφωνα με ιαπωνικά ΜΜΕ, πιστεύεται ότι ήταν προμελετημένος, 33 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Κόσμος έχει αφήσει λουλούδια μπροστά από το στούντιο κινουμένων σχεδίων της Kyoto Animation, στο Κιότο (Ιαπωνία). Το στούντιο δέχτηκε χθες εμπρηστική επίθεση. Από τον εμπρησμό, ο οποίος σύμφωνα με ιαπωνικά ΜΜΕ, πιστεύεται ότι ήταν προμελετημένος, 33 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πρόβες στη ζέστη. Οι χορευτές Julissa Hernandez και Kuna Malik Hamad κάνουν πρόβα το χορευτικό τους σε ένα συντριβάνι στο πάρκο Georgetown Waterfront στην Ουάσινγκτον. 
EPA / ERIK S. LESSER

Οι χορευτές Julissa Hernandez και Kuna Malik Hamad κάνουν πρόβα το χορευτικό τους σε ένα συντριβάνι στο πάρκο Georgetown Waterfront στην Ουάσινγκτον.